facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie Wings

Brasserie Wings
Adres: Flevoweg 1a, 1775SB Middenmeer
Telefoonnummer: 0612278330
Stad: Middenmeer
Route: Flevoweg 1a
Postcode: 1775SB


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 16:00
Dinsdag: 11:30 - 16:00
Woensdag: 10:00 - 20:00
Donderdag: 10:00 - 20:00
Vrijdag: 10:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 20:00
Zondag: 10:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Detra Bar Detra Bar 1 km Geen indruk gemaakt
Cafetaria Pico Bello Middenmeer Cafetaria Pico Bello Middenmeer 1 km Wort tijd voor een schoonmaak en opknapbeurt. Maar de patat is heerlijk ik denk zelfg...
Recensies
Zeker aan te bevelen! / 10+ * Aardige bediening * Mooi, zonnig terras met wijds uitzicht * Aan te bevelen als je van vliegtuigen houdt * Elke week zelfgebakken appeltaart, zalig! * Lekkere koffie * Binnen ook alles prima, en schoon * Toiletten kraakhelder! * Voldoende parkeerplaatsen * Goed te bereiken, alles gelijkvloers * Leuk voor jong & oud * Voor herhaling vatbaar
Heerlijk geluncht! Mooie verse producten.Eten: 5/5
Heerlijke plek mooi buitenterras lekkers wijntjes en normale prijzen! En voor de vliegtuigspotters super leuk!
Erg lekker eten en zeer gezellige sfeer!Eten: 5/5
Prachtige Lokatie, goed eten en goede bediening.Eten: 5/5
Zondag 27 Maart was het eindelijk zover De High Tea ter ere van de verjaardag van Oma 80Jaar, nadat we het een paar keer moesten uitstellen vanwege de Corona regels die natuurlijk ook voor de Brasserie golden, hebben we heerlijk genoten van al het lekkers, de goede service en mooie ambiance. Het is een lust voor het oog om de vliegtuigjes gade te slaan, wat een bedrijvigheid op en rondom de Brasserie. Kortom prachtige en bijzondere locatie en omgeving om te genieten van de gastvrije service met vrienden, familie van alles wat de Brasserie te bieden heeft. Komen zeker terug!
Gezellige brasserie met zeker op dagen met mooi vliegweer een hoop levendigheid. Fijne lunchkaart met als toppers wat mij betreft broodje roerei-met-zalm en het "twaalfuurtje" kopje soep, kroketje met brood en een lekker gebakken eitje. Vriendelijke prijzen! Ennuh - mocht je denken dat joúw moeder de lekkerste appeltaart bakt dan heb je de appeltaart in brasserie Wings blijkbaar nog nooit geproefd?! Onovertroffen!
Mooie locatie. Afgelopen zondag gebruik gemaakt van de High Tea. Een mooie etagère met een heerlijke combi van zoet en hartig. En ondertussen genieten van de landende en opstijgende vliegtuigen. Erg speciaal! Ook de gastvrouwen waren erg vriendelijk en enthousiast. Zeker een aanrader!
Heerlijk gegeten barbecue met 35 personen. Heel vriendelijk personeel, uitstekende bediening, luisteren goed naar je wensen. Kortom een hele gezellige middag/avond gehad. Een echte aanrader.
De bediening was erg slecht...... Op de website staat dat ze open zijn, op de voordeur ook. Binnen zaten we te wachten en was er niemand aanwezig. Na een tijdje kwam er iemand vertellen dat de bar mevrouw niet aanwezig was.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid