facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie Schinkelshoek

Info

Golfbaan Schinkelshoek >> De nieuwe naam van Free Golf Vlaardingen!

Geschiedenis

Op Golfbaan Schinkelshoek heeft u de mogelijkheid tot het spelen van 18 holes in slechts 2,5 uur ( par 72) én u kunt op bepaalde vastgestelde tijden golfen met de traditionele 'zware' golfbal!

Adres: Zuidbuurt 79 , Vlaardingen 3132 KB, NL
Telefoonnummer: 010 460 2139
ln.keohsleknihcsnaabflog@ofni
Stad: Vlaardingen
Route: Zuidbuurt 79
Postcode: 3132 KB


Openingstijden

Maandag: 09:00-18:00
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-22:30
Vrijdag: 09:00-22:30
Zaterdag: 09:00-21:00
Zondag: 09:00-21:00


op zoek naar gerelateerd: brasserie schinkelshoek trouwen, golfpark schinkelshoek, schinkelshoek vlaardingen, golfbaan vlaardingen west, golfbaan schinkelshoek vacatures, buitenplaats vlaardingen
Recensies
Leuke bediening en de koffie met appeltaart smaakte erg lekker
We liepen in gewoon normale kleding het pad naar de brasserie op en werden we tegen gehouden door een golfer wat we hier aan het doen waren. Toen we zeiden dat we voor de brasserie kwamen werden we naar raar aangekeken. We zijn weer weg gegaan. Wat een arrogantie.
Gezellige kleinschalige golfbaan met brasserie met vriendelijke personeel en geweldige ambiance.
Heel leuke en gezellige 27 holes golfbaan waar met lichtere ballen gespeeld door de kortere lengte van de baan. Juist door de lichte bal moet de bal met accuratesse geslagen worden. De brasserie is door het vriendelijke personeel een heerlijk rustpunt om na gespeeld te hebben lekker te ontspannen.
Heerlijk gegeten bij de Brasserie! De brasserie hoort bij de golfbaan, maar je kunt hier dus ook als "niet-golfer" genieten van het terras, lunch, diner en nog veel meer. Wij hebben hier met z'n vieren ontzettend lekker gegeten en het eten was ook nog eens prima betaalbaar. We werden gastvrij ontvangen door het zeer vriendelijke personeel en de locatie zelf is ook top: een gezellige sfeer, ruime parkeerplaats ook voor invaliden en tussen het water van de Krabbeplas/Surfplas en de golfbaan in. Ik raad de brasserie ten zeerste aan en ik vind dat ze wel meer bekendheid verdienen. Ben je in de buurt, ga dan zeker eens langs! Wij komen hier in elk geval vaker terug!
Golfen, eten ook al niet golfer en trouwen. Perfecte locatie om te trouwen!
Vandaag geweest lekker in het zonnetje gezeten.aan de koffie was weer oké.
Lekker biertje en broodplankje als je een stukje gewandeld hebt en even bij moet komen : aanrader en vriendelijk personeel !
Mooie herberg! We kwamen voor een bruiloft wat heel mooi geregeld was en zeer goede bediening had. Ik had het even wat lastig op het grind omdat ik met krukken loop. Het personeel kwam gelijk met een oplossing door mij met de auto direct voor de deur af te laten zetten. Super als men met je mee wilt denken! Locatie is wat mij betreft top. In deze omgeving ben ik opgegroeid en heb hier warme herinneringen aan over gehouden. Dus ik heb het prima naar mijn zin gehad!
Mooien golfbannen met 3 verschillende 9 hols te spelen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid