facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie de Markt

Brasserie de Markt

Info

Welkom bij Brasserie de Markt, dè huiskamer van Hardenberg.

Geschiedenis

Sinds 1 januari 2011 kent Brasserie de Markt in Gerwin Binnenmars de nieuwe eigenaar. Onder leiding van bedrijfleidster Margreet Zwiers en chefkok Jelle de Boer, komen ervaring creativiteit, gastvrijheid en lekker eten samen.

Kennis, ervaring en liefde voor het vak worden ingezet om het iedereen naar de zin te maken, waarbij we een gevarieerd menu aanbieden. Op ons menu kunt u zeker iets naar uw smaak vinden. We verwijzen u hiervoor graag naar de menukaarten die u op deze site kunt vinden. In onze keuken maken wij gebruik van verse producten, veelal biologisch. Ook bieden wij met trots producten aan uit de regio.

Maandag tot en met zaterdag heten wij u graag welkom in één van onze goed ingerichte en sfeervolle ruimtes om te genieten van de beste koffie, iets lekkers erbij, een uitgebreide lunch of diner. Uiteraard bieden wij ook volop mogelijkheden voor sfeervolle bruiloften, partijen, jubilea, verjaardagen en bedrijfsfeesten. We nodigen bedrijven uit te kijken op de link arrangementen. Voor meer informatie staan wij u graag te woord.

Kom, ontdek en beleef zelf wat Brasserie de Markt u te bieden heeft!

Ik heet u van harte welkom , ook namens het hele team van Brasserie de Markt.



Gerwin Binnenmars

Adres: Markt, 7772 AE Stad-Hardenberg, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0523-261974
ln.tkramedeiressarb@ofni
Stad: Stad-Hardenberg
Route: Markt
Postcode: 7772 AE


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 21:00
Dinsdag: 10:00 - 21:00
Woensdag: 10:00 - 21:00
Donderdag: 10:00 - 01:00
Vrijdag: 10:00 - 01:30
Zaterdag: 10:00 - 01:30


op zoek naar gerelateerd: brasserie de markt krimpen aan de lek, brasserie de markt antwerpen menu, brasserie de markt hardenberg openingstijden, brasserie de markt bergentheim, brasserie de markt openingstijden, openingstijden snackbar marktzicht hardenberg, brasserie de markt krimpen aan den lek, brasserie de markt krimpen aan den ijssel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stadsherberg 't Klepperhuus Stadsherberg 't Klepperhuus 106 meter Heerlijk gegeten, ontzettend vriendelijke medewerkers! Leuke kaart en lekkere speciaa...
Recensies
We hebben een high wine gedaan,met een warme en koude borrel plank. Erg gezellig, heel goed en we werden bediend door kundig en uiterst vriendelijk personeel. Er werd ruim de tijd genomen om te vertellen over de wijn en ook stonden ze open voor ideeën van onze kant. Ik zou echt nog wel een keer willen gaan.
Erg fijne zaak! Ik voelde me niet fantastisch á la een verleden paniekstoornis die af en toe zijn kop weer opsteekt en was ondanks dat ik wel wat besteld had, weinig in de lichamelijke stemming om deze ook op te eten. Het duurde niet lang of de beste man/medewerker kwam vragen of mijn eten niet lekker was. Na mijn uitleg bood hij me vervolgens een aspirine en een glas water aan. Erg zorgzaam, erg lief. Mijn '12-uurtje' is vervolgens mooi ingepakt zodat ik deze gewoon mee naar huis kon nemen met de beterschapswensen van alle 3 de medewerkers. Service met een strikje, heel fijn. Dank!
Gezellige brasserie. Het is heel sfeervol ingericht. En geeft je een huiselijk gevoel. De bediening is vlot en aardig. We hebben er goed geluncht. En je krijgt ook echt waar voor je geld. Een klein verbeterpuntje is dat het mondgevoel van de broodjes droog is. Het broodje carpaccio bijvoorbeeld had wel iets meer dressing kunnen gebruiken. Verder prima om hier gezellig te zitten voor een lunch.
Mooie plek om even tot rust te komen, een kopje koffie te drinken, hapje te eten. Vriendelijke bediening.Eten: 4/5
Heerlijk gegeten met mijn schoonzus in een rolstoel. Top bediening en liefdevol. Een aanrader, ook op maandagavond.. Rolstoeltoegankelijkheid: Geschikt
Laatst high wine gehad, vond het echt kwa prijs en kwaliteits verhouding erg slecht! Bediening is erg ongeïnteresseerd in wat voor wijnen ze schenken, ze lachen niet veel, lijkt wel of ze geen plezier in hun werk hebben. Behoorlijke tegenvaller. Ga niet gauw weer hier heen.
Gisteren lekkere Italiaanse koffie gedronken op het terras. Naast de goede smaak was de koffie ook leuk/gezellig 'aangekleed'.
Snelle bediening lekker eten. Broodje van de dag was met zalm en het was lekker en goed klaargemaakt. Ook een heerlijke rosé als huiswijn. s' Middags direct naar Henry Bloem voor een doosje
Geweldige avond , personeel top , keuken perfect. Wijn aanrader
Als afsluiting van onze vakantie in Beerse, hebben we in deze brasserie heerlijk gedineerd. Alles was prima verzorgd, personeel uiterst correct, al met al een fijne avond en heerlijk gegeten. Ook een lunch dag hiervoor gedaan is hier prima te doen, waarbij het 12 uurtje vond ik dus een aanrader is!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid