facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie La Maison Oosterbeek

Brasserie La Maison Oosterbeek

Info

Brasserie La Maison Oosterbeek

Adres: Utrechtseweg 188, 6862AV Oosterbeek
Telefoonnummer: 026 333 8342
Stad: Oosterbeek
Route: Utrechtseweg 188
Postcode: 6862AV


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 23:00
Dinsdag: 10:00 - 23:00
Woensdag: 10:00 - 23:00
Donderdag: 10:00 - 23:00
Vrijdag: 10:00 - 23:00
Zaterdag: 10:00 - 23:00
Zondag: 13:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Restaurant Oosterbeek, Lunch Oosterbeek, Lunch Wolfheze, Lunchen Doorwerth, Grand Café Oosterbeek, Hartenstein Oosterbeek, La Maison Huizen, Schoonoord Oosterbeek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bistro Barbizon Bistro Barbizon 1 km Wij komen hier nog altijd terug na meerdere keren hier te hebben gegeten. Je kunt doe...
Recensies
Heerlijk gegeten, fijne bediening, ze denken met je mee. We komen zeker terug! Parkeren: Aan de overkant, blauwe kaart
Zonde dat het hier niet wat drukker is! Ik heb hier nu meerdere malen mogen dineren en ik vind het eten heerlijk. De kwaliteit en bereiding van de gerechten is altijd constant en de eigenaresse is ontzettend aardig en behulpzaam. Wanneer ik zin heb in een bepaalde wijn dan hoef ik dat alleen te omschrijven en er wordt een fantastische wijn ingeschonken om te kunnen proeven. Elke keer weer is het eten er heerlijk.
Meerdere malen hier geluncht. Het eten is lekker. Maar de bediening waardeloos. De dame is zeer onvriendelijk, geen hartelijk ontvangst en kil. De jongeman loopt in oude vrijetijdskleding, zegt bij het vertrekken: Hé, tot ziens. Wat ik ongepast vind om te zeggen tegen gasten dame 76 jaar Je gaat hier niet gezellig zitten of flexwerker. Maar echt voor een lekkere en snelle lunch.
De sate en biefstuk hebben we teruggestuurd. Droog vlees, dit kan ik zelf beter. Niet restaurant waardig.Eten: 2/5
Van een heerlijk 4 gangen Social Deal menu genoten met Ben Bender. Alle gerechten waren bijzonder van smaak en héél mooi opgemaakt. Een aanrader als je een keer in Oosterbeek wilt lunchen, dineren !! Complimenten aan de keuken mensen en de vriendelijke bediening.
Vriendelijk personeel en lekker eten! De pasta is aan te bevelen. De meringue was iets aan de zoete kant, maar daarvoor heb je framboos en aardbeien om de smaak te balanceren. We komen hier nog zeker terug!
Hier super vriendelijk onthaald op een zondag avond in januari, wij komen eind juni zeker terug ! Het eten was superrrr lekker !!! Een echte aanrader voor alle Belgen die naar de Veluwe gaan.
Heerlijk eten. Bediening kan in sommige gevallen wat zitten te slapen. Voordat we de kaart kregen, een nieuw drankje en de rekening duurde het best lang. Terwijl het eten er best snel was én super lekker.
Na het wandelen in omgeving Oosterbeek hier neergestreken. Gastvrij ontvangen door een vriendelijke dame. Ondanks de drukte zeer vlot geholpen, inclusief goede wijn suggesties. Erg lekker gegeten en als wij in de buurt zijn komen we zeker terug!
Leuk restaurant voor een lekkere lunch of diner. Goede sfeer dus we komen er regelmatig.Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid