facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie Het Kasteeltje

Brasserie Het Kasteeltje
Adres: Markt 30 , Culemborg 4101 BX, NL
Telefoonnummer: 0345 549 339
Stad: Culemborg
Route: Markt 30
Postcode: 4101 BX



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Culemborg, Streek Culemborg, STREEK Culemborg menukaart, Andermaal Culemborg, Grill restaurant Culemborg, Argentijns restaurant culemborg, Kasteeltje menu, Parkeren Brasserie Streek Culemborg
Recensies
Zoals altijd: heerlijk eten/drinken, gezellige sfeer. Vriendelijk personeel, snel met de bediening. Aanrader!
Zo lekker gegeten. Service was ook super goed. Gewoon leuke mensen.
Je moet jezelf even verdiepen in de formule, maar dan ga je los! Voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht kan gekozen worden in één of twee porties. Wij hebben voor twee porties gekozen en dat adviseer ik ook. Wat een smaaksensatie en wat een vriendelijk personeel, de prijs? Dat dit kan in deze tijd, hier moet je werkelijk geweest zijn, wij komen zéker terug, maar dan met onze kinderen.
Uniek. De vriendelijke eigenaar serveert Duo Lunches. Voor € 11,75 kun je 2 gerechten kiezen. Wij namen beide een soep. De een met wrap hete kip, de ander met ceasarsalade. We konden niet alles op!
Keuze uit 2 kleine verschillende gerechten die samen 1 lunch zijn. Zeer correcte en vriendelijke bediening! Bij mooi weer zit je héérlijk op het ruime terras.Eten: 5/5
Heerlijk kun je daar eten.
Een ervaring rijker je kan daar kleine porties bestellen van een perfecte keuken. Alleen liet de bediening op het einde we zaten daar nog als laatste gasten een klein steekje liet vallen her bedoelde nagerecht wat ik wilde had ze denk ik niet goed begrepen of wilde naar huis ipv ijsje kwam de koffie op tafel . Maar desalniettemin toch erg tevreden een echte aanrader.
Heel erg leuke, nette en sfeervolle brasserie. Heel gastvrije bediening. Erg lekker soepje genuttigd, een mosterdsoep met veel zalm erin. Heerlijk gewoon.
Leuke menu kaart met de keuze om halve gerechten te kiezen. Het eten is lekker en er is een goede serviceEten: 5/5
Verrassend lekker en leuk. Genoten van een carpaccio hoera, op kamertemperatuur! en zomerse salade met perzik. Hoofdgerecht de signature dish, de bavette. Heerlijk mals en precies rood genoeg. Bediening was gastvrij, spontaan en amicaal, zo hoort het! Wij komen terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid