facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie La Maison

"Restaurant in Almere waar je fijn terecht kunt voor lunch, diner en borrel. Gelegen op het Belfortplein in Almere Centrum. Geniet bij ons van een lekkere lunch, koffie, 3-gangen menu, dessert of gewoon een drankje."
Adres: Belfort 8 , Almere 1315 VB, NL
Telefoonnummer: 036 820 0383
Stad: Almere
Route: Belfort 8
Postcode: 1315 VB



op zoek naar gerelateerd: La Maison menu, La Maison Huizen menu, La Maison Huizen review, La Maison Restaurant, Nieuw restaurant Belfort Almere, Restaurant Almere, Tripper La Maison, La Maison korting
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Novum Restaurant Novum 3 km Vrijdagmiddag, de zaak was praktisch leeg. Toch hebben we 25 minuten moeten wachten o...
Het Veerhuys Het Veerhuys 4 km Mooie ligging aantrekkelijk geprijsd Vriendelijke bediening. Heerlijke complete rijst...
Recensies
Lekker eten. Meer dan genoeg ruimte tussen de tafels. Vriendelijke bediening.Eten: 5/5
Leuk restaurantje. Qua aankleding mag het wel wat gezelliger, het is een beetje kaal binnen. Wij kozen voor een lunch proeverij, super lekker en ook veel! Lekker vers en vers brood erbij.
Super service. Er werkte afgelopen vrijdagavond 2 meiden met goed overzicht, complimenten. Eten ook super. Zalm als voorgerecht was super. Daarna stoofpotje. Toetje was de fudgy brownie. Top! Ook leuke setting.
La Maison is een restaurantje aan het Belfort in Citymall Almere. Het heeft een fris en modern uiterlijk. De tafels en stoelen zijn er prettig evenals het licht. De menukaart is niet uitgebreid echter is dit juist wel fijn. Ook zijn er geen hele spannende gerechten te kiezen manier wel de standaard klassiekers zoals biefstuk, schnitzel of spareribs. Wij hebben gekozen voor de spareribs en deze vielen zo van het bot af en waren erg mals. Helaas was de smaak iets minder en overheerste de ketjap, de knoflook saus daarentegen was erg smakelijk. De frites waren erg lekker maar te weinig mayonaise voor de portie. De Schnitzel was krokant aan de buitenkant en mals van binnen echter twijfels of de Schnitzel zelf gepaneerd is. Grand dessert als toetje dit was ruim voldoende voor twee personen en was ook erg smakelijk. Personeel was vriendelijk en behulpzaam. La Maison is niet erg spannend en verwacht ook geen exotisch verrassingen op de menu kaart. Wel is de prijs kwaliteit verhouding top en kan je hier voor een relatief lage prijs prima genieten van een lekker gerecht.
Lekker gegeten, heerlijk simpele menukaart die geen keuzestress geeft, mooi interieur, vriendelijke personeel, vriendelijke prijzen. We komen hier graag nog een keer naar terug. Hopelijk zijn de sausjes dan ook in een mooi serviesje :
Snelle service en vriendelijk personeel! Heerlijk eten en zeker een aanrader
Geweldig restaurant om lekker te eten tegen een scherpe prijs. Steak was een van de beste die ik ooit heb gegeten medium rare en varkenshaas zag ook lekker uit! Zeker voor herhaling vatbaar.
Heerlijk gegeten enngetafeld met mijn beste vriendin,mijn maatje. Het is geen prijzige eetgelegenheid, mooi en warm ingericht en de bediening is prima. Het eten: Ik had voor de lunch spareribs en voor de zekerheideen portie friet als sidedish besteld.Toen dit eenmaal werd opgediend,vond ik het best veel voor een lunch:twee stroken spareribs,fijne aankleding en de frietjes bleken te veel.Gelukkig gaf de dame in de bediening toe dat het best veel was voor een lunch. Maar al met al hebben wij genoten van ons eten en elkaar weer zien op een leuke,gezellige,warme plek.
De verwarming stond heerlijk hoog op een koude dag. Werd begroet aan de deur door de bediening De bediening was snel, maar mijns inziens een beetje té snel. Eten stond binnen 5 minuten na bestellen op tafel. Tunamelt op een Italiaanse bol was heel smakelijk en goed belegd. Miste alleen wat aankleding op t grote bord beetje salade oid. Gezelschap had een uitsmijter en die zag er goed uit. Prijs en kwaliteit verhouding is goed
Ging om half 2 lunchen met vriendin. Gegroet bij binnenkomst, er zaten nog 4 mensen binnen. 2 daarvan vertrokken toen wij gingen zitten. Zaak was dus nagenoeg leeg. Serveerster zag ons maar was schijnbaar druk. We hebben exact een kwartier gewacht en zijn toen maar een zaakje verderop gegaan. Laatste keer helaas.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid