facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie FLO Eindhoven

Brasserie FLO Eindhoven

Info

C’est fantastique! Brasserie FLO: Een stukje Parijs in de Nederlandse lichtstad Eindhoven.

Geschiedenis

C’est fantastique! Op een plek waar u het niet verwacht, op loopafstand van het centraal station, stapt u zo een klassieke Franse brasserie binnen: Brasserie FLO Eindhoven. Een stukje Parijs in de Nederlandse lichtstad Eindhoven.

Hier kunt u ongedwongen genieten van een lunch en diner in een prachtige ruime zaal met grote vensters, glimmend koper, sfeervolle verlichting en heerlijke zitbanken. Met als klap op de vuurpijl een menukaart boordevol Franse klassiekers als crêpe suzette, steak tartare, salade niçoise, crème brûlée en natuurlijk diverse schaal- en schelpdieren van het fruits de mer buffet: kreeft, langoustines, gamba’s, oesters en nog veel meer heerlijks.

Kortom, voor een op-en-top Franse culinaire belevenis kunt u terecht in Brasserie FLO Eindhoven.

Dineren in Brasserie FLO is mogelijk van maandag tot en met zaterdag van 18.00 uur tot 22.00 uur. Lunchen is mogelijk vanaf 8 personen, mits 24-uur vooraf gereserveerd. Gedurende de dag serveren wij een kleine variant van de Brasserie FLO menu kaart in onze Bar The Living.

Adres: Veldmaarschalk Montgomerylaan 1 , Eindhoven 5612 BA, NL
Telefoonnummer: 040 235 8231
ln.nevohdnieolf@ofni
Stad: Eindhoven
Route: Veldmaarschalk Montgomerylaan 1
Postcode: 5612 BA


Openingstijden

Maandag: 18:00-22:00
Dinsdag: 18:00-22:00
Woensdag: 18:00-22:00
Donderdag: 18:00-22:00
Vrijdag: 18:00-22:00
Zaterdag: 18:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: flo eindhoven menukaart, brasserie flo maastricht, parkeren brasserie flo eindhoven, restaurants eindhoven, brasserie flo eindhoven menukaart, iens eindhoven, restaurant eindhoven, restaurant crown eindhoven
Recensies
Eten: alleen snack mixje op. Deze was prima. Verder wat gedronken. Prijs mag wel iets lager. Het hotel was redelijk bezet was het restaurant werd denk ik amper gebruikt. Het zag er wel netjes en schoon uit.. Net als de rest van het hotel. Medewerkers over het algemeen vriendelijk en behulpzaam.Eten: 5/5
Tegen alle verwachtingen in echt heerlijk gegeten. De sfeer is ver te zoeken, eetzaal taferelen, maar daardoor ook niet veel "Geroezemoes " Mocht je met een groepje gaan eten zou ik het aanbevelen omdat je door de akoestiek nog goed met elkaar kan praten, en de kwaliteit van het eten t.o.v. de prijs goed is.
Parkeren is hier een klein probleempje. Maar eenmaal binnen is de ontvangst hartelijk. De tafelindeling is gebaseerd op de Franse brasserie. De tafeltjes staan dus vrij dicht op elkaar. Sommige mensen vinden dit knus, anderen kunnen er niet tegen dat andere gasten zo "dicht op je lip" zitten. Er is een open keuken waar je dus makkelijk naar binnen kijkt en dat is best aardig. Maar het eten is er fantastisch. Sommige gerechten zoals crêpe Suzette worden aan tafel bereid. dat is wel een klein spektakel. Kortom een geweldig avondje uit.
Prima gegeten. Met social deal hier gegeten en goede service gekregen en voldoende keuze. Het was lekker en dat kun jevan veel social deal aanbiedingen niet zeggen ! Ok, Maastricht was beter ingericht en lekkerder, maar voor Eindhoven zeker helemaal niet slecht.
Zeer vriendelijk personeel en het eten was heerlijk. We hadden een bongo bon voor een driegangen menu en we kregen de keuze uit drie gerechten per gang. We hebben iedere keer de suggestie van de chef genomen.
Heerlijk gegeten in een prima sfeer
Mooie, gezellige inrichting. Leuke bediening. Waren daar met Social Deal bon. Vind de keuze echt te beperkt. Keus tussen slechts 1 vis of 1 vleesgerecht. Vind dat allebei niet zo
Heerlijk gegeten! Zeer vriendelijke bediening die op de hoogte zijn hoe zij de gasten een prettige culinaire avond kunnen bezorgen. Wij komen graag nog eens terug.
Dit keer was de bediening slecht heb een halfuur moeten wachten. Ook de whisky die op de kaart staat was niet op voorraad. Gewoon slecht.
lekker brasserie eten, klassiek en goed. bediening mag wel wat professioneler.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Brasserie FLO Eindhoven.

Eindhoven brasserieën

openingstijden, locatie, vervoer. Veldmaarschalk Montgomerylaan 1 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Brasserie FLO Eindhoven adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Brasserie FLO Eindhoven. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Brasserie FLO Eindhoven delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Braserie Van Den Berg Braserie Van Den Berg 581 meter Heerlijk eten met verse ingrediënten. Goed gelegen in Eindhoven nabij het treinstati...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid