facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie La Terrasse

Brasserie La Terrasse

Info

Brasserie La Terrasse (BLT), een sfeervolle brasserie met uitzicht over duin, strand en zee. U kunt bij ons lunchen, dineren of borrelen.

Adres: Koningin Astrid Boulevard 5, 2202 BK Noordwijk
Telefoonnummer: 071-3651303
Stad: Noordwijk aan Zee
Route: Koningin Astrid Boulevard 5
Postcode: 2202 BK


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 23:00
Dinsdag: 12:00 - 23:00
Woensdag: 12:00 - 23:00
Donderdag: 12:00 - 23:00
Vrijdag: 12:00 - 23:00
Zaterdag: 12:00 - 23:00
Zondag: 12:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: brasserie la terrasse koksijde, high tea huis ter duin, restaurant latour, la terrasse koksijde brasserie openingsuren, breakers beach house, restaurant latour breda, recensies brasserie la terrasse, la terrasse heerhugowaard
Recensies
Een heerlijke lunch op een heerlijke zonnige dag in een van de mooiste strandhotels in Nederland Huis ter Duin. Salade van pulled Zalm en club sandwich, Sauvignon-Blanc en Sangria. Vriendelijke bediening in een 5***** ambiance. Duidelijk een favoriete lunch plek in Noordwijk bij 27c
Een prachtig en sfeervol aangeklede ambiance, die uitnodigd van culinaire delicatessen te genieten. Voor ieders smaak, vlees, vis of vegan. En een daarbij passende wijnkaart. Speciale dieetwensen: Als een gerecht je niet past, zullen ze al het mogelijke ondernemen om je toch tevreden te stellen. Super professioneel personeel in een gezellige sfeer, waar je je thuis voelt.
Goed ontvangen met vriendelijke bediening en kennis. Heerlijk gegeten in een mooie setting met uitzicht op zee.
Lunch: twee echtparen, op dinsdag 9 augustus 2022. Mooie locatie, maar weinig spannende kaart, die bovendien wat beperkt is voor een wat uitgebreide lunch. De bouillabaisse is een eenvoudige maar prettige visbouillon, geschonken op wat groentes en garnalen oid. Heeft weinig met de Franse bouillabaisse te maken, maar is goed op smaak. Jammer dat één kan gebroken was en de drie bestelde soepjes niet tegelijkertijd werden 'opgeschonken'. Nu koelden er toch twee een beetje af. Er was maar één kan beschikbaar volgens de bediening. Dat lijkt me aan de krappe kant :-. Het hoofdgerecht van heilbotfilet en Indiase curry vonden wij erg matig. Bovendien werd het hoofdgerecht geserveerd toen de dames even, na het voorgerecht, naar het toilet waren. Het werd en was dus koud. Mijn vrouw heeft op haar verzoek een nieuwe of opgewarmde ? schotel gekregen. De wijnen zijn prima, maar worden helaas niet bijgeschonken en zo druk was het niet. De prijsstelling van de wijn is goed. Prijs/kwaliteit van de gerechten vind ik wel een beetje uit balans en wij zijn ervaren 'buiten de deur luncher's' in onze streek, de omgeving van Linschoten. Verse, à la minute bereiding van de gerechten stellen wij altijd erg op prijs. De bediening is correct, maar weinig persoonlijk en we hebben bovendien wel heel veel verschillende gezichten gezien. Er wordt wel veel engels gesproken door de bediening, wat ons altijd een beetje tegenstaat. De koffie met friandises heet hier dan ook Coffee & Sweets. Het was echter wel een uitstekende afsluiter. Ik moet wel een compliment maken aan lid van de bediening die op mijn aanwijzing een perfecte spicy rosé als aperitief maakte.
Prima gegeten bij La Terrassen. De bediening was super, we waren er terwijl het Nederlands elftal moest spelen en men vroeg ons of we voor de start van de wedstrijd weg wilden zijn. Maar we wilden uiteraard rustig genieten van het heerlijke eten. Dat is zeker gelukt! Zowel het eten als de bijpassende wijnen waren top! Parkeren: Volop parkeergelegenheid voor de deur.
Vanmiddag gelunched in de brasserie; bediening en entourage uitstekend. De lunch; oesters en steak tartaar waren prima. De Caesar salade was niet zoals het hoort naar mijn idee erg basic met een naar slasaus smakende dressing, geen enkele pit. Aangegeven bij de bediening maar geen enkele terugkoppeling, teleurstellend.
Lekker gegeten, vriendelijke bediening - het duurde allemaal alleen wel erg lang in vergelijking met Breakers, Copper en Latour. Ook een Dame Blanche die niet op de kaart stond werd toch heerlijk gemaakt. Vegetarische menuopties: die waren er. Kindvriendelijkheid: ruim aanbod van kindermenu's. Onze kinderen waren er ook bij. Parkeren: voldoende plaats op de parkeerplaats van hotel huis ter duin Rolstoeltoegankelijkheid: goed toegankelijk. Mijn vrouw zat idd in een rolstoel en daarmee hebben we wel op een verhoging gezeten, maar een andere plaats was evt ook mogelijk geweest. Speciale dieetwensen: mijn vrouw wilde graag een dame blanche en die werd ter plekke heerlijk klaargemaakt terwijl deze niet op de kaart stond.
Leven als god in Frankrijk? Op één van de mooiste locaties van de Hollandse kust op een heerlijke zomeravond een zeer goede maaltijd genieten, geserveerd door een uiterst vriendelijke bediening dat was mijn ervaring bij La Terrasse!
Eten was heerlijk maar de bediening maakt de avond en dat vonden wij nou niet echt horeca mensen… Zij hadden meer wijn kunnen verkopen als ze dat wat beter in de gaten zouden houden. Toetje ging niet helemaal goed ,sweets werd gebracht maar om de koffie moesten we toch exstra vragen
Prima restaurant, vriendelijke en vlotte bediening. Het eten is prima, maar niet waanzinnig goed. We hadden gebruik gemaakt van een arrangement, maar voor side dishes worden hoge bedragen gevraagd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid