facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie Porte de Provence

Brasserie Porte de Provence
"Een bijzonder restaurantBij Montimar kunt u namelijk eigentijds dineren tegen ouderwetse prijzen. Maar…er is niet bezuinigd op de kwaliteit. Bij Montimar koken wij namelijk op een Mediterrane wijze met uitsluitend verse producten. Om het Mediterrane concept kracht bij te zetten, serveren wij tevens onze dranken tegen ‘Mediterrane’ prijzen. Komt u snel eens proeven? Voor het geld hoeft u het niet te laten. Hasta Pronto!"
Adres: Erpseweg 16 , Boekel 5427 PG, NL
Telefoonnummer: 0492 325 005
Stad: Boekel
Route: Erpseweg 16
Postcode: 5427 PG



op zoek naar gerelateerd: Tapas Boekel, Menu Restaurant, Restaurant Brandevoort, Restaurant Mierlo, Restaurant Rosmalen, Vegetarisch restaurant Boxtel, Kinderkaart Restaurant, Boxtel restaurant
Recensies
Het duurt weken voor je hier kunt eten maar soms heb je geluk en valt er een plekje uit. wij hadden dit geluk en op naar Boekel. En weet je er valt niks op af te keuren, het eten is gewoon goed en het personeel verzorgt je fantastisch. Buiten een groot overdekt terras waar je lekker kunt eten en nog lekker kunt nagenieten van goed glas bier of of een lekker wijntje. De prijzen zijn van 5 jaar geleden. gewoon ff bellen er komt vast ergens een plekje vrij.
Eten is heerlijk, service vriendelijk en locatie goed te vinden. Ruim opgezet en voldoende parkeerplaatsen. En niet onbelangrijk: de uiteindelijke rekening belachelijk laag. Hier ga ik ZEKER nog een keer eten!
Goed eten, voor een zeer nette prijs. Vriendelijk personeel. Was weer top.Eten: 5/5
Goed en lekker eten, top service. De prijs is ook heel fijn.Eten: 5/5
Als vanouds. Prima kwaliteit in een gezellige ambiance. Het geserveerde eten is van hoogstaande kwaliteit daarentegen is de prijs vooroorlogs.Eten: 5/5
Heerlijk gegeten zoals gewoonlijk. Waren er met 16 personen. Alleen jammer dat er 2 personen hun voorgerecht kregen toen de rest ermee klaar was. 3x gevraagd waar het bestelde drinken bleef. Maar buiten dat eten was lekker.
Hele fijne/ gezellige avond gehad. We hebben heerlijk gegeten. Personeel is erg vriendelijk. Vegetarische menuopties: Op de menu kaart heb je een kopje vegetarische Kindvriendelijkheid: Fijne kinderkaart waar een tekening opstaat zodat ze ook kunnen kleuren.
Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Lekker gegeten voor een bijzonder aangename prijs. Leuke kleine kaart voor kinderen, eindelijk een plek waar ze echt wat te kiezen hebben en een volwaardig gerechtje kunnen krijgen. Plek van tafeltje was wat minder, in een hoekje tussen een muur een dikke paal.Eten: 4/5
Net zoals onlangs in Oss een geweldige ervaring van een gastvrije en een sfeervol restaurant in het gezellige Brabandse dorpje Boekel. Hier kun je nog echt genieten van heerlijke gerechten. Misschien mag i k het woord Bourgondisch hier wel gebruiken. Het was voor ons een feestje om hier aan tafel te gaan parkeren gratis. Opening v.a. 17:00 u. En ook zijn er kindermenu's. Kindvriendelijkheid: Verschillende kinder menu's.
Mooie menukaart allemaal lekker en mooi opgediend Goed opgeleid personeel. Gastvrij en sfeervol.Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid