facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie - Restaurant LaValeur

Brasserie - Restaurant            LaValeur

Info

Aan de rand van het prachtige Imstenraderbos ligt Brasserie La Valeur. Culinair genieten op een sfeervolle locatie! Gastvrijheid met hoofdletter G!

Geschiedenis

Brasserie - Restaurant La Valeur is gelegen op het terrein van de voormalige vroedvrouwenschool in Heerlen, het huidige Parc Imstenrade.

Het restaurant ademt nog steeds de sfeer van vervlogen tijden, met de vele authentieke elementen zoals de marmeren vloer en grote ramen. Het gezellige terras met uitzicht op de fraaie binnentuin en gebouwen van Parc Imstenrade versterken dit nostalgische gevoel.
Onze uitgebreide menukaart wordt regelmatig aangepast, zodat u altijd kunt genieten van heerlijke seizoensgerechten.

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor een receptie, koffietafel of vergadering? De prachtige Orangerie bij ons restaurant, biedt ruimte aan maar liefst 100 personen. Vanzelfsprekend bieden we hier ook passende arrangementen bij, zoals koude en warme buffetten. We stellen graag een passend arrangement met u samen, bijvoorbeeld in combinatie met een prachtige ceremonie in de sfeervolle Elisabethkapel (met eigen parkeerplaatsen) op het terrein van Parc Imstenrade.

Adres: Parc Imstenrade 66, 6418 PP Heerlen
Telefoonnummer: 045-5432824
Stad: Heerlen
Route: Parc Imstenrade 66
Postcode: 6418 PP



op zoek naar gerelateerd: Menukaart La Valeur Heerlen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gewoon Chique Gewoon Chique 2 km Welkom bij Restaurant & Lounge Chique Wij heten u van harte welkom. Bij Chique ...
Madame van Dam - bar de vins et tapas françaises Madame van Dam - bar de vins et tapas frança... 3 km Het moet authentiek voorstellen maar het is er ronduit smerig. Veel spinnenwebben sme...
Hoeve de Geleenhof Hoeve de Geleenhof 3 km Heerlijk gegeten echt top heel gezellige avond gegeten met 10 man. Super gastheer en...
Recensies
Altijd gezellig en vriendelijk personeel. Maar nu even te rustig i.v.m. Corona.
Goed verzorgde high tea genoten.
Leuke locatie voor personeels uitje. Weinig parkeerplaats en een flesje fris werd verdeeld over twee glaasjes. Zuinig hoor.
Zeer vriendelijke bediening. Mooie smakelijke hapjes. Inrichting en sanitair eenvoudig en schoon.
Gezellige plek met lekkere gerechten.
Rustig en lekker eten
Eten is goed tot zeer goed. Bediening is vriendelijk maar helemaal niet ingesteld op het aantal bezoekers. Wachttijden veel te lang! Personeelsuitbreiding is noodzakelijk.
Prachtige locatie!
Zeer modern brasserie met moderne gerechten.
Mooie sfeervolle gelegenheid.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid