facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie Veluwezoom

Brasserie Veluwezoom

Info

Van lekkere koffie met gebak tot huisgemaakte soep,vers belegde broodjes en diverse warme snacks in een gezellige brasserie op 1 van de mooiste locaties!

Adres: Heuvenseweg 5a, 6991 JE Rheden, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0264952710
Stad: Rheden
Route: Heuvenseweg 5a
Postcode: 6991 JE


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Pannenkoekenhuis Posbank, Brasserie Rheden, De Deel, Rheden, Posbank Rheden, Ruifmarkt Rheden, Menukaart Restaurant De Deel Rheden, Wild eten Rheden, Paasbrunch Rheden
Recensies
Veel betere sandwiches dan vorig jaar! Ook voor vegetariërs. Ze moeten wel iets doen aan de wespen die de gasten op het terras tiranniseren. De natuur heeft rechten maar je gasten ook!
We hebben er heerlijk en gezellig gezeten en genoten van ons brood en drinken! De uitbater, heeft gezellig met ons een praatje gemaakt! Al moeten wij er wel een stuk voor rijden, maar gaan daar zeker terug!!
Leuk café om na wandelen koffie te drinken, echter erg jammer dat alles wegwerp servies is en al het papier en plastic in een bak moet! Is niet meer van deze tijd, het is heel makkelijk om een aparte bak voor de wegwerpflesjes neer te zetten! Toch?
Een mooie plaats voor een lekkere lunch tijdens onze wandeling op de Veluwse posbank.
Het is een pracht plek en geweldige speeltuin voor de kinderen. Koffie en eten is er ook prima. De prijs is wel aan de hoge kant en er stonden grote open vuilnis bakken te dicht op de tafels
Het was er goed druk. In corona op letten dus.
Ook in deze "vreemde" corona tijd, toch heerlijk kunnen lunchen met onze kleinzoon. Wel buiten op het terras, maar alles prima geregeld, en op afstand. Hopen dat het een mooie zomer wordt.
€2,95 voor een cappucino uit een vol-automaat WMF koffiemachine. Méér dan barista-prijs voor een lage kwaliteit. Bestellen bij de kassa, geen bediening, je wordt geacht je dienblad en lege kopjes weer zelf weg te brengen. Dure standaard saucijzenbroodjes en cupcakes.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid