facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie Nu Kerk-Avezaath

Brasserie Nu Kerk-Avezaath

Info

Brasserie Nu Kerk- Avezaath
Lunch • Diner • Private Dining • Buffet
Feesten • Bruiloften • Vergaderingen • Condoleances

Geschiedenis

Zin in een hapje en een drankje? Toe aan een overheerlijk diner? Tijd voor een onvergetelijke bruiloftsparty? In voor een dansavond in stijl? Genieten aan de bar? Bijkomen in de lounge?
Kom naar Brasserie NU in Kerk-Avezaath, net buiten Tiel. Geniet in een bijzondere ambiance van onze gastvrijheid. Wij willen maar één ding: u (en uw gasten) verrassen met fantastische culinaire creaties. Van gevarieerd 3-gangendiner tot pittige drinks & bites. Van een vers getapt biertje tot de verleidelijke late-night-kaart.
U bent hartelijk welkom!

Brasserie Nu:
• ..is sinds 2013 officieel trouwlocatie in de Gemeente Tiel.
• ..biedt een gezellig terras aan de Linge.
• ..beschikt over een Green-Egg waar de lekkerste gerechten op worden gemaakt.
• ..biedt een aanlegplek voor kanoërs
• ..heeft een ruime parkeergelegenheid
• ..heeft een speelhoek voor kinderen
• ..is in het bezit van kinderstoelen



"Gezellig dineren op een prachtige locatie. Wij bieden lunch en diner zowel binnen als op ons ruime terras. Voor alleen koffie met gebak of een drankje bent u ook van harte welkom."

"Gezellig dineren op een prachtige locatie. Wij bieden lunch en diner zowel binnen als op ons ruime terras. Voor alleen koffie met gebak of een drankje bent u ook van harte welkom."
Adres: Daver 2, 4017 BB Kerk-Avezaath
Telefoonnummer: 0344682514
Stad: Kerk-Avezaath
Route: Daver 2
Postcode: 4017 BB



op zoek naar gerelateerd: Kerk-Avezaath restaurant, Menukaart De Brasserie, Restaurant Tiel, Restaurant Zoelen, Restaurant Buren, Bistro tot 2024 Utrecht, Restaurant Brasserie NU tiel, Poelzicht
Recensies
Leuk en vriendelijke personeel. Lekker gegeten! Een aanrader. Zeer redelijke prijs voor dagmenu.
Mooie locatie voor een lunch of diner. Een mooie kaart met heerlijke gerechten maken een bezoekje meer dan de moeite waard. Er zijn ook grotere ruimtes beschikbaar voor gezelschappen of groepen. Tenslotte: Er is ruim voldoende ruimte om te parkeren.
Eten is goed , maar te weinig en te duur . Er zat heel veel patat bij en geen groente . Ik begrijp eerdere reviews niet waar in staat dat de prijzen heel goed zijn . Verder staat het volk wat daar komt mij ook niet aan . Veel een beetje te dure auto's op het parkeerterrein
Heerlijk gegeten in een ontspannen sfeer. Iedereen 9 personen voldaan en ruime keuze. Bediening vlot en dus een goed adres om vaker te lunchen of te dineren. Top!!Eten: 5/5
Heerlijke lunch gehad. Vriendelijk persroneel dat de tijd heeft voor je als klant . Kwaliteit is super. En niet onbelangrijk kwaliteit en prijs is geweldig. Fooi geven is zeker op zijn plek. Wij hebbengenoten van eenzeer geslaagde lu ch die zeker voor herhaling vatbaar is. En niet te vergeten zeer vriendelijk personeel waar niwts teveelvoor is.
Het eten is er goed, leuke kaart met lekkere gerechten. Personeel is er echt heel vriendelijk. Minpuntje de tafels binnen staan wat ongezellig wij zaten aan een tafel zonder uitzicht.
Super aardige eigenaresse. Bekwame, nette en vriendelijke bediening. Menukaart is uitgebreid genoeg om een lekkere keus te maken. Eten was heerlijk Vegetarische menuopties: Genoeg lekkere opties en anders is alles bespreekbaar. Parkeren: Parkeer plaats genoeg. Voorzijde en achterzijde pand. Rolstoeltoegankelijkheid: Via voorzijde kom je gelijk op het terras dat breed genoeg is om met een rolstoel te rijden. Binnen ook ruim op gezet.
Ze zijn van woensdag t/m zondag open. Wil je rustig zitten in de avond, kom dan doordeweeks. Ook met een grotere groep kun je hier heerlijk eten. Veel aandacht voor de opmaak van het bord Zeer vriendelijk en voorkomend personeel en een kok die weet wat hij z'n gasten moet voorzetten. Drie-gangen menu ligt tussen 30/40 euro en dat is het meer dan waard! Gratis parkeren achter het restaurant op eigen terrein. Vlakbij de snelweg.
Heerlijk gelunched, snelle bediening en vriendelijk geholpen. Was top!Eten: 5/5
Wij hebben er een feestje gehad omdat mijn liefste 50 werd. Wij hadden er ook een bbq bij en het was allemaal top geregeld. Nogmaals bedankt Daisey en je hele team.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid