facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie No Nonsense

Info

Brasserie No Nonsense

Geschiedenis

Brasserie No Nonsense is een eetgelegenheid in het Soesterkwartier van Amersfoort
In een sfeervolle ambiance kunt u voor een No-Nonsense prijs van een zeer gevarieerde lunch- en diner kaart genieten, geserveerd in ruime porties.

Adres: Paulus Borstraat 50 , Amersfoort 3812 TB, NL
Telefoonnummer: 033 202 0995
ln.esnesnonon-eiressarb@ofni
Stad: Amersfoort
Route: Paulus Borstraat 50
Postcode: 3812 TB


Openingstijden

Woensdag: 17:00-21:00
Donderdag: 17:00-21:00
Vrijdag: 17:00-21:00
Zaterdag: 17:00-21:00
Zondag: 17:00-21:00


op zoek naar gerelateerd: brasserie no nonsense 3812 tb amersfoort, brasserie no nonsense oud turnhout, no nonsense amersfoort parkeren, no nonsense betekenis, bistro no nonsense turnhout, clockwise amersfoort, restaurant amersfoort, no nonsense lunteren
Recensies
Eten is van zeer goede kwaliteit. Bediening is erg attent en vriendelijk. Klopt niks van slechte beoordelingen Ik kom zeker terug
Op de twee haren in het voorgerecht na, was het eten best prima.
Samen met mijn ouders gegeten via vakantieveiling. Omdat ik een maagverkleining heb gehad eet ik niet veel en wilde ik iets kleins bestellen. Mijn ouders hadden een bon voor 3 gangen menu. Gelijk aan het begin kwam een serveerster vertellen dat ze het raar vond dat ik niet veel kon eten en dat het niet de bedoeling was dat ik mee at met mijn ouders. De toon was gelijk gezet op een negatieve manier. Het eten was ook niet lekker. De carpaccio te waterig en veel sla. En de schnitzel was echt niet lekker. We zaten dichtbij de bar en zagen dat de bediening met elkaar aan het smoezen waren over klanten. Ze hadden alle drie ook niet de gastvrije uitstraling die je zou willen. Ze waren ook erg chagrijnig. Wij gaan er in ieder geval nooit meer eten!!
Wij hebben hier vanavond lekker gegeten via een bon van Vakantieveilingen. Ik begrijp de negatieve reacties daarom ook niet. Je weet toch dat als je voor een habbekrats geboden hebt, een verrassingsmenu kunt verwachten? Bij ons weten: voldoende keus tussen vega/vlees/vis. Duidelijk vermeld wat er meer kost, dit word ook helder aangegeven door het personeel zelf. Vriendelijke oude vrouw, iets meer letten op de details zou mogen. Zoals: de muziek wat zachter/rustige playlist, mayonaise of sausje miste ik bij de 'Naturel Snitzel', de Snitzel is in verhouding erg groot ten opzichte van de rest. Dat zou wat meer in balans mogen. Verder, prima! Restaurant zat half-vol. Door het aanbieden van dit soort bonnen trek je wel 'bepaald volk'. Volk wat net niks wil betalen maar wel van alles gaat zitten eisen. Ga dan naar de Mac mensen! Tegen de brasserie zou ik willen zeggen: zoek een andere doelgroep en bied dit soort bonnen niet meer aan. Je doet jezelf tekort.
Via de Albert Heijn actie een 3-gangenmenu gegeten. Het eten was prima en zeker voldoende. Alleen de bediening viel tegen. Bij binnenkomst 10 minuten moeten wachten voor er iemand bij onze tafel was en wij de menu kaart kregen. Na het voorgerecht en het hoofdgerecht besteld te hebben, hebben we zeker 20 minuten op ons voorgerecht moeten wachten, wat overigens prima te eten was. Toen onze voorgerecht borden van tafel waren hebben we 30 minuten gewacht op ons hoofdgerecht. Onze glazen waren al enige tijd leeg en hebben hier een aantal keer de aandacht van de bediening voor proberen te trekken...helaas waren ze erg druk bezig zaten ook aardig wat gasten in huis. Na het eten van het hoofdgerecht en nadat de borden uitgehaald waren, hebben we 15 minuten lang gewacht op de dessertkaart. Die we zelf hebben moeten vragen, waarop we nog 20 minuten moesten wachten tot we onze keus door konden geven. Weer 15 minuten later eindelijk het dessert. In de tijd dat wij ons voorgerecht op hadden zijn er nog 3 nieuwe tafels binnen gelopen. Die allemaal een voorgerecht, hoofd en nagerecht hebben gehad en ruim 1 uur eerder zijn vertrokken dan wij. Bij het afrekenen aangegeven wat we van ons bezoek vonden en hier werd totaal niet op gereageerd. Hoop dat er wat gedaan wordt met deze recensie en dat het restaurant dit als uitgangspunt van verbeteringen neemt.
Nooit meer, bediening was slecht. Deed moeilijk gedaan over het feit dat ons kindje van 2 geen 3 gangen diner ging eten social deal hele avond chagrijnige eigenaresse in het restaurant. Uiteindelijk besloten dat ons zoontje dan maar een kinder menu zou nemen i.p.v. dat hij frietjes van ons zou eten. Carpaccio was niet vers, Erg waterig, dik en bruin. tafel werd niet afgeruimd en stond nog vol toen ons hoofd gerecht eraan kwam. Zoontje werd vergeten tijdens het toetje. Wij zaten al aan ons ijs toen we maar moesten vragen of hij ook nog een ijsje kreeg. En vervolgens dan achter de bar zitten mopperen. Zeer slecht, en ik raad jullie dan ook niet aan om lekker een hapje te gaan eten.
Wij hadden gister het 3 gangen menu. Broodje vooraf, waar we erg lang op moesten wachten en toen het net stond werd gelijk het voorgerecht geserveerd. Als voorgerecht hadden we de carpaccio, deze was bruin erg dik en ontzettend taai. Borden werden afgeruimd en met 2 minuten daarna stond er een verkeerd hoofdgerecht voor onze neus. In tussen tijd ook geen update gehad over hoe en wat over ons eten. De kaas van de schnitzel kwam uit de magnetron, erg jammer. De slagroom van het dessert was al helemaal slap. Erg jammer allemaal. Voor de bediening hoef je het ook niet te doen. Voor ons nooit meer!
Via Social deals. Mag je niet teveel van verwachten maar bediening liet duidelijk merken dat er niets mogelijk was en Social deal klanten er tussendoor moesten. Wijn was zuur. Kregen geen ander glas dus konden alleen fles bestellen. Moesten voor drankjes €60 bijbetalen excl. De €60 voor de Social Deal aanbieding. Voor €120 kun je met vier man beter en gezelliger eten. Geen aanrader. Eten was oké.
Er was helaas geen ruimte om i.v.m. een moeilijkere eter van de kaart te bestellen in plaats van het keuzemenu. Eten was prima, schnitzel was goed, maar miste naar mijn smaak een klein beetje jus of saus of iets dergelijks. Aardappeltjes en rauwkost waren meer dan prima. Bij het afrekenen geen pepermuntje en geen bonnetje ?, het zal. Zou er niet wekelijks naartoe gaan, maar wil nog wel eens terug om a la carte te eten om te kijken hoe dat is.
Via Social Deal een 3 gangen menu aangeschaft en mwah, het kon beter. De bediening was zeer attent maar miste ervaring in serveren. Het was het menu van de chef maar de vriendelijke serveerster kon niet meer zeggen dan dat het hoofdgerecht vlees/vis of vegetarisch was. Het eten was goed maar verwacht niet veel franje, recht toe recht aan. Voldoende ook. Interieur ziet er redelijk nieuw uit, eerder een buurtcafe wat nu brasserie ambities heeft. Dessert fantasieloos en koffie zwak. De naam die zij hebben klopt. Aanrader als je budget wil, maar verwacht niet al te veel.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Brasserie No Nonsense.

Amersfoort brasserieën

openingstijden, locatie, vervoer. Paulus Borstraat 50 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Brasserie No Nonsense adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Brasserie No Nonsense. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Brasserie No Nonsense delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Deli Café Français Deli Café Français 1 km Als je een broodje gerookte kip besteld voor ruim 4 euro, verwacht je lekkere stukjes...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid