facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie Floris

Brasserie Floris

Info

Brasserie Floris

Geschiedenis

7 Dagen per week geopend!
Maandag t/m vrijdag vanaf 17.00 uur en in het weekend vanaf 11:00!
Onze keuken is geopend tot 22.00 uur

Welkom bij Brasserie Floris!

Brasserie Floris uiterst geschikte locatie voor o.a. recepties, buffetten, vergaderingen en bijeenkomsten. Het restaurant beschikt over 120 zitplaatsen, verdeeld over 2 verdiepingen. In de Bodega zijn 40 zitplaatsen, om vooraf te borrelen of à la carte te eten.

Adres: Stationsplein 1 , Lochem 7241 CV, NL
Telefoonnummer: 0573 257 325
ln.mehcolsirolfeiressarb@ofni
Stad: Lochem
Route: Stationsplein 1
Postcode: 7241 CV


Openingstijden

Maandag: 17:00-22:00
Dinsdag: 17:00-22:00
Woensdag: 17:00-22:00
Donderdag: 17:00-22:00
Vrijdag: 17:00-22:00
Zaterdag: 17:00-22:00
Zondag: 17:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: restaurant sint andries gistelsesteenweg, brasserie tuinbos, floris openingstijden, floris brugge gault millau, graaf floris lochem takeaway, restaurant sint michiels, restaurant torhoutsesteenweg sint andries, restaurant brugge
Recensies
Heerlijk gezeten en vriendelijke bediening. Gestart met een broodje vooraf en een amuse van nachos. Als voorgerecht de kroketjes gehad, maar mijn mening smaakt de 'rendang' versie niet echt naar rendang, maar toch een geslaagd gerecht, de bospaddestoelen versie is echt erg lekker! Als hoofdgerecht de jacht schotel gehad. Erg lekker, goed op smaak. Als ik een minpuntje mag toevoegen : het was zo heet dat ik eerst een tijdje het mijn eten moest wachten om mijn mond niet te verbranden... Maar daarna, genieten! Als nagerecht de koffie met wat lekkers. Niets op aan te merken, gewoon goed. Hoeveelheden zijn ruim voldoende. Goede parkeergelegenheid en je kunt ook eenvoudig met de trein, want het restaurant zit in een voormalig station gebouw. Erg sfeervol ingericht.
Omdat het restaurant in het hotel gesloten is, haalden we eten bij Brasserie Floris. Het eten is niet alleen heerlijk, maar het ziet er allemaal ook heerlijk verzorgd uit.
Goede service en sfeer, heerlijk gegeten!
Heerlijk 3 gangen gegeten. Maar door de extra kosten op sommigen gerechten erg duur, €32 voor 3 gangen, maar voor vele gerechten is er een toeslag. Ook was de bediening niet erg vlot. We waren de enige tafel in het restaurant 8 stuk. We konden de werknemers horen lachen vanuit de keuken maar een extra drankje lees iced tea duurde zeker 20 minuten van bestellen tot serveren. Conclusie: absoluut een mooie, leuke plek oud treinstation maar niet de service die wij verwachtten, zeker niet tegenover de kosten. Over het eten valg er niks te klagen.
We zijn ff een weekje in Lochem. Omdat we door corona eten af wilde halen hebben we op internet gezocht en kwamen bij Floris uit. We kunnen alleen maar zeggen dat het erg lekker was. Zowel spare - ribs als ook kip Bali lekker van smaak en ozo gaar. Toetjes zien er leuk opgemaakt uit. Bij binnenkomst erg vriendelijke jonge dame. De eer gaat natuurlijk ook naar de kok. Ga zo door. Grtjs van mensen uit Tegelen.
Ongeloof wat het het eten hier lekker en dan vooral de spare ribs zijn echt een aanrader . Wij zijn een weekje op vakantie in Lochem en hebben toch wel een aantal leuke restaurants gevonden maar dit is bij uitstek de beste. Mijn vrouw had gekozen voor een pokebowl en die was tevens uitstekend Eten perfect Personeel super vriendelijk Sfeer heerlijk Alles ziet er super uit
Vandaag afgehaald i.v.m. de Corona maatregelen. Zeer vriendelijk ontvangen door het personeel. De hamburger was perfect, net als de friet die erbij zat. De salade was ook heerlijk, met netjes de dressing apart. Als verrassing was er een toetje bij gedaan. Zeker een aanrader, ook om af te halen.
Een mooi restaurant, en prima bediening. Let wel op 3 gangen diner voor €32.95 maar bij heel veel gerechten moet je bij betalen. Ook wijjn zetten ze op je tafel en rekenen ze af wat je op gedronken hebt, en het eerste glas schenken ze zelf in, en die is best groot. Dus kassa. Een prima restaurant maar denk goed na wat je wil eten en drinken
Prima eten maar wel een tafeltje teveel in het restaurant. Moest tijdens het eten regelmatig ietwat inschikken anders kon de bediening er niet lekker langs. Tafeltje naast de trap zou er niet moeten staan. Hinderlijk voor de bediening maar vooral voor de gast.
Gezellige ambiance in het oude stationsgebouw van Lochem. Bediening, aankleding en muziek zijn goed op elkaar afgestemd, wat het verblijf aangenaam maakt. De maaltijd die wij genuttigd hebben was prima. Van smaak tot opmaak klopte het. Dit is een brasserie waar wij vaker gaan komen en die ik zeker kan aanbevelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid