facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BrasseriePalace

BrasseriePalace

Info

In de Palace Promenade Scheveningen



"Wij staan voor heerlijk eten voor een betaalbare prijs. Wij glunderen als gasten aangeven terug te komen vanwege de gezellige sfeer en de geboden kwaliteit!"
Adres: Gevers Deynootweg 990-31 Palace Promenade, 2586 BZ Scheveningen, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +31 70 3317751
Stad: Scheveningen
Route: Gevers Deynootweg 990-31 Palace Promenade
Postcode: 2586 BZ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 22:00
Zondag: 09:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: brasserie palace ontbijt, ontbijt bij brasserie palace in scheveningen, brasserie palace gevers deynootweg, restaurant scheveningen, brasserie palace gevers deynootweg 990-31, steam scheveningen, ontbijt scheveningen, gevers deynootweg 99031
Recensies
Leuke en ruime brasserie aan de boulevard, binnen in de promenade. Wij hadden de tijd maar zij vragen vooraf of je naar een voorstelling moet, dit is fijn voor het geval dat dat wel zo is, want dan houden ze daar rekening mee met het tempo van uitserveren. Vooraf hadden wij de quesedilla en de gerookte zalm. Word mooi opgemaakt en was erg lekker! Als hoofdgerecht kozen wij voor de klassiek gegrilde kip en de schnitzel met champignons, hierbij kun je zelf de champignonsaus erover heen doen, wat fijn is, zo kun je zelf bepalen hoeveel je wilt. Achteraf kon een cappuccino met een cheesecake natuurlijk niet ontbreken en deze wordt geserveerd met lekkere vruchtjes. We zaten goed vol! Je kan niet buiten zitten, gezien de brasserie in de promenade zit, maar een tafeltje aan het raam met uitzicht op de boulevard is ook heerlijk vertoeven!
PRACHTIGE UITZICHT OP DE PIER. Het gezellige Brasserie Palace, mede door de bediening. Een brasserie waar we heel warmtelijk werden ontvangen. We werden direct geholpen door de bediening. Het eetcafé is leuk ingericht met aanwezige ambiance. Bij Brasserie Palace kregen we een zitje met prachtig uitzicht over het Scheveningse strand . Ik had gekozen voor een visgerecht. Het was erg lekker! Leuke opmaak van het gerecht. Mocht je op zoek gaan naar een gezellige lunchroom met prachtig uitzicht. Dan is dit zeker een aanrader! #deproefblogger Vegetarische menuopties: Zeilbootje, tomatensoep, truffle soep en breek brood met diverse dipjes, quesadillas Parkeren: Parkeren kan in de naastgelegen Interparking parkeergarage Boulevard of online € 12,50 voor een hele dag met Day Trip Parking. Rolstoeltoegankelijkheid: Rolstoel vriendelijk
Her eten was heerlijk. We hebben er van genoten. Het was er heel rustig, dat was ook niet verkeerd. Het uitzicht op de zonsondergang van een 1ste verdieping was ook weer eens wat anders.
Het eten was wel oke. De clubsandwich was moeilijk te eten ivm dat alle broodjes goed hard geroosterd waren. Het 12 uurtje miste de kaas bij het ei wat wel op de kaart vermeld stond. Dit hadden wij aangekaart en de opmerking die wij kregen was ja sorry. Niet echt hele super service. De prijzen die je moet betalen voor de kwaliteit komt ook niet echt overeen.
Slechte ervaring gehad. We moesten er zelf achteraan dat iemand onze bestelling kwam opnemen. Tevens liet men het servies staan van de vorige gasten op onze tafel. Vervolgens kwam eerst ons gebak. Kwartier later onze thee en moesten we nogmaals vragen of de tafel kon worden afgeruimd.
Een ontzettend gezellig restaurant/lunchroom met gerechten die er te leuk uitzien om op te eten. Gerechten waren heerlijk en goed geportioneerd, in iedergeval wordt er met niks zuinig gedaan er is ruim voldoende en zalig qua smaak!! En niet onbelangrijk; super personeel!! Echt n aanrader!!
We hebben er heerlijk gegeten uiteindelijk...toch wel een beetje jammer dat er geen excuses komen als blijkt dat je bestelling niet goed is doorgeven en we daardoor heel lang hebben moeten wachten. Kleine moeite om je fout toe te geven. Dit heeft ervoor gezorgd dat de sfeer echt minder werd, zeker als je daarbij de kinderen moet entertainen... Kortom hou de tijd goed bij, zeker als je nog naar het theater erna mag. Aanrader is het theatermenu, veel voordeliger dan de standaard menukaart! Tip: Verder ziet de zaak er gezellig uit, maar jeetje ga snel iets doen aan de wc's!!!Wat een aftands, oude, vieze indruk maken deze. Rolstoeltoegankelijkheid: Binnenkomen doe je wel, maar of je ook naar de wc komt?!? Erg krap allemaal achterin. En is er wel een invalide wc?
Heerlijk uitgebreid ontbijt voor een leuke prijs op een mooie locatie!
Een leuk plekje om voor de voor de voorstelling even wat te lunchen. Helaas had ook ik een club sandwich die moeilijk te eten was ivm te hard geroosterd brood. Het andere gerecht, een 12 uurtje was ook geen 6.. karig wit puntje voor de kroket.. onze bediening had er helaas ook niet veel zin in. Ik hoop dat we het die dag gewoon slecht getroffen hadden.
Gezellig personeel! Erg vriendelijk. Social dail geen aanrader als je vega eet! Wel geschikt voor vleeseters. Mijn gezin vond de sate super lekker! voor mijn zelf niet voor herhaling qua maaltijd. De koffie en sfeer maakte ons uitje wel weer goed. Ondanks de teleurstelling geen vega toch genoten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid