facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie Sanz

Brasserie Sanz

Info

Brasserie Sanz

Geschiedenis

Brasserie Sanz is hoogwaardig eten voor schappelijke prijzen. De sfeer is ongedwongen, de service vriendelijk en professioneel. De keuken is frans georiënteerd met zo nu en dan buitenlandse invloeden. Sanz is elke dag geopend, het hele jaar door. Parkeren: gratis en onbeperkt.

Adres: Jan van Goyenstraat 31, 2102 CA Heemstede (Noord-Holland)
Telefoonnummer: 0235291892
Stad: Heemstede
Route: Jan van Goyenstraat 31
Postcode: 2102 CA


Openingstijden

Maandag: 17:30 - 22:00
Dinsdag: 17:30 - 22:00
Woensdag: 12:00 - 22:00
Donderdag: 12:00 - 22:00
Vrijdag: 12:00 - 22:00
Zaterdag: 12:00 - 22:00
Zondag: 12:00 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Popsuiker Restaurant Popsuiker 2 km Erg onvriendelijk, twee meisjes van 14 en 13 hadden gereserveerd om poffertjes te ete...
Pannenkoekenhuis De Konijnenberg Pannenkoekenhuis De Konijnenberg 3 km Mooi ingericht pannenkoeken restaurant met heerlijke pannenkoeken. Wij werden zeer sn...
Recensies
De kwaliteit van de service en de kwaliteit van het eten daar ontbreekt het niet aan. Maar als je biefstuk op de kaart besteld, kom dan niet aan met een seniore portie. Ook de friet was prima maar zoals bij vele restaurants, krijg je een minuscuul bakje mayo….ik heb dit nog nooit begrepen. Maar een portie friet met een eetlepeltje Mayo valt uit de toon.. zeker als je er 5 euro ervoor vraagt.. Dus voor senioren is de hoeveelheid prima maar als je wat meer vlees op je bord wilt dan kan het een en andere nog wel verbeterd worden. Ik hoop dat er een balans in gevonden wordt, mocht dat zo zijn dat zie ons graag nog een keer terug!
Lekker gegeten, de kleine voorgerechten is een goed idee. ze adviseren 2 voorgerechten maar 1 is meer dan genoeg. Wel jammer dat er bij je hoofdgerecht geen groente zit. Dat moet je weer apart bestellen. Zo jammer.
Recent voor de tweede keer bij Brasserie Boudewijn gegeten. De eerste keer vond ik het eten van goede kwaliteit, maar wat standaard. Dit keer vond ik het top! De kaart was veranderd. Er was meer variatie en de gerechten waren specialer. De bediening was weer buitengewoon aardig, zowel snel als relaxed. We zaten er heel gezellig op het terras. Wij komen terug!
Mooi en gezellig restaurant in Heemstede. Uitgebreide menukaart met heerlijke gerechten. Alles is goed in balans, zeer zeker ook de prijs/kwaliteit! Kortom een restaurant waar het goed vertoeven is! Parkeren: Parkeren voor de deur!
Alles is top: heerlijk eten met veel keus, fijne en uitstekende bediening, gezellige en ontspannen sfeer!Eten: 5/5
Super lekker geluncht van de nieuwe kaart van de nieuwe eigenaar! Héél veel succes en tot gauw!
Prima plekje. Vriendelijke mensen. Fijn dat het kleine bordjes zijn, zodat je niet overvol het restaurant uitrolt.
Het is een restaurant dat me gemengde gevoelens geeft, 4 sterren is een beetje aan de hoge kant, maar 3 is te weinig. De bediening is heel vriendelijk en kundig. De tafeldekking een beetje kaal en het servies is ronduit goedkoop. Het eten prima en ook de wijn is erg lekker. De hapjes zijn klein maar dat wordt duidelijk gemeld. Side plates zijn lekker minus de haar die in de patat zat. We hebben dit gemeld maar meer dan 'sorry' werd er niet aan gedaan. Dit mag niet gebeuren want het is geen goedkoop restaurant!
heerlijk gegeten! Alles vers, zelfgemaakt en redelijk geprijsd. De bediening ook zeer vriendelijk. Wij komen zeker terug!
Op aanraden van vrienden naar Sanz geweest. Man.... dit hadden we veel eerder moeten doen. 6-gangen diner voor maar € 35,-, verrassende combinaties pastinaaksoep met "kruidenpilletje", supergaaf kaasplankje, dessert met gegrilde ananas,brownie en ijs met citroengras Alles zelf gemaakt en door vlotte en leuke bediening met veel plezier gepresenteerd. Tot binnenkort! NB: foto is van voor gerechtje schuitje met koolsla, pulled pork, mango coulis en grote garnaal
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid