facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie Jong

Info

Brasserie Jong, een huiskamer buiten de deur met wekelijks wisselende gerechten, diverse gin & tonic's, mooie wijnen en bieren in een ongedwongen sfeer.

Geschiedenis

Op zoek naar een huiskamer buiten de deur waar je altijd welkom bent voor een borrel, een babbel of een goed gevuld bord met eten? Brasserie Jong is er voor iedereen, jong & oud, die behoefte heeft aan een fijne sfeer en enorme dosis gastvrijheid.



Eten & Drinken bij Jong; sinds 2012.
Slapen bij Jong; Januari 2017!



"Eind 2021 hebben wij onze brasserie omgebouwd tot wijn/cocktail bar.À Boire wil je een unieke ervaring bieden in onze bar aan de jachthaven van Vlissingen. Wij schenken de lekkerste wijnen per glas of per fles en shaken de meest smakelijke cocktails. Er staan diverse speciaal bieren koud maar draaien onze handen ook niet om voor verrassende mocktails. We serveren dit allemaal met kleine huisgemaakte gerechten met ingrediënten van het seizoen. Lekker relaxed in een huiselijke sfeer onder het genot van een achtergrond muziekje kunt u zich bij ons de hele avond vermaken."
Adres: Nieuwendijk 17 , Vlissingen 4381 BV, NL
Telefoonnummer: 0118 415 633
moc.liamg@gnojeiressarb
Stad: Vlissingen
Route: Nieuwendijk 17
Postcode: 4381 BV


Openingstijden

Maandag: 16:00-00:00
Donderdag: 16:00-00:00
Vrijdag: 16:00-00:00
Zaterdag: 16:00-00:00
Zondag: 16:00-00:00


op zoek naar gerelateerd: restaurant vlissingen, nieuwendijk 17 vlissingen, restaurant vlissingen nieuwendijk, indiaas restaurant vlissingen, restaurant vlissingen strand, brasserie de gecroonde liefde vlissingen, hotel de beautel, vegetarisch restaurant vlissingen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Monnick De Monnick 58 meter Leuke menukaart, lekker eten en goede en redelijk snelle bediening, ondanks dat er ma...
De Gevangentoren De Gevangentoren 433 meter Heel erg tegengevallen. Een aantal jaren hier heerlijk gegeten dus nu weer terug, maa...
Recensies
Wat een leuke plek. Heerlijke cocktails en een fijne bediening. Er stonden ook mooie interessante wijnen op de kaart, dus daar gaan we zeker nog een keer voor terug.
Dit is echt dé aanrader voor een avondje Vlissingen! Heer-lijk eten op een geweldige locatie met uitzicht op de haven!
Brasserie de Jong is zo leuk! Al vele jaren ons favoriete eettentje, beroemd om hun verrukkelijke garnalekroketten en zelfgeschilde ouderwetse frietjes. De eigenaars zijn dynamisch, lief en vriendelijk en zorgen ervoor dat jij heerlijk geniet aan tafel...
Super aardig personeel. Zonder reservering komen aanwandelen, fijn met ons meegedacht en buiten op terras drankje genuttigd terwijl we op tafeltje wachtten. Lekkere cocktails en hapjes. Vooral bietenrisotto-kroketjes erg aan te raden. Fijne kaart met veel diverse opties. Mijn vis was lekker op smaak en goed gebakken. De ravioli van mijn echtegoot ook goed klaargemaakt. Grote porties, dus eet vooral niet teveel voordat je daar komt eten!
Mijn vrouw en ik hebben eerst buiten gewacht, omdat het binnen nog vol zat, maar na twee sublieme cocktails en zeer smakelijke bietengeitenkaas kroketjes huisgemaakt konden wij na 20 min aan tafel en hebben wij een heerlijke Ravioli funghi en verse sliptong gegeten, met lekkere salades die rijkgevuld waren, en voor de overdaad want vakantie maakt hongerig, een lekker bak met friet en goede mayonaisse. Aanrader, ook omdat het personeel zee aardig en oprecht is!
Super leuke wijnbar met kennis van zaken en heerlijk eten. Aanrader.
Gisteravond, na een lange dag fietsen, ploften we hier neer voor een biertje. Vriendelijke en competente service. We zijn blijven hangen voor het avondeten en hebben verrukkelijk gegeten. Een heerlijke, vegetarische lasagne werd ons geserveerd. Het zag er mooi uit, de groente-combinatie was goed uitgekiend en de hoeveelheid was precies goed. Heerlijk gegeten. Zeker een aanrader!
Eten en drankkeuze hèbben ruim voldoende keuzemogelijkheden in combinatie met de gezellige inrichting en fijne bediening in een woord TOP.
Ik heb in deze prijscategorie nog nooit zo lekker gegeten als bij Brasserie Jong. Anna, de eigenaresse neemt geen blad voor de mond, maar wel een hart van goud.
Goed gegeten, zowel het voor-, hoofd- en nagerecht waren lekker. De prijzen zijn prima, niet perse hoger of lager dan vergelijkbare restaurants. Vriendelijk geholpen door het nog jong ogende stel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid