facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie De Huuskamer

Info

Brasserie De Huuskamer. Gewoon gezellig!



"Gezellig een bakkie koffie doen, genieten van een heerlijke lunch, diner, een goed glas wijn of een speciaalbiertje? Dat kan allemaal bij brasserie De Huuskamer aan de Markt in Coevorden. Ook hebben we heerlijke planken voor bij de borrel en kun je genieten van eten in een ongedwongen sfeer. Je kan boven, beneden of buiten zitten met een fantastisch uitzicht over de markt!"
Adres: Markt 19, 7741 Coevorden
Stad: Coevorden
Route: Markt 19
Postcode: 7741


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 22:00
Vrijdag: 10:00 - 22:00
Zaterdag: 10:00 - 22:00
Zondag: 12:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: de huiskamer in well, wandelarrangement well, brasserie de maasduinen, lunchen in well, brasserie bergen, restaurant well aan de maas, brasserie sluis, de huiskamer carihuela
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vishandel Piet Korf Vishandel Piet Korf 125 meter Incidenteel bezoek over zeer lange periode.Uitstekend dienstverlening met lekker vis!
Gerda Auke De Zaak Vol Smaak Gerda Auke De Zaak Vol Smaak 179 meter Heerlijke maaltijden hier te verkrijgen
Recensies
Vriendelijk personeel, lekkere lunch en een fijn terras. Wij komen zeker een keer terug.
De borrel en het avondeten waren heerlijk ook de presentatie op de borden zag er goed uit, een keer wat anders heel origineel!! Op de foto’s zijn de kip saté en de hamburger Mexicaanse stijl te zien, echt heel lekker!! De bediening was prima en aardig. Het toetje was echt over heerlijk!
Heerlijk gegeten op het terras bij De Huiskamer. Porties waren ruim voldoende.
Eerst geborreld en daarna wat gegeten. Op een vies glas na, wat meteen werd opgelost, was bediening prima en het eten smaakte goed.
Ik heb echt een hele goeie ervaring gehad hier! Nadat wij een uur voor het etentje voor een bruiloft afgebeld werden.. konden wij hier terecht, ze hebben er alles aan gedaan om het naar onze zin te maken. Ontiegelijk goede service en een hele gezellige sfeer. Eten was ook echt fantastisch! Ik raadt mensen echt aan hierheen te komen! Nogmaals super bedankt voor de geweldige avond! Jullie hebben er echt een top dag van gemaakt!
Mijn zus had voor haar trouwerij bij een ander restaurant geboekt, maar dit werd door door de eigenaar kwartier voor start geannuleerd ivm personeelstekort en we moesten het zelf maar oplossen. Na een belletje met de Huykamer konden we daar terecht , we hebben daar een hele fijne en gezellige avond gehad en het eten was uitmuntend. Namens mijn zus en alle andere gasten heel hartelijk bedankt dat deze avond toch nog een succes mocht worden
Vanavond heerlijk met zus genoten van een Mosterdsoep, Snitzel met champignons en uien en champignonsaus+ garnituur, geb aard, oerfriet + gem salade Perfect en netjes verzorgd en opgediend. Vriendelijk personeel. Kom zeker weer eens eten.
Ondanks dat we op het allerlaatste moment het bruilofst feest van mijn moeder bij jullie moesten vieren kon dit allemaal maar zo! Wat een geweldige brasserie en wat een warm gevoel! Echt op en top voor elkaar en het personeel is goud waard !!!! Nogmaals bedankt voor de avond die we nooit gaat vergeten en tot gauw!!!!
Een zeer goede brasserie, met zeer vriendelijk personeel die je het geheel naar je zin proberen te maken en waar geen nee bij te koop is. Ook voor advies voor wat er in de omgeving te doen is ben je hier aan het juiste adres. Veel succes verders in 2023 het was gezellig de laatste openingsdag van 2022. Groeten Ed& Wil uit vlaardingen Kindvriendelijkheid: Zeer vriendelijk personeel waar geen nee bij te koop is.
Super goed opgevangen na onverwachte afzegging van een andere locatie kwartier van te voren. Hebbenlekker gegeten en gezellig gezeten. Super dat jullie voor 22 man zo snel iets hebben kun regelen.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Brasserie De Huuskamer met het openbaar vervoer


Coevorden, Kasteel 340 meter
25
94
Coevorden 350 meter
Sneltrein RE20
Stoptrein RS20
Coevorden Station NS | Haltestelle 0 360 meter
T 11
Coevorden, Kasteel 360 meter
25
94
Coevorden, Station (Perron A) 360 meter
94

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid