facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie Entree

Brasserie Entree
Adres: Markt 20 , Roermond 6041 EL, NL
Telefoonnummer: 0475 330 155
Stad: Roermond
Route: Markt 20
Postcode: 6041 EL



op zoek naar gerelateerd: brasserie entree roermond menukaart, brasserie markt roermond, brasserie entree menukaart, brasserie roermond, brasserie entree kerkrade, restaurant roermond, brasserie entree sint niklaas, brasserie roermond station
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ver 'Koch Ver 'Koch 330 meter Een lunch zojuist hier gehad. Zeer goed! Niks op aan te merken. Aanrader. Tevens een ...
Brasserie De Lobby Brasserie De Lobby 646 meter Heerlijke Chili scampi maaltijdsalade en schnitzel met wedges. Vriendelijke service.
Recensies
Lekker gegeten en gedronken op een leuke plek op de markt. De super bediening maakte het een perfecte keuze. Een echte aanrader
Gezellig eetgelegenheid aan de markt in Roermond. De bediening was vlot. Het eten was lekker en royaal. De cappuccino was van automaten kwaliteit.Eten: 5/5
We gingen hier voor de pikante kip slaatje en de uitsmijter entree. Lekker. Vooral bij het slaatje overheerste de sla niet wat dikwijls het geval is . Het biertje , oud bruin , viel wat tegen omdat ik geen zoet bier had verwacht , mijn fout dus . Superieure bediening, ze zien meteen als er nieuwe klanten toekomen . Mooi en gezellig terras.
Dit is de perfecte plek voor als je gaat shoppen en eerst nog even een hapje wil eten. We hadden American burgers besteld en mijn zoon een friet met fricandel. De hamburgers waren echt heel lekker!! We hoefden ook niet lang te wachten op het eten dat was wel fijn. Het enige minou tje vond ik de geur van riool bij binnenkonst, deze hing in het voorste gedeelte van het restaurant. Gelukkig zaten we achterin.
Weinig originele kaart, maar daar kwam ik niet voor. Leuk pand, prettige sfeer, zeer aangename bediening, warme uitstraling iedereen. Was met Duitstalig iemand, moeiteloos werd gewisseld van taal. Blij naar buiten gegaan.
Super lekker gegeten, snelle service. Zeker de moeite waard!
Keuken was net gesloten dus konden niks meer eten we kwamen nog een keer langs lopen en er zaten gewoon mensen te eten…..
Hier kun je altijd heerlijk eten met genoeg keuze voor ieder.
Wij hebben hier gestopt tijdens onze wandeling doorheen Roermond en de hebben er geen spijt van. Vriendelijke mensen en lekker eten. Ook niet duur dus het is een perfecte brasserie om bij te eten tijdens een dagje shoppen.
Heel lekker en verzorgd. Vriendelijk personeel en voor een zeer scherpe prijs. Wij komen zeker terug!Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid