facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie De Keizer

Brasserie De Keizer

Info

Zoveel meer dan alleen een Brasserie

Geschiedenis

Brasserie De Keizer is al meer dan 200 jaar een begrip in de regio. Brasserie De Keizer beschikt over een fantastisch terras in hartje Gemert tegenover het Kasteel met binnenkort NIEUWE heerlijke loungebanken. Verder beschikt de Brasserie die geheel in Engelse sferen is ingericht over 90 zitplaatsen en een menukaart met heerlijke gerechten , zowel een dagkaart, als kleine gerechtjes concept uitgebreid met een a la carte kaart. Daarnaast beschikt Brasserie De Keizer over drie multi functionele zalen. Deze zijn in te richten voor o.a. een bruiloft, feest, partij of vergadering.



"Restaurant - Brasserie de Keizer is een bourgondisch restaurant in Gemert met een bruisende geschiedenis en met een grote passie voor lekker eten en gezelligheid. Geniet in een comfortabele setting van onze rijke historie in gastvrijheid. Ervaar de pure smaken uit de klassieke keuken. Bijzonder smaakvolle gerechten met passie bereid... En dat proef je!We zijn elke dag geopend voor lunch, diner en borrel. Bekijk onze menukaart en reserveer een tafeltje of loop gerust eens binnen en ga lekker zitten.Er is voldoende parkeergelegenheid tegenover De Keizer. Tevens zijn er openbare laadpalen voor elektrische auto's beschikbaar.Tot snel bij de Keizer"
Adres: Ridderplein 3, 5421CV Gemert
Telefoonnummer: 0492-361252
Stad: Gemert
Route: Ridderplein 3
Postcode: 5421CV



op zoek naar gerelateerd: Brasserie De Keizer Helvoirt, Dientje Gemert, KOKS Gemert menukaart, Terras Gemert, High Tea Gemert, Afhalen Gemert, De Heeren van Gemert, Gij en Ik Gemert
Recensies
Hartelijk welkom, lekker brood zeer goede kruidenboter. Heerlijke wijn. Attente bediening Chris, Milan, Wendie!!! Uitstekende bediening. Je hoeft niks te vragen, zij weten raad, van ieders wat wils, wijn advies uitstekend. Kwa menu 5 gangen menu niets op aan te merken. Alles is heerlijk de chef begrijpt zijn passie is en leeft hem chapou. eaeprso met conganc VSOP heerlijk. Kort samengevat een zeker aanrader!!! Voor herhaling vatbaar. Kindvriendelijkheid: Alles is perfect!!! Parkeren: Perfect voor de deur Rolstoeltoegankelijkheid: Ja en dienstbaar. Speciale dieetwensen: Saus aan te passen naar wens, zeer toegankelijk.
We komen er vaker en elke keer is het meer dan prima. Deze keer een vijf gangen menu gehad. Echt heerlijk. Kalfswang, pompoen pastinaaksoep, hemelse modder etc. We komen graag terug. Kindvriendelijkheid: Het is geen restaurant met speelgoed etc. Maar kinderen zijn er welkom. Parkeren: Prima parkeergelegenheid op het plein voor het restaurant. Wel met schijf. Anders op de parkeerplaats van de Albert H erachter. Rolstoeltoegankelijkheid: Prima toegankelijk.
Centraal gelegen op het Ridderplein in Gemert. Vanuit het overdekte terras kijk je uit op het kasteel onder het genot van een lekkere lunch of kopje koffie.
Prima eten, vriendelijke bediening én gratis schitterend uitzicht!Eten: 4/5
Hadden een broodje tonijnsalade maar die was meer van Joma uit een pakje. Salade vergeten bij broodje hete kip en ernstig trage bediening. We kwamen hier met regelmaat maar dit was echt de laatste keer. Met 5 personen 13:20 besteld en de lunch iets n 14:30 gekregen. Kwaliteit zeer matig .
Zeer slechte bediening tot drie keer terug komen dat hebben we niet meer dan opnoemen wat er niet op de kaart staat en er nog vrolijk bij zeggen als we het niet hebben ga je toch naar de buren Fijn dat je eigen personeel de zaak de nek omdraaide. Laatste keer dat ik hier kom.
Op deze warme dag niet geschikt om te gaan brunchen. Geen airco. Een tip voor de toekomstEten: 5/5
Leuke locatie, vriendelijk personeel. Gerechten helaas niet heel bijzonder en geen wow-factor. Even een hapje eten zonder teveel verwachting - prima. Wil je echt genieten dan vind ik het niet bijzonder en zou ik volgende keer een ander restaurant zoeken.
Goede sfeer, leuke locatie, het duurde alleen best lang voor de bestelde drankjes geserveerd werden.Service: 3/5
We vonden de oesters niet lekker. Ze waren met zout en peper... Verder was het lekker. Gisteren weer daar geweest voor de lunch. Ze hebben niet alles wat in de menu staat, dat is niet zo handig, maar de personeel is erg vriendelijk, daarom geef ik toch wel een 'vier'.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid