facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie Josefien

Brasserie Josefien

Info

Leuke Brasserie in het hartje van Margraten, aan de put! Heerlijke lunch- en dinerkaart, groot terras en gezellige sfeer. Speciaal biertje "Josefientje"

Adres: Past. Brouwersstraat 20a, 6269BP Margraten (plaats)
Telefoonnummer: 0438521010
Stad: Margraten
Route: Past. Brouwersstraat 20a
Postcode: 6269BP



op zoek naar gerelateerd: Brasserie Josefien te huur, Brasserie Josephine - Oosterhout, Eten bestellen Margraten, Restaurant Margraten, Talentino Margraten, Loods 81 Margraten menukaart
Recensies
Via social deal een High tea voor mijn moeder en mij gekocht. We hebben van het eten genoten. Het was heerlijk en genoeg! Ook met het vegetarische en de boekweit allergie werd goed rekening gehouden. Enige wat beter kan is de sfeer. Ik vond het niet heel gezellig binnen. Maar voor het eten 5 sterren!
Heerlijke latte macchiato geserveerd met een bonbon en een deegbakje met room en chocoladesaus. Lunch ook prima, lekker en redelijke portie. Erg vriendelijke bediening. Ook het Josefientje, hun eigen bier is zeer aan te bevelen. Al met al zeker een bezoek waard!
Tijdens fietstocht hier lekker buiten koffie en thee gedronken met heerlijk gebak. Vriendelijk personeel, binnen zag er netjes en gezellig uit alleen nu door corona niet toegankelijk. Toilet netjes. Leuk tentje.
Erg genoten van de kroket en de carpaccio, als ik nog een keer in limburg kom ga ik hier zeker weer heen
Van het 12 uurtje genoten. Kon zelfs met andere soep erbij Prima serviceEten: 5/5
Wat hebben we hier lekker gegeten, vooraf de carpaccio met truffelmayo en parmezaanse kaas. Als hoofdgerecht de zalm met een saus van tomaatjes en olijven en een frisse salade met friet, als dessert een crème brûlée. Voortreffelijk. Zijn we weer in Margraten, dan wordt het wederom dineren bij Josefien. Prettig personeel.
Een maandje geleden hier geluncht met een paprikasoep en appeltaart. Prima bediening en prima eten. En extra leuk omdat ikzelf ook Josefien heet
Vriendelijk ontvangst Ietwat sterke koffie, mede omdat er maar 1 kuipje melk en zakje suiker bij kwam, maar het bestelde broodje gezins maakte het helemaal goed Aanrader
Niet bijzonder. Ambiance is er niet. Wij waren de enige 2 klanten in de brasserie take away. Moesten best lang wachten op 2 eenvoudige broodjes carpaccio a 13 euro. Tijdens het wachten kon er geen hartelijk woordje vanaf en heerste er doodse stilte. Werden ' geholpen' door een oudere dame,die heeft de gastvrijheid in ieder geval niet uitgevonden. Doe eens leuk.
We waren bij de Amerikaanse begraafplaats. En hebben bij josefien wat gegeten en het was prima...
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Brasserie Josefien met het openbaar vervoer


Margraten, Rijksweg 140 meter
350
51
650
659
Margraten, Hendrik van Gelderstraat 180 meter
51
791
Margraten, Hendrik van Gelderstraat 210 meter
51
791
Margraten, Burg. Ronckersplein 220 meter
51
791
Margraten, Rijksweg 220 meter
350

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid