facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie Violet

Info

Gezellige, rustieke brasserie voor een lekkere cappuccino, latte macchiato of een kopje thee met wat lekkers erbij. Of bestel wat van de lunchkaart.



"Midden in het Werelderfgoed Waddenzee."
Adres: Stationsweg 36, 9151JP Holwerd
Telefoonnummer: 0519 562862
Stad: Holwerd
Route: Stationsweg 36
Postcode: 9151JP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Café Restaurant land- en Zeezicht Café Restaurant land- en Zeezicht 4 km Leuke spot, goed eten op de kaart, zowel lunch als diner, maar borrelplank is bijzond...
Janneke's patat en snacks Janneke's patat en snacks 4 km Heerlijke betaalbare snacks! Originele grote kroket voor 2eu. Voor als je honger krij...
Recensies
Je kan merken dat ze snel moeten schakelen ivm de vertrektijden van de boot. Zeer vriendelijk personeel en zijn super snel met bedienen. Wij hadden zelfs binnen 10 minuten onze lunch op tafel staan, wat ook zeer lekker smaakte. Het restaurant is goed overzichtelijk en keurig schoon. Ook kan je lekker genieten van een mooi uitzicht op de Waddenzee en je ziet de boot aankomen en/of vertrekken.
Sympathiek personeel. Koffie werd snel gezet en ik vond het een prima prijs. Ik kreeg een muntje op van het toilet te mogen gebruiken. Zaak ziet er goed verzorgd uit.
Ik schrijf nooit een review maar wat een onaangename plek om te verblijven. We waren met een groep, waarvan een paar mensen alvast eten en drinken hadden besteld. Toen wij aanschoven waren we al vrij laat dus wij wilde snel iets of iets to go. We werden meteen gesommeerd om wat te drinken en indien niet wij niet welkom waren. Op deze plek wil je niets bestellen als er zo onbeschoft wordt gereageerd. Zonde en totaal niet nodig.
Afgelopen weekend met een groep van 15 gegeten. Ik vroeg of er ruimte was en we apart konden zitten of dat we tafels bij elkaar moesten schuiven. Ze hadden een ruimte over voor ons. Fijn! De bediening was erg vriendelijk en behulpzaam. Ook de service heel snel. Na de gemaakte keuze stond het eten al met een half uur op tafel. Erg lekker kunnen eten. Bedankt.
Heerlijke plek om een bakkie en hapje te doen. Leuke plekken met mooie uitzichten. Bediening was vriendelijk en vrolijk.Eten: 4/5
Lekker gegeten. Ziet er mooi uit! Uitzicht op het water. Aardig personeel, wel jammer dat ze ons even vergat, maar kwam er daarna snel aan. Toiletbezoek kost vijftig cent, met bonnetje trekken ze dat van je eindbedrag af. Coronamaatregelen worden gehandhaafd, genoeg afstand en gezondheidscheck.
Op het moment dat wij er waren was het erg rustig Bediening is zeer vriendelijk en gebak lekker Toch wordt het tijd om thee ook in kannetjes te serveren Menukaart is compact maar voor elk wat wils
Hier een lekkere uitsmijter gegeten op het terras. Vriendelijk personeel. Maar.. het is me een raadsel waarom - in deze moderne tijd - er geen lift of helling aanwezig is om dat terras te bereiken! Dus voor minder validen onbereikbaar! Desgevraagd kwamen er slappe excuses over dat het zout vd zee de lift teveel zou aanvreten, maar daar zijn vast oplossingen voor. En een helling heeft in ieder geval geen last van dat zout.
Mosterdsoep had geen lekkere nasmaak, kwaliteit is toch net wat anders. Leuk uitzicht. Bediening mag wat klantvriendelijker.
Heerlijke mosselen!!!! En na het vergeten aan te geven van een knoflook allergie nam de dienstdoende ober de pan weer mee en wisselde m om voor knoflook loze mosselen!!! Fantastische service!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid