facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie Jansen

Brasserie Jansen

Info

Brasserie Jansen
Brasserie

Geschiedenis

BrasserieJansen is de naam van een brasserie in Zwolle op de nieuwe markt, een fijn plein! Met een zonovergoten terras omgeven door 17e eeuwse monumenten. Jansen heeft een eigentijdse uitstraling met plaats voor zo’n 70 gasten.
Vanaf 10 uur 's ochtends is men van harte welkom. "Eet wanneer je er zin in hebt" is het motto. De keuken is open van 10 tot 10 uur en dan is de gehele kaart beschikbaar. Of het nu gaat om te werken met een kopje koffie erbij, of zomaar een toetje te eten of uitgebreid te lunchen, dineren of borrelen; het kan de hele dag door!

"We hebben gekozen voor eerlijk en goed eten. Inhoud boven vorm, lekker eten met een italiaanse invloed".

Binnen bij BrasserieJansen is er ruim zicht op de open keuken achterin. Gasten kunnen hele of halve porties als voorgerecht of gewoon als hapje bij de borrel bestellen. Wie wil werken kan gebruik maken van Wifi. De take-away is lekker makkelijk voor even snel een broodje, koffie of verse jus voor lunch of een flesje wijn met snack voor picknick aan de stadsgracht. Parkeren op 2 minuten loopafstand op de Burgemeester van Royensingel.

Adres: Nieuwe Markt 14 , Zwolle 8011 PE, NL
Telefoonnummer: 038 888 8884
moc.nesnajeiressarb@ofni
Stad: Zwolle
Route: Nieuwe Markt 14
Postcode: 8011 PE


Openingstijden

Maandag: 10:00-22:00
Dinsdag: 10:00-22:00
Woensdag: 10:00-22:00
Donderdag: 10:00-22:00
Vrijdag: 10:00-22:00
Zaterdag: 10:00-22:00
Zondag: 10:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: menukaart brasserie jansen zwolle, brasserie guuz, brasserie jansen zwolle parkeren, lunchen zwolle, brasserie zwolle, uit eten zwolle, restaurant nieuwe markt zwolle, restaurant zwolle melkmarkt
Recensies
Lekker eten, leuke ambiance. Maar wel echt miniporties van alles. Crème brulee was ongeveer 2 euro per hap. Bediening liet ook te wensen over, moesten elke keer vragen of ze kwamen opnemen, alleen de eerste drankjes werden spontaan gevraagd. Eerdere ervaringen waren beter, dus hopelijk volgende keer beter
Heerlijke plek om met mijn vriendin af te spreken en bij te kletsen onder genot van koffie, taart en vervolgens een glas wijn. Vriendelijke bediening waar jij je zeer welkom voelt.
Vriendelijk personeel, gezellige setting en heerlijk gegeten.
Wat een leuke plek om te zijn. Zat op het terras. Fijne menukaart met mooie gerechten. Heb heel erg smakelijk gegeten en genoten van de vriendelijke gastvrije bediening. Ter afsluiting een lekkere dubbele espresso en mijn moment van de dag is weer om blij van te worden.
Mooi ingericht! Leuke prijzen voor goede kwaliteit eten. Personeel geeft duidelijk aan als ze drukte ervaren, maar weten toch snel uit te serveren!
Lekker eten, goede bediening en een hele mooie locatie met een oud stuk muur binnen. Ondanks dat de lunch erg druk was kregen wij snel ons eten. Pluspunt voor de havermelk op de menukaart.
Goed eten, vriendelijk personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid