facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie de Volksmond

Brasserie de Volksmond
Adres: Stationsstraat 80a, 3851NK Ermelo (gemeente)
Telefoonnummer: 0341-561999
Stad: Ermelo
Route: Stationsstraat 80a
Postcode: 3851NK


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Openingstijden in De Volksmond Ermelo, Postkantoor Ermelo, Eten bezorgen Ermelo corona, Restaurants Ermelo corona, Lunchkaart Bonaparte Ermelo, Dorpskamer Ermelo, Restaurants Ermelo met terras, Brasserie Harderwijk
Recensies
Een aanrader als je van "gewoon" lekker eten houd. Van de dagsoep tot de plaatselijke voetbalclub geel zwart burger, pannekoek en super lekkere belegen broodjes. Maar ook de klantvriendelijkheid en het daagse praatje onderstrepen het verhaal. Speciale dieetwensen: Geef het aan en ze doen hun best voor je.
Een gastvrij ontvangst een mooi en schoon restaurant een goede menu kaart en met 3 man heerlijk gegeten even uit het menu de Boerensnitsel met lekkere verse groenten heerlijke patat een Brasserie om terug te komen voor nog meer lekkere gerechten
Een heerlijke middag! Eten is uitstekend en zeer betaalbaar. De dames van de bediening waren vlot en vriendelijk. We gaan hier vaker komen!
Leuk plekje. De erwtensoep was niet helemaal naar mijn smaak bereid. Ik hou niet van roggebrood en dat was erboven verkruimeld. Kan gebeuren, natuurlijk. Dat terras is in deze tijden wel echt een uitkomst. Bediening was ook heel aardig.
geweldige zaak van Ruud Post. lekker gegeten. zou alleen de twee persoons tafels er 1of 2 laten verplaatsen. je zit erg op elkaar.
Was super gezellig en eten was voortreffelijk. Zeer zeker de moeite waard om nog vaker te gaanEten: 5/5
Heerlijk buiten onder de overkapping een biertje en kroketten met brood gegeten. Aardig personeel en het eten was prima.
Leuk sfeervol terras bij het plein. Lekkere broodjes gegeten. Vriendelijke bedieningEten: 4/5
Zelf kom ik vaak niet verder dan het leuk verzorgde terras, maar je wordt er op persoonlijke, vriendelijke wijze ontvangen en bediend. Er is een brede keuze aan dranken en je kunt er lekker eten. Dat kun je overigens ook laten bezorgen. Verder heeft de Volksmond een cateringservice die zeer de moeite waard is. Een bezoekje meercdan waard Vegetarische menuopties: Keuze genoeg Parkeren: 2 parkeerterreinen om de hoek
Twee keer de tonijnsalade getest en in orde bevonden! Prima terras en prettige efficiënte medewerkers! Tot een volgend keer!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Brasserie de Volksmond met het openbaar vervoer


Ermelo, Gemeentehuis 210 meter
501
Ermelo, Gemeentehuis 220 meter
501
Ermelo, Station 390 meter
501
654
Ermelo, Station 400 meter
501
654
Ermelo 430 meter
Sprinter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid