facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie Paardenburg

Brasserie Paardenburg

Info

vanaf januari 2019 door de weeks vanaf 08:00 uur geopend!

Geschiedenis

Wat goed is, behoeft geen verandering. Toch willen wij meer, want de markt vraagt meer. Gastvrijheid is daarin het sleutelwoord. Daarom onderging Paardenburg een smaakvolle metamorfose. Onze transitie sluit aan bij de nieuwe werkelijkheid, een werkelijkheid waarin uit eten meer dan ooit hand in hand gaat met beleving, kwaliteit, fair trade, maatschappelijk verantwoord, betaalbaar, gastvrijheid en puurheid.

De smaakvolle metamorfose van Paardenburg

De thema’s binnen de metamorfose van Paardenburg zijn: ontmoeten – inspireren – beleven. Paardenburg als centrale plek in de regio waar mensen bij elkaar komen en elkaar inspireren, waar mensen zaken doen en op ieder gewenst moment van de dag of de week willen genieten van onze gastvrijheid.

Theater Paardenburg: sociaal-culturele en maatschappelijke activiteiten

Wij voegen daaraan nog een dimensie toe: sociaal-culturele en maatschappelijke activiteiten zoals lezingen, workshops, businesslunches, tuinconcerten en exposities. Onze tuin leent zich daarvoor uitstekend. Proef de Kunst is de eerste activiteit. Vijf (beeldend) kunstenaars exposeren een variëteit aan sculpturen. De kunstproeverij sluit haarfijn aan bij onze transformatie. Elke maand willen wij iets bijzonders brengen en in de programmering is de Stichting Kika de onderliggende rode draad. Om aandacht te vragen voor onderzoek naar kanker en om extra geld bijeen te brengen.

De nieuwe kaart: topkwaliteit, vers en eerlijk

Bij een transitie hoort natuurlijk ook een nieuwe kaart met eerlijke, verse producten gebaseerd op seizoen, streek en kwaliteit. Onze bezoekers zijn verzekerd van een goede en eerlijke afkomst van onze producten tegen een eerlijke en betaalbare prijs.

Topselectie aan kwaliteitswijnen

Als vanzelfsprekend gaat dit alles hand in hand met een fantastische selectie aan kwaliteitswijnen van L’Exception Lenselink uit Zoetermeer, een van de toonaangevende spelers in de Nederlandse wijnmarkt.



"Brasserie Paardenburg is dé locatie om te eten, trouwen, feesten, vergaderen of afscheid te nemen van een geliefde. Schitterend landelijk gelegen direct aan de Amstel vlak onder de rook van Amsterdam en met een royaal terras waar je kunt afmeren. De menukaart bestaat uit heerlijke klassiekers, gecombineerd met moderne, frisse gerechten van topkwaliteit. De zalen boven het restaurant zijn volledig ingericht voor vergaderingen, zakelijke bijeenkomsten of private dinings. De Tuinzaal is een prachtige zaal voor feesten en evenementen, direct grenzend aan onze mooie binnentuin, geschikt voor partijen tot 250 personen."
Adres: Amstelzijde 55, 1184TZ Ouderkerk aan de Amstel
Telefoonnummer: 0204961210
Stad: Ouderkerk aan de Amstel
Route: Amstelzijde 55
Postcode: 1184TZ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 00:00
Dinsdag: 09:00 - 00:00
Woensdag: 09:00 - 00:00
Donderdag: 09:00 - 00:00
Vrijdag: 09:00 - 00:00
Zaterdag: 10:00 - 00:00
Zondag: 10:00 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: Paardenburg Ouderkerk parkeren, Restaurant Ouderkerk aan de Amstel, Paardenburg ouderkerk kerstmenu, Nieuw restaurant Ouderkerk aan de Amstel, Brasserie Amstelveen, SAAM restaurant Ouderkerk aan de Amstel, Kerstdiner Ouderkerk aan de Amstel, Paardenburg Barendrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant 't Jagershuis Restaurant 't Jagershuis 172 meter heerlijk om na een boswandeling wat te eten of drinken. Zowel binnen als buiten prima...
Recensies
Tafel voor twee. Het was een mooie eerste lente avond dus hebben we buiten gegeten. Terras zag er nog niet ready uit voor het seizoen. Beetje rommelig. Eten was goed en lekker. Foie gras op smaak, brioche iets te hard geroosterd. Bisque goed, maar geen brood of crouton erbij. Salade nicoise goed aangemaakt en de tataki juist gegaard. Sukade, asperges en crème brûlée prima geen aanmerkingen op. Bediening kan wat attenter. Iets te vaak moeten vragen om service. Al met al zeker de moeite waard om hier te eten.
Met z'n viertjes genoten van een heerlijke lunch. De zachtgegaarde sukade met rosé gebakken ossenhaas was héél lekker en de salade met warme geitenkaas en vijgen werd ook erg gewaardeerd. De tarte Tatin, citroentaart met merengue en een macaron.....allemaal even smakelijk. Een verassing bij de koffie: madeleines en een glaasje likeur met slagroom. We hadden een klein feestje te vieren en mede dankzij de fijne bediening, de mooie ambiance en het lekkere eten is dat prima gelukt!
Op pad geweest met de sloep met een wijntje en hapjes on board, ship ahoyyyy. Eeg fijne middag, nadien een heerlijk likeurtje bij de koffie. ..................... Update 16 februari 2023 Na 2x een matige avond te hebben gehad was ik uitgenodigd als een goedmakerte / herkansing Ze hebben goed hun best gedaan in de keuken, lekker gegeten, dank jullie wel voor de fijne avond, Een kleine tip voor de Service, Loop iets vaker rond in de serre aan de voorkant, het was moeilijk aandacht te krijgen af en toe. Parkeren: Veel parkeergelegenheid aan de achterzijde
Beste Paardenburgteam, Al meer dan 5 jaar kom ik met enige regelmaat met mijn vader en soms met meer familieleden waaronder kinderen eten in uw restaurant. Dat is niet voor niks! Mijn vader neemt bijna altijd een Noordzeetong, de vissoep is ook erg in trek en deze keer heb ik zelf eens de Paardenburgsalade genomen. Echt genoten hiervan! Toen we klaar waren hoorden wij van een artikel vanuit de Volkskrant. Laat ik zeggen dat ik mij niet kan voorstellen dat dit berust op de volledige waarheid. Ik krijg het gevoel dat de schrijver een fles azijnzuur heeft opgedronken of misschien wel last had van een bad hair day ofzo, maar er moest op iets en/of iemand afgegeven worden. Erg jammer en volledig onterecht. Ik ben geen onderzoeksjournalist, maar wel wetenschapper en ik zou graag de CV, bronnen, feiten etc. van deze schrijver wel eens willen nagaan. Dit ruikt eerder naar bewust een restaurant zwart maken dan een fatsoenlijke recensie schrijven. Fijne en blije dag verder en tot binnenkort maar weer.
Geweldige middag en geweldig eten vandaag. Bedankt Quent sorry als je naam niet goed spel voor de fantastische service en het schenken van de lekkere wijn. We waren met z’n zessen en waarderen je adviezen en meegaan in de goede sfeer! Bedankt ook al z’n collega’s en de chef ‍! We komen natuurlijk terug. Al jaren lang en we raden iedereen aan eens langs te gaan en te genieten. Bedankt! Groetjes Bert Great afternoon and great food today. Thank you Quent sorry if your name isn't spelled correctly for the fantastic service and pouring the nice wine. There were six of us and we appreciate your advice and joining in the good atmosphere! Thanks also to all his colleagues and the chef ‍ ! We will of course be back. Has been for years and we recommend everyone to stop by and enjoy. Thank you! Greetings Bert
Een Super avond gehad met ons vieren. Heerlijk aan het water gezeten op het gezellige terras van Paardenburg. Zelf startte ik met een zalige truffelsoep, mijn man met een kalsragout zie foto Als hoofdgerecht had ik een heel zacht en Combinatie van zacht gegaarde sukade en rose gebraden ossenhaaszie foto met salade en een lekker frietje Gastvrije en attente bediening. Al met al geeft ik een 10 met een griffel voor het geheel van de avond Overigens was de koffie ook erg lekker en nóg lekkerder omdat deze met een heel klein glaasje koffie likeur met slagroom wordt geserveerd …. Blijer kun je mij niet maken!
Op 12 mei zijn wij getrouwd bij Paardenburg en we hadden ons geen betere locatie kunnen wensen. Niet alleen heeft de eigenaar Gijs afgelopen jaren de brasserie omgetoverd tot een waar trouwpaleis, ook is er flink geïnvesteerd in kundig en vooral ook zeer vriendelijk personeel. Lara, weddingplanner, heeft ons van begin tot eind op een zeer professionele maar ook ontspannen manier verzorgd. Prettige communicatie en afspraken worden nageleefd. Daarnaast voor ons belangrijk: we konden erg veel aan Paardenburg overlaten, wat er voor zorgde dat we optimaal konden genieten van onze trouwdag. Eten goed, hapjes goed en de locatie is een aanrader voor de echte wijnliefhebber. Ook noemenswaardig is dat de paar verbeterpuntjes die we hadden werden snel en adequaat opgepakt. Iedereen ontzettend bedankt voor deze onvergetelijke dag!
Onlangs gegeten met een groepje mensen. Eten is lekker, wel culinair. Dus weinig op je bord. De bediening laat te wensen over. Een getinte man met kalend hoofd vroeg wat we wilde drinken. Even nadenken,..nou, het hoeft niet hoor, zei hij ineens. Mijn wijn werd letterlijk voor me neer gegooid zodat de wijn over het glas op de tafel viel. Toen wij hem later even wenkte omdat iemand graag met het warme weer een biertje wilde, maakte hij een gebaar van, ik heb nu mijn handen vol! Wat een onbeschofte vent. Dat Paardenburgh zo iemand de klanten op zijn terras laat bedienen… onbegrijpelijk. Parkeren: Parkeren kan op het naastgelegen terrein. Kosten 2,25 per uur
Het probleem met deze plek is niet het eten, het zijn de arbeiders, ik moest bijna smeken om hun aandacht alsof ik ze mijn geld niet kreeg, mijn vrouw was zo woedend, werk aan je personeel en hun gedrag.
Vriendelijk personeel, smakelijke gerechten, fijn terras aan het water, prettige sfeer. Er is keuze uit vlees, vis, vegetarisch. Ik heb afgelopen zondag met mijn ouders kunnen lunchen en we hebben er van genoten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid