facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie De Dijk

Brasserie De Dijk

Info

Brasserie De dijk is een echte aanrader om een keer een hapje te komen eten of gezellig een drankje te drinken op ons verwarmde terras.

Adres: Kerkbuurt 43B, 3361BC Sliedrecht
Telefoonnummer: 0184414490
Stad: Sliedrecht
Route: Kerkbuurt 43B
Postcode: 3361BC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Brasserie van Dijk Genemuiden menukaart, Restaurant Sliedrecht, De Dijk menukaart, Restaurant Sliedrecht aan het water, Brunch Sliedrecht, Nieuw restaurant Sliedrecht, Sliedrecht café, Kerstdiner bestellen Sliedrecht
Recensies
Lekker geluncht. Zo fijn dat het weer kan, hoop er regelmatig heen te gaan.
Zit op een mooie plek midden in het centrum. Speeltoestel er vlak naast, dus koffie met zicht op de kleine kids. Over koffie gesproken, deze smaakte prima bij de verse appeltaart!
Te weinig personeel op terras. Niet handig als je niet veel tijd hebt..
Goede brasserie met vriendelijke bediening. Denk mee met allergieën.
Goede, eenvoudige menukaart en fijn terras. Helaas was er te weinig personeel, zowel in bediening als keuken, waardoor we heel lang op de lunch moesten wachten.
Lekkere koffie. Goede lunch-/brunch gerechten. Vriendelijke bediening. Echte aanrader masede dankzij het fijne terras. Een dikke 10!
Gezellig en fijne koffie en eetgelegenheid super fijn personeel.
Vriendelijke bediening! Het eten wordt er goed en lekker geserveerd.
Je gaat hier nooit teleurgesteld weg. De staff is attend en beleefd in de bediening. De presentatie en kwaliteit van het menu bijzonder goed.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid