facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie Maritime

Brasserie Maritime

Info

Brasserie Maritime. Een eigentijds restaurant, voorzien van moderne inrichting, wat u terug ziet in de menukaart. Maar ook de historische locatie en het maritieme gevoel komt terug in dit restaurant aan de sfeervolle haven van Zierikzee.

Adres: Nieuwe Haven 21 , Zierikzee 4301 DJ, NL
Telefoonnummer: 0111 412 156
ln.emitirameiressarb@ofni
Stad: Zierikzee
Route: Nieuwe Haven 21
Postcode: 4301 DJ



op zoek naar gerelateerd: brasserie maritime laatste maal, proeverij zierikzee, brasserie maritime oostende, maritime restaurant menu, restaurant zierikzee, de werf zierikzee, brasserie de kaoie, restaurant ouwerkerk
Recensies
Omdat het kreeft seizoen van start ging gingen wij spontaan naar Zeeland en belanden op advies van een local bij Brasserie Maritime. Wellicht iets te vroeg naar binnen - wij waren de eersten - voor mijn Haagse Humor voor het personeel wat in de startblokken zat en nog te vroeg voor het terrasseizoen ook maar een eerste drankje kon buiten staand in de heerlijke Zeeuwse zon genuttigd worden. Hoe populair deze zaak is blijkt wel uit het feit dat wij tot 1800 beneden aan tafel konden, daarna was alles gereserveerd. Het mooiste komt nog. Eenmaal aan tafel viel ons oog op het tijdelijke 5 gangen menu voor een prijs waar je heel blij van wordt! To good to be true? Zeker niet! Geen te grote gerechten, een verrassende smaaksensatie en een feest voor tong en oog, geweldig. Tot mijn schik helemaal geen kreeft gegeten, haha, mijn eigen schuld. Wel kreeft bij de buren aan het tafeltje naast ook voorbij zien komen. Toevallig ook een Haags stel die zo vriendelijk waren mij hun wijn voor te laten proeven. Een aanrader dus, de wijn ook ;- Ik hoor graag wanneer het terras uit staat, de zon weer schijnt en de kreeften op hun hoogtepunt zijn, dan kom ik er weer aan! Thanks!
Lekker gegeten. Mooi gepresenteerd. Alleen zeer lang moeten wachten. Na een uur… kregen we onze apero en een fles water… achteraan in het restaurant is het wel heel donker.
Gezellige plaats vlak aan het water met een geweldige keuken en zeer vlotte en aangename bediening. We genoten er van een 5 gangen menu, dat in deze tijd van het jaar geserveerd wordt voor slechts €30. Niet de aller grootste porties, maar wel zeer verfijnd. Verrassende smaakcombinaties die je goesting doen krijgen in MEER. Wat mij betreft een aanrader.
Lekker gegeten, mooie locatie en vriendelijke bediening! Bijna alle restaurants uitgeprobeerd in Zierikzee maar deze behoort toch tot een van de beste!!Eten: 4/5
Heerlijk gegeten, vriendelijke staff, betaalbaar. Huisgemaakte limoncello Eten: 5/5
Gelegen aan de haven van het pittoreske stadje Zierikzee in een hoekpand. Aan de overzijde van de straat bevindt zich het overdekte terras met uitzicht op het water. Genoten van een 3 gangen lunch met als voorgerecht plateau met een selectie van alle voorgerechten. Het hoofdgerecht was kreeft gegrild en gekookt. Het dessert was wederom een selectie. Gerechten zijn goed van smaak en mooi opgemaakt. Wijnkaart is uitgebreid met een ruime keuze aan diverse druivenrassen en regio’s. De bediening is gastvrij en zeer gedreven en houden alles perfect in de gaten. Een aanrader voor wie wilt genieten op een mooie locatie.
Zeer lekker, verfijnd. De smaken waren goed op elkaar afgestemd. Het is ook een mooi plaatje op je bord waar je vrolijk van wordt. Vriendelijke en vlotte bediening. Alvast nu al 1 van mijn favo plekjes om te eten in Zierikzee
Vrij snel geholpen. We hebben mooi stoel met mooie uitzicht gekregen. Het eten was heerlijk. Presentatie van het eten is mooie. Personeel zijn vriendelijk en behulpzaam. Verbetering punt: ik zou graag meer verlichting hebben in het restaurant zodra ik kan mooie gerechten goed zien.
Prachtig plekje, zeker als het zonnetje schijnt op het terras.
Zeer vriendelijke bediening. Mooi zitten buiten aan de haven. Lekker gegeten met een goede fles rose erbij.Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid