facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie De Dames

Brasserie De Dames

Info

In Brasserie De Dames komen warmte, kwaliteit en gastvrijheid op een bijzondere manier samen.

Geschiedenis

Begin 2017 opent ‘Brasserie De Dames’ haar deuren in de het hart van `s-Gravenzande. Brasserie De Dames heeft haar naam te danken aan het team spontante dames wat dagelijks voor u klaar staat om een heerlijk ontbijt, lunch borrel en diverse maaltijden te serveren.
In Brasserie De Dames komen warmte, kwaliteit en gastvrijheid op een bijzondere manier samen.

De moderne en nieuwe locatie bestaat uit een sfeervolle en gezellige gelegenheid wat ruimte biedt voor zo’n 80 zitplaatsen. Dit alles gevestigd aan De Langestraat 74A. Met verschillende zit gelegenheden, zowel hoog als laag, wordt deze ruimte multifunctioneel ingedeeld, waardoor de brasserie ook ruimte biedt voor grotere reserveringen en partijen.

Aan de voorzijde van de locatie bevindt zich een zonnig en verwarmd terras ( 40 zitplaatsen) voor een drankje en diverse maaltijden en hapjes.

In Brasserie De Dames kunnen de horecaliefhebbers gedurende de dag terecht voor een snelle, eenvoudige of een meer uitgebreide lunch. ’s Avonds is De brasserie de ideale plaats voor een heerlijke borrel met bijbehorende snacks en diverse maaltijden.

Ook zal Brasserie de dames vanuit deze locatie particuliere en bedrijfscatering verzorgen en indien gewenst bezorgen.

Adres: Langestraat 74a, 2691 BJ 's-Gravenzande
Telefoonnummer: 0174413090
Stad: 's-Gravenzande
Route: Langestraat 74a
Postcode: 2691 BJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hotel De Gravin Hotel De Gravin 418 meter Mooi oud gerenoveerd pand. Mooie schone kamer met minibar en koffie faciliteiten op d...
Paviljoen Hé Pannenkoek Paviljoen Hé Pannenkoek 2 km Hé Pannenkoek het pannenkoekenpaviljoen van het Westland, gelegen langs het fietspad ...
Recensies
Lekker gegeten, maar was wel eenvoudig en wat aan de weinige kant. Prijs kwaliteit verhouding kan daarom beter. Croissantje smaakte wel te verbrand.
Gezellige en mooie lunchroom. De dames zijn allemaal even vriendelijk en toegewijd. Het eten is van bovengemiddelde kwaliteit, vooral de wisselende dagspecials zijn het proberen waard. Een fijne plek ook om te werken. En er zijn mooie en ruime wc’s.
Lekkere lunch gehad, prima service en betaalbare prijzen.
Je kan daar heerlijk eten en aardigen personeel.
Geluncht, het was heel lekker en gezellig, met vriendelijke bediening!
Het viel een beetje tegen jammer genoeg.
Redelijke prijzen,fijne bediening en het eten is prima.
Leuke zaak voor een lunch en een drankje.
Heerlijk geluncht, vrolijke en vlotte bediening.
Trage lakse bediening en nog erg duur ook
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid