facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie Twintig18

Brasserie Twintig18

Info

Voor (H)eerlijke biologische verse friet, snacks, burgers, tosti´s, broodjes, salades en plates.

Adres: De tuinen 1, 8911 KB Leeuwarden
Telefoonnummer: 31582894688
moc.liamtoh@81gitniwt
Stad: Leeuwarden
Route: De tuinen 1
Postcode: 8911 KB


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 21:00
Dinsdag: 10:00 - 21:00
Woensdag: 10:00 - 21:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 21:00
Zondag: 10:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: twintig 18, thuisbezorgd
Recensies
Ik had vanavond een patatschotel pulled beef besteld. Ik twijfelde of dat genoeg was toen ik aan het besteden was, maar had ge gok gewaagd. De uiterst vriendelijke bezorger zette patat voor m’n neus op de grondivm Corona maatregelen nog voor de beloofde tijd. Eenmaal binnen begon ik meteen met het openmaken van de zak. Het bleek het een soort van kapsalon te zijn maar dan anders. Het was dus een soort patatschotel met kaas, beef, knoflooksaus en wat verdwaalde groenten. Die saus kun je trouwens zelf uitzoeken. Dus door de knoflook leek het misschien nog meer een kapsalon. Het was meer dan genoeg patat, ook echt van die klassieke zelfgemaakte patatten. Weet trouwens niet of ze zelf gemaakt zijn maar zo zien ze dr uit. Er had voor mij we wat meer saus/vlees/kaas op gemogen want ik had op een gegeven moment alleen nog droge patatten. Toen ik m’n zak wilde weggooien, bij het oudpapier. Alles is namelijk papier, dus goed recyclebaar las ik nog een boodschap! Super aardig. Ik bestel of haal vast nog wel een keer af. Ik wilde 4,5 ster geven maar dat kan niet. Dus dan maar 5 ;
Hallo, Ik meer dan 2 uur geleden besteld bij hun. Ik wou bellen waarom het zo lang duurde nemen ze niet op, meerdere malen geprobeerd om hun te pakken te krijgen maar daar was helaas geen baad bij. Ik ben 40 minuten geleden naar de brasserie gegaan om verhaal te halen en er was niemand aanwezig!
Bestelling geplaatst om 17:45. Geven ze aan er tussen 18:20 en 18:40 te zijn dus bellen we om 19:00 met de vraag waar het eten blijft. Blijkt dat ze problemen hebben met 1 van de bezorgfietsen en dat ze bezig zijn met onze bestrlling die er vanaf dat moment over 15 minuten zou zijn. Om 19:45 alweer lang gewacht bellen we maar weer en krijgen we te horen dat ze bezig zijn met onze bestelling, dus de eerste keer dat we bellen hebben ze nog niks gedaan met onze bestelling, geven we ook aan dat we eerder hetzelfde te horen hebben gekregen, kunnen ze alleen aanbieden dat we de volgende keer 25% korting kunnen krijgen. Uiteindelijk dus 2 en half uur moeten wachten op eten, zeer ontevreden.
Besteld via thuisbezorgd. Bezorging keurig op tijd en het eten was warm. Smaak was ook goed, lekkere patat, maar de bestelde zak patat voor 4-5 personen was echt veeeeel te weinig. Voor deze pittige prijs verwacht je toch echt genoeg te eten. Was erg teleurstellend: Ondanks de smaak is het helaas niet voor herhaling vatbaar. Jammer!
Bestelling via Ubereats gedaan. Ineens berichtje van de app dat bestelling geannuleerd was. Ik bellen met restaurant, 10 pogingen en kwartier later eindelijk iemand bereikt. Volgens hun was de bestelling niet doorgekomen, volgens ubereats heeft het restaurant gecanceld. Restaurant zou wel contact opnemen met ubereats en dan mij weer terug bellen. Nooit weer wat gehoord, geld wel weg. Nooit weer hier bestellen
We hebben het appartement voor 1 nachtje gehuurd, incl. Ontbijt. Het appartement was prima beetje oud en krom, rare gaten in de muur, maar dat maakte voor 1 nachtje niet uit. Helaas kan je niet prive parkeren wat op booking wel gezegd werd en moet je daar gewoon dik voor betalen in de parkeergarage. Snachts rare geluiden, best wel luid, volgens mij van de airco van de snackbar op de BG. Om een uur of 8 werden we wakker van het smijten met deuren beneden. Keukenkastjes die dichtgegooid werden en lading die in kratten over de vloer ging. Niet top. Dieptepunt was dat het ontbijt waarvoor we betaald hebben nooit gekomen is. Ik kreeg een mailtje dat ze een poging hadden gedaan, maar dat wij er niet waren. Dat klopte dus niet, wij zaten boven te wachten op eten... ik heb gemaild, gebeld, maar word gewoon genegeerd. Deze verhuurder pakt wat 'ie pakken kan en geeft niet meer thuis. Echt een genante vertoning. Als je zo je geld moet verdienen... ik kan deze oplichter dan ook niet aanraden.
Gisteravond besteld om 20:55, geld afgeschreven, dik 2,5uur gewacht, al met al geen eten bezorgd. Mijn gehele bestelling is nooit bezorgd en volgens thuisbezorgd is mijn bestelling bezorgd.. Telefonisch niet te bereiken. Zeer waardeloos en slecht!! Ik werk zelf ook bij een bedrijf die werkt met thuisbezorgd en stop bij ons om 15:00uur maar komt er 14:55 nog een bestelling word het ook gewoon nog na 15:00uur bezorgd!!
Anderhalf uur gewacht op het eten. Betaald en wel, na anderhalf uur wachten en op de bezorgapp staat 0 min. 20 min later ontvangen we een mailtje waarin staat dat we telefonisch op de hoogte gesteld worden van het annuleren van de bestelling. Er is nooit gebeld.Met gevolg 21:46 nog steeds niks te eten........
Meneer is niet de beste ondernemer, hij had met de reuzen z'n omzet wel 4 keer zo hoog kunnen hebben. Echter koos hij er voor om met het minimale personeel een volle tent te bedienen, waardoor van het binnen komen in de tent tot het afleveren van de bestelling wel een uur zat. Frites waren prima overigens, die dus 3 van de 5 sterren.
Meerdere keren gebeld om een bestelling te plaatsen, maar niemand neemt op. Ik kon niet online bestellen, omdat het om vouchers gaat en dus niet mogelijk om online te bestellen .. ik zit hier met vouchers en als zij niet opnemen heb ik er niets aan. Volgende keer maar erheen gaan en ter plekke bestellen. Hopelijk sta ik dan niet voor een dichte deur!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid