facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie la Plaza

Info

Voor een heerlijke lunch, gezelligheid en een lekkere kop koffie kom je naar Brasserie La Plaza. Vrijdagavond lekker dineren voor een mooie prijs!

Adres: bisonspoor 1002, 3605 KA Maarssenbroek
Telefoonnummer: 0346568795
Stad: Maarssenbroek
Route: bisonspoor 1002
Postcode: 3605 KA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 21:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Family Maarssen Family Maarssen 100 meter Heerlijke patat, schoon en netjes. Aardig personeel
Recensies
Ten eerste: goede prijs kwaliteit qua eten en drinken en smaakt geweldig. Ten tweede: fijne sfeervolle locatie Ten derde: Wát een waanzinnig lief en fijne mensen werken er. Service met een glimlach, altijd behulpzaam en niks is te veel. Ze zijn sterker terug gekomen na 2 jaar corona en ik kan iedereen aanraden om hier op het terras te gaan zitten.
Opa: 'Geweldig lekker eten! Meer dan vriendelijke bediening. Daarom kom ik er ook elke dag:' zegt mijn opa die hier elke dag als zijn dagelijkse uitje naar toegaat. Hij heeft altijd hele leuke verhalen over de interactie met de bediening en voelt zich hier erg thuis.
Wij zitten hier altijd graag lekker te genieten van het vers gemaakte eten en de heerlijke koffie Kindvriendelijkheid: Kinderen worden betrokken in het proces van eten/drinken maken Parkeren: Er is gratis parkeergelegenheid Rolstoeltoegankelijkheid: Er is gedacht aan ruimte om met de rolstoel ergens te kunnen aanschuiven Speciale dieetwensen: Er wordt met iedereen rekening gehouden die bepaalde producten niet mogen eten of drinken
Ze hebben heerlijke koffie en ik haal hier altijd graag een capuchino to go in mijn pauze. Ze hebben ook veel lekkere lunch opties en je zit erg leuk op hun binnen terras in het midden van het winkelcentrum.
Gezellige plek om even te lunchen. Wr wordt hier een voortreffelijke vegan kroket geserveerd Cas en Kasen uitstekende smoothies. Zeker het proberen waard. Vriendelijke bediening
Super vriendelijk en behulpzaam personeel kunnen een hoop zaken nog wat van leren!. Uitgebreide menukaart met voor ieder wat wils. Elke keer weer een overheerlijk uitgebreid belegd broodje en ook super lekkere smoothies. Mooie prijzen. Leuk zitje. Kortom: gewoon heen gaan, aanrader!
Ik kom al een tijdje bij deze gezellige brasserie en naast de diversiteit van de menu kaart is het personeel vriendelijk en flexiebel en altijd open voor suggesties omtrent de lekkere gerechten die ze aanbieden, en dat ook nog eens voor een hele mooie prijs! Echt een aanrader!
Een absolute Go-to in Maarssen. Ik kom hier graag voor de heerlijke koffie cappuccino met soya melk en lekkere broodjes. Ontzettend betaalbaar en voor echt iedereen wat lekkers op de kaart. Ook zeer geschikt voor de kleine kids. Personeel áltijd vriendelijk en niks is te gek. Rolstoel toegankelijk én plek voor 2 kinderwagens bij onze tafel. Zeker een aanrader!
Heerlijk eten, de broodjes carpacio zijn perfect. Klant vriendelijkheid ook zeker 5 sterren !! Ik zou zeker een keer langs komen om een keer te lunchen of lekker wat te drinken ! Parkeren: Parkeren eerste 4 uur gratis en bijna voor de deur !!
Lieve meiden die hard werken en ook nog altijd even tijd maken voor een praatje met de klant. Wij genieten van de broodjes carpaccio en de clubsandwich.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid