facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie Pub de Smidse

Brasserie Pub de Smidse

Info

Unieke koffiestop! Lunch & Diner - Biertuin vd Veluwe - Bier&Spijzen - Kip van 't Spit - Best Burgers in town - Flammkuchen #geniet #beleef #ervaar

Geschiedenis

Bourgondisch genieten van ons unieke concept, een mix tussen Duitse Biertuin en een Belgische brasserie. Bier & Spijzen, Kip van 't Spit, Best Burgers, Flammkuchen, Grill en Rotisserie specialiteiten.

Adres: Kerkstraat 1-A, 3781 GA Voorthuizen
Telefoonnummer: 0342476998
Stad: Voorthuizen
Route: Kerkstraat 1-A
Postcode: 3781 GA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Boshoekevents Boshoekevents 2 km Uw eventlocatie op de Veluwe
De Voortse Herberg Wok, Grill en Buffet restaurant De Voortse Herberg Wok, Grill en Buffet rest... 3 km Gelegen op een heerlijk rustige locatie in voorthuizen met ruim voldoende parkeerplaa...
Recensies
Zaterdagavond gezellig gegeten met mijn schoondochter. Ruimschoots voldoende eten, bediening gezellig.
We hebben er heerlijk gegeten en komen zeker terug ...
Op het Bluegrassfestival van 2017 waren wij in Voorthuizen op zoek naar leuke plaats om te ontbijten. Wij liepen langs De Smidse en ik sprak een dienstdoende serveerster aan, die op het terras liep. Zij meldde dat De Smidse vanaf 10:00 uur een "Full English breakfast" serveerde met - zoals zij meldde - "gebakken bloedworst". Wij namen plaats en bestelden het gerecht. Bij uitservering bleek tot onze verbazing, dat de bacon was vervangen door kleine stukjes droge kip, en de gebakken bloedworst "black pudding" door twee knakworstjes uit blik. Ik sprak de serveerster erop aan, maar zij wendde zich zonder antwoord af van onze tafel om zich tot andere gasten te richten. Omdat wij er ondanks onze teleurstelling geen punt van wilden maken, besloten we om het gerecht gewoon op te eten, en er bij de afrekening een opmerking over te maken. Zover kwam het niet, want even later kwam de eigenaar / kok aan onze tafel om te vragen of het ontbijt soms niet lekker was. De serveerster had onze klacht blijkbaar doorgegeven aan de keuken. Wij zeiden dat lekker of niet er in dit geval niet zo toe deed: we waren teleurgesteld, omdat dit gerecht weinig te maken had met een Full English Breakfast. En dat we het erg jammer vonden dat ons niet vooraf was gevraagd of we akkoord konden gaan met die vervangingen. Want dan hadden we het zeker niet besteld. In plaats van een behoorlijke verontschuldiging, zei de kok, dat hij zijn best had gedaan, dat andere mensen er niet over klaagden en het lekker vonden, en dat kippevlees nota bene duurder is dan bacon. "Ik wil anders wel spek gaan bakken, hoor!", voegde hij nog toe. Wij waren perplex door deze reactie, en mijn vrouw vroeg de man of hij het misschien onterecht vond, dat we een opmerking hadden over het gerecht. Dat was niet zo, zei hij, maar hij had nu eenmaal "zijn best gedaan", en kon er niet meer van maken. Vervolgens pakte hij zomaar mijn arm stevig vast, lachte en liep weg. Wij besloten, dat het totaal geen zin had om er daar nog een punt van te maken, de sfeer zou er niet beter op worden, en we zouden het niet eens worden. Wel nam ik me voor om - voor het eerst van mijn leven - een keer een recensie te plaatsen. Ik heb zelf jarenlang in de horeca gewerkt, en heb daar geleerd, dat 1 het netjes is om bij vervanging van essentiële ingrediënten uit een gerecht van tevoren toestemming aan de gast te vragen, 2 je gasten met een werkelijk reële klacht of opmerking serieus moet nemen en vaak gemakkelijk tevreden kunt stellen, en 3 je gasten nooit mag aanraken. Geen prettige ervaring, en erg jammer, want het restaurant en de kaart zien er echt leuk en goed uit. Dat zou ik als positieve noot graag willen toevoegen.
Prima locatie met lekker eten. Heerlijk geluncht met onze motorgroep van 60 personen. Allemaal geen probleem integendeel. Wel vooraf even een kleine kaart gemaakt samen om de doorlooptijd kort te houden. Super geregeld en vriendelijke bediening, echt een aanrader voor motorrijders/clubs Milly en Huub
Voorthuizen een leuke plaats met een groot horeca plein. Dit keer gegeten bij brasserie Pub de Smidse. S'middags een lunch die al super was, ter eren van vaderdag was er een barbecueavond georganiseerd met live muziek. Jammer dat het weer niet mee was, want het was top georganiseerd. Wij hadden de keuze gemaakt van de kaart een bijzondere carpacio erg lekker vooraf en een grote plank met daarop spareribs, mini hamburgurger, halve kippenpoot, met sausjes, appelcompote, sallade en als klap op de vuurpijl zelf gemaakte friet van zoete aardappel. Wat zijn die lekker, zo lust ik zoete aardappel wel. Als toetje nog twee heerlijke desserts en koffie na. Als je je smaakpupillen wil laten werken ga hier dan eens eten. Wij komen zeker terug als we in de buurt zijn.
Goed en voldoende eten, ook bediening goed!! Complimenten! Leuke huiselijke sfeer!
Afgelopen vrijdag samen met mijn vrouw gegeten bij de Smidse. Gezellige sfeer, erg lekker gegeten en kennis kunnen maken met speciaal bier wat nog niet op mijn lijstje stond. En dat alles voor een leuke prijs.
Goed eten. Lekkere kip en relaxte sfeer
De kok eigenaar, de persoon die zegt 'gastheer' te zijn is zeer onvriendelijk tegen klanten. Zijn toon en manier van spreken is voor mij en familie de reden om nooit meer terug te komen. Deze 'gastheer' verprutst de vriendelijke benadering van de serveersters.
Een rustige zondag avond, maar daardoor niet minder gezellig in Pub Smidse. Specialiteit van het huis naast de vele biersoorten, die ik helaas niet allemaal kan proeven is de Duitse "Flammkuchen": een flinterdunne pizza-bodem met hartige topping.Voor mij is er een alternatief voorgerecht met geroosterde knolgroenten. Voorgerechten die ruimte laten voor wat komen gaat: een lokaal kippetje van de gril, langzaam gegaard met een knapperige korst, vergezeld van zelf gesneden frieten en op verzoek een extra grote bak sla. Het lijdt geen twijfel dat de eigenaar hoge eisen stelt aan een goed kopje koffie. Geen tierelantijnen, maar alles is gewoon heel erg lekker. Aan de kaart te zien is ook goed over de jongste gasten nagedacht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid