facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserieoudzuilen

Brasserieoudzuilen

Info

Welkom bij Brasserie Oud Zuilen.

Een heerlijke plek aan de Vecht voor lunch, borrel of diner.
Terras aan en op het water.
Kijk voor meer informatie op www.brasserieoudzuilen.nl

Adres: daalseweg 79, 3611AA Oud-Zuilen
Telefoonnummer: 0346554533
Stad: Oud-Zuilen
Route: daalseweg 79
Postcode: 3611AA


Openingstijden

Maandag: 10:30 - 21:30
Dinsdag: 10:30 - 21:30
Woensdag: 10:30 - 21:30
Donderdag: 10:30 - 21:30
Vrijdag: 10:30 - 21:30
Zaterdag: 10:30 - 21:30
Zondag: 10:30 - 21:30


op zoek naar gerelateerd: Restaurant Zuilen Utrecht, Daalseweg 79 Oud Zuilen, Terras aan de Vecht Maarssen, Restaurant aan de Vecht, Belle Oud-Zuilen, Bistro Belle, Restaurant Maarssen, Lunchen Oud Zuilen
Recensies
Eten besteld om thuis feestelijk te kunnen dineren. Porties waren ruim en alle gangen vers en smakelijk. Heerlijk gegeten!
Mooie locatie en de bediening is goed en vriendelijk. Er wordt goed gelet op de richtlijnen van het RIVM. Het eten is goed en er staan mooie wijnen op de kaart. Er zou alleen iets meer keuze mogen zijn qua eten
Heerlijk gegeten en lieve fijne mensen erg behulpzaam. Helemaal top x
Het bezorgverrassingsmenu was erg lekker! Ook sympathiek dat er nog een gerecht werd nagebracht, omdat ik een gerecht niet mocht eten. Een aanrader!
Er is ons niet aan de telefoon verteld dat het eten koud bezorgd zou worden. We moesten het zelf nog klaar maken. Eten was niet naar verwachting voor die prijs.
Zeer onprettige bediening. Bij het afrekenen hebben ze teveel berekend. Oh ja sorry, en het werd er gemakkelijk weer afgehaald. Leek wel of het vaker gebeurde!! Check dus goed de rekening!
Heerlijk gegeten, goede sfeer en goede bediening. Komen hier vaker en elke keer is het weer lekker eten!
Aan het eind van een smal weggetje, naast een plezierbotenhaventje aan de Vecht, ligt dit restaurant verscholen, met zijn prima kaart en joviale bediening. Een aangename avond, voor herhaling vatbaar!
Lekker genieten aan het water. Rustig een glaasje drinken of gezellig uit op een avond. Alles kan en mag. Soepele bediening en goed eten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid