facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie Woodz

Brasserie Woodz

Info

Brasserie Woodz is een gezellige brasserie met groot terras aan de Kralingse Pas in Rotterdam. Wij zijn 7 dagen in de week geopend van 10.00-23.00 uur.



"Reserveren kunt u via onze website, reserveren op het terras is helaas niet mogelijk. Wij houden binnen een plaats voor u vrij en als er plek vrij is kunt u vanzelfsprekend plaats nemen op ons geheel vernieuwde terras.Heerlijke plek met groot terras aan het water en bos om te ontbijten, lunchen en sfeervol te dineren. Lekker in de natuur en maar 10 minuutjes fietsen van Rotterdam centrum. Op ons verwarmde terras is het 365 dagen per jaar genieten van o.a. huisgemaakte taarten, heerlijke wijnen en een mooie selectie buitenlandse biersoorten. Ook onze fingerfoodkaart nodigt u uit om heerlijk te blijven borrelen en genieten van de omgeving. Wij zijn 7 dagen per week geopend vanaf 10.00 uur, keuken sluit om 21.00 uur."
Adres: Langepad 9, 3062 CJ Rotterdam
Telefoonnummer: 0102121665
Stad: Rotterdam
Route: Langepad 9
Postcode: 3062 CJ


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 23:00
Dinsdag: 10:00 - 23:00
Woensdag: 10:00 - 23:00
Donderdag: 10:00 - 23:00
Vrijdag: 10:00 - 00:00
Zaterdag: 10:00 - 00:00
Zondag: 10:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: restaurant kralingse plas, woodz rotterdam hoogstraat, beach house kralingse bos, de tuin rotterdam, brasserie rotterdam, woodz meubel, de schone lei, brasserie woods
Recensies
Wat een lekker plekje... Na mijn bed het lekkerste plekje in Kralingen Al heel wat uurtjes doorgebracht met vriendinnen en/of mijn zus. De wijntjes en hapjes... jummie! Fijne sfeer, fijne bediening en het nieuwe terras is top! En de Gin tronic van afgelopen weekend was ook heel lekker... en met het toilet is niets mis Tot snel!
Altijd lekker om hier te lunchen. Ziet er netjes uit na de verbouwing.Eten: 5/5
Prachtige locatie, mooie brasserie, lekker eten. Bediening mag wat vriendelijker en wat attenter. Ik vind het bijvoorbeeld jammer wanneer ik zelf om een lunchkaart moet vragen en moet vragen of de tafel waar overduidelijk knoeiresten van voorgangers op zaten afgenomen kan worden, zeker in Coronatijd. Het toilet was een bende.
Mooie plek aan het water. Heerlijk op het verwarmde terras gezeten. Bediening heel vriendelijk. En lekker gebakEten: 5/5
Heel erg lang geleden dat ik hier geweest ben. Inmiddels schijnbaar sinds vijf jaar een andere eigenaar. Goede locatie een ook best een gezellig gesitueerd etablissement. Het meeste personeel komt deskundig en vakbekwaam over een zeer zeker vriendelijk. Stoelen zitten prima en alles oogt schoon. Eten is zeer goed van smaak en porties zijn prima. Prijs kwaliteit verhouding is goed. Ook de presentatie van het eten en de desserts zijn plezierig om te zien. 2 kleine minpuntjes, de ijs desserts zijn qua prijs zwaar over de top. En het duurt best lang voor er iemand bij je komt om af te rekenen of nog iets wilt bestellen terwijl er ruimschoots voldoende waren. En het niet erg druk was. Maar al met al zeker een keer proberen.
Te duur en matig tot onvriendelijke bediening. Eten is meestal goed hier, maar wij komen niet meer terug.
Toplocatie, het eten was voortreffelijk, óók de bediening en voor mij dicht bij huis, 5 minuutjes lopen. Top!!!
Heerlijk om het nieuwe jaar mee te beginnen, een bakje koffie met een goed gevulde omelet,
Leuk plekje, goeie kaart, prima spot om lekker te lunchen.
Ik kwam hier altijd graag, maar nu blijkt de kaart flink ingekort te zijn en niet meer onze favoriete gerechten te vermelden: de in roomboter gebakken sliptong en de pittig gebakken gamba's. Erg jammer!! De bediening is nog steeds erg vriendelijk en werkt hard, maar het gebrek aan personeel is wel een beetje te merken. Iets dat overal in de horeca te merken is
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Brasserie Woodz. Langepad 9 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Brasserie Woodz adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Brasserie Woodz. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Brasserie Woodz delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid