facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserij de Bergerrie

Brasserij de Bergerrie

Info

Wie op zoek is naar een gevarieerde menukaart, gezellige atmosfeer én kwaliteit is bij ons aan het juiste adres.

Geschiedenis

We hebben een afwisselende, laagdrempelige kaart. Gasten kunnen bij ons genieten van vleesgerechten, visgerechten én vegetarische gerechten, allemaal huisgemaakt.

Je kunt bij ons lunchen en dineren.



"U kunt bij Brasserij de Bergerrie terecht voor lunch of diner, óf u kunt een een culinair driegangenmenu voor thuis bestellen. Een avondje uit in huis! Kies uit ons speciale 'Brasserij de Bergerrie thuismenu' met onder andere onze vertrouwde spareribs, Rafaël's stoofpotje, onze welbekende zalm uit de oven, of een van de vegetarische gerechten in de kwaliteit die u van de Bergerrie gewend bent. Kies er een voor en/of nagerecht bij én een goede fles wijn uit onze eigen selectie en genieten maar van uw thuisdiner!"
Adres: Grote Markt 42-44 , Almere 1315 JG, NL
Telefoonnummer: 036 533 8025
ln.eirregreb-ed@ofni
Stad: Almere
Route: Grote Markt 42-44
Postcode: 1315 JG


Openingstijden

Dinsdag: 11:30-00:00
Woensdag: 11:30-00:00
Donderdag: 11:30-00:00
Vrijdag: 11:30-00:00
Zaterdag: 11:30-00:00
Zondag: 16:30-00:00


op zoek naar gerelateerd: bergerrie menu, restaurant almere haven, brasserie almere, 3 gangen menu almere, bergerie almere lunch, restaurants almere, restaurant almere, la maison almere
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brasserie ThuisHaven Brasserie ThuisHaven 4 km Wat een waanzinnige verrassing dit! Door omstandigheden lang moeten wachten op een av...
Recensies
Zoals tijd heerlijke lunch gehad We komen vaak We kiezen altijd de lunch duo. Kan 2 gerechten meteen genieten Wat het best is dat ze genoeg groente serveren met een lekkere salade saus Echte aanrader 's avonds diner is ook erg lekker
Ik was er voor het eerst met een groep oud collega's maar kom zeker een keer terug. Het eten is heerlijk en de portie zijn goed, het personeel is vriendelijk en helpen waar ze kunnen. Parkeren: De parkeergarage zit achter het restaurant.
Met z’n vieren prima gegeten. Een driegangenmenu kost €34,95 met voor sommige gerechten een suppletie. Het interieur is een tikkeltje ouderwets, het menu staat op de placemats afgedrukt, maar dat heeft ook wel weer iets charmants. Het personeel oogde jong en onervaren, maar was wel vriendelijk.
Wat een verrassend leuke locatie. Lekker ouderwetse sfeer, zeer netjes geprijsd. En de duolunches naar keuze zijn echt top! Twee smaken op je bord maken mijn lunches nét even lekkerder. Ik kom zeker terug. Enig klein minpunt, de dame met de telefoonheadset op haar hoofd om de bellers te woord te staan, en dan tussendoor gasten hun bestelling opneemt of gaat uitserveren vind ik niet passend aan de tafels. Laat dat gewoon over aan het bedieningspersoneel.
Dit was altijd één van onze favoriete restaurants in Almere, maar de kwaliteit is in korte tijd sterk achteruit gegaan. Het terras was bezaaid met afval zoals gebruikte servetten, de service vriendelijk maar uiterst traag. Een halfuur wachten op je drankje en vervolgens een uur op de maaltijd, terwijl de zaak halfleeg is, kan in mijn ogen niet. Er liep genoeg personeel, maar niemand die naar ons omkeek. Bij de gasten naast ons Amerikanen werd een Nederlandstalige menukaart aangeboden. Zonder verdere uitleg over het aanbod van het bedienend personeel. Uiteindelijk hebben wij ze op weg geholpen. Eenmaal hun maaltijd op tafel ontbrak het aan bestek, zout en peper. Na een kwartier wachten en verschillende serveersters verder zijn ze zelf op zoek gegaan naar bestek. Het eten was van minimale kwaliteit. Zeker als je rekent dat een driegangenmenu €37,50,- kost. Prijs kwaliteit verhouding klopt in deze dan ook niet. Ik lever niet graag kritiek, maar iets dat zo goed was, is veranderd in een plek waar ik voorlopig wegblijft. Heel jammer!
Gezellig knus tentje. Lekker druk. Eten was goed. Zelf had ik specialiteit van de chef. Persoonlijk vond ik de smaakbelefenis te heftig. Er gebeurde te veel qua smaak. Maar dat kan ook aan mij liggen natuurlijk. De rode currysoep was daarentegen prima.
Eten was erg goed van kwaliteit, presentatie achterhaald. Onze avond waren we met een groep van 12 waar meer op drinken verdiend had kunnen worden als ze simpelweg vaker geweest waren. Stuntelige serveerster aan onze tafel... fles fris om..ander flesje fris over mij heen. Interieur zou wel eens iets aangepakt mogen worden en de vloer en stoel plakte nogal misschien was het evtm de warmte Al met al een leuke avond gehad en de kwaliteit van het eten maakte een hoop goed.
Met collega's en familie afscheidsetentje inz het inluiden van mijn pensioen bij de Bergerie gevierd. Speciaal ingekocht voor mijn gezelschap alcoholvrije Prosecco, deze was erg lekker. Heerlijk gegeten, heerlijke sfeer beetje warm. Personeel echt zo lief. Dank voor alles. Onvergetelijke avond gehad. Ik kom gauw weer terug. Vegetarische menuopties: Was heerlijk Kindvriendelijkheid: Top Rolstoeltoegankelijkheid: Toilet beetje krap Speciale dieetwensen: Speciaal voor mijn moeder een heerlijke omelet gemaakt, die niet op de kaart stond.
Het eten is altijd weer geweldig lekker ! Alleen moet je oppassen dat je niet te veel eet. Vooral het 3 gangenmenu is voor grote eters Dus eigenlijk niets te klagen. Eten op het terras is heerlijk binnen een beetje in en op elkaar. Maar je moet ver van tevoren reserveren anders is het mispoes.
-beef burger €17- Gezellige sfeer, iets donker bij de bar. Personeel is vriendelijk. Wel hebben wij een half uur gezeten voordat wij het eten ontvingen. De zelfgemaakte frietjes waren geweldig. Burgers ook lekker, wel iets droog. Voor de prijs zeker voor herhaling vatbaar. Vegetarische menuopties: Vegan burger optie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid