facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie/eetkaffee Swaree

Brasserie/eetkaffee Swaree

Info

A la carte v.a. 7, 95 ( 21.00 uur)
Friet en snacks (23.00 ) ook om mee te nemen
Softijs, milkshakes
Broodjes
Spec. Koffies en gebak v.d dag





"De Holle Eik is dagelijks behalve op maandag geopend als café en bij mooi weer kunt u op het terras genieten van een heerlijk kopje koffie, espresso, cappuccino of latte machiato zonder of met een stukje Limburgse vlaai, diverse bieren van de tap, of een hapje van onze kleine kaart. Je kunt ook een keuze maken uit onze warme gerechten. Als zalencentrum & evenementen accommodatie profileren wij ons met een flexibele instelling en een gastvrij ontvangst voor vele gelegenheden. We beschikken over diverse multifunctioneel in te zetten zalen."
Adres: Vroenhof 13G, 6301 KD Houthem-St. Gerlach, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 0031653239907
Stad: Houthem-St. Gerlach
Route: Vroenhof 13G
Postcode: 6301 KD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kaffee swaree Kaffee swaree 0 meter Eten is goed en een vriendelijke uitbater dit voor een vriendelijke prijs
Recensies
Leuke tent! Prima bediening en tevens een fijne locatie. om een biljartje te leggen.
Ik kom hier heel erg graag. De sfeer de bediening, en de omgeving zijn geweldig. Ik moet er 130 km voor rijden.maar vrienden von ons wonen in houtum.dus ja geweldige plek.Eten: 5/5
Lekker eten voor een leuke prijs, echt eten wat de pot schaft. Vriendelijke bediening.
Geweldig gezellig restaurantje met een eenvoudige kaart, maar met een goede keuken. Leuk personeel, net buiten Valkenburg maar dubbel en dwars de moeite waard om even het van toerisme overlopende stadje te ontvluchten en hier wat te komen eten. En, niet half zo duur! Echt een aanrader!
Vreselijk wat slecht. Je cappuccino was erg lauw en smaakte niet lekker.Voor die prijs had het veel beter gekund. Daar had je mee kunnen scoren,helaas mocht het niet zo zijn.
Eten is heerlijk en de personeel erg vriendelijk. Een echte aanrader.
De zeer vriendelijke bediening. De koffie en gebak waren lekker.Sfeer: 5/5
Ben daar geweest voor biljart,deze staat in doorloop van allerlei gasten en is zodoende niet ideaal geplaatst. Wel netjes verzorgd en goed glas bier.
De beste uiensoep van Limburg.perfecte bitterballen en heerlijke friet in puntzakhouder .Eten: 5/5
Een echte aanrader. Gezellige en vriendelijke bediening. Je kunt hier terecht voor een lekker kopje koffie met echte limburgse vlaai maar ook voor een broodje of een warme maaltijd. Smaakt allemaal heel goed. Probeer ook eens de verschillende bieren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid