facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie Le Nord

Brasserie Le Nord

Info

officiële trouwlocatie | | lid euro- toques | lunch | diner | catering | Bilthoven | businesslunch | verhuur | borrel | feest met DJ | condoleances

Geschiedenis

In het noorden van Bilthoven vindt u deze Franse brasserie d’aujourd hui’ op een bijzondere plek. Brasserie Le Nord is gehuisvest in een authentieke boerenhoeve. In deze omgebouwde boerderij uit 1885 kunt u terecht voor heerlijke Franse klassiekers zoals slakken, een steak tartare met frites of een goede bouillabaisse. Maar in deze brasserie van vandaag kunt zich ook laten verrassen door bijvoorbeeld het ‘menu du chef’, waar u eveneens de Franse keuken proeft maar dan met een moderne en lichtere twist.

Adres: Soestdijkseweg Noord 492, 3723 HM Bilthoven
Telefoonnummer: +31308784905
Stad: Bilthoven
Route: Soestdijkseweg Noord 492
Postcode: 3723 HM



op zoek naar gerelateerd: Le Nord menu, Bistro Le Nord Rotterdam, Restaurant Maartensdijk, Restaurant Den Dolder, Settlers Bilthoven, Restaurant Groenekan, Kerstdiner Bilthoven, Take away Bilthoven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bistro Bilthoven Bistro Bilthoven 2 km We hebben er met zijn tweeën "een terrasje gedaan". Zeer lekkere pannenkoek...
1987 1987 4 km
Chic de Friemel on Tour Chic de Friemel on Tour 5 km Chic de Friemel on Tour: met onze vintage caravan geven we graag een vrolijke en gast...
Recensies
We hadden met de Chaîne des Rôtisseurs een super afhaalmenu waarbij ook rekening was gehouden met gevarieerde wensen. Kwaliteit uitstekend, mooie porties en goed over te brengen op de borden is wel eens een uitdaging en met mooie groenten.
Heerlijk gegeten! Mooi adresje - ruime parking en lekkere kaart. De spare ribs die mijn tafelgenoot nam waren ook echt top. Zeker eens te proberen als je in de buurt bent!
Heerlijke snacks tot go, en super vriendelijk personeel
Ondanks corona heeft dit restaurant een to go keuken buiten staan. Daar hebben wij net genoten van een overheerlijk broodje pulled pork en een goede kop koffie! Dank, heren!
In de coronatijd met afhalen zelfs rekening gehouden met een gluten- en lactose-intolerantie. Het menu was uitgebreid en heerlijk.
Prachtig gelegen en sfeervol restaurant. Bediening wisselend afhankelijk van wie bediende. Gerechten zijn creatief en modern zonder de klassieke Franse keuken te verloochenen. Vriendelijke prijzen. Wijnen per glas kunnen wel wat spannender.
Sfeervol restaurant, kundige bediening en keuken. Zeer corona proof. Ga voor het menu-en volop genieten is gegarandeerd!
Hoge kwaliteit, op alle gebied. Een aanrader is té eenvoudig, je KUNT hier niet omheen. Smakelijk..
Super gegeten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid