facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie de Conversatie

Brasserie de Conversatie

Info

Brasserie de Conversatie = Lunchen op Topniveau



"Iedere dag, 7 dagen per week, nemen wij je mee op reis.Laat je verrassen door onze creatieve kaart met ruige, maar toch verfijnde gerechten.Verzameld van over de hele wereld.​Bereid met passie en liefde voor het product.​Geserveerd met een glimlach.Voor elk moment van jouw dag!"

"Iedere dag, 7 dagen per week, nemen wij je mee op reis.Laat je verrassen door onze creatieve kaart met ruige, maar toch verfijnde gerechten.Verzameld van over de hele wereld.​Bereid met passie en liefde voor het product.​Geserveerd met een glimlach.Voor elk moment van jouw dag!"
Adres: Marktstraat 25, 5401 GE Uden (gemeente)
Telefoonnummer: +31 (0)413 333 851
Stad: Uden
Route: Marktstraat 25
Postcode: 5401 GE


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: BRASSERIE de Conversatie menu, De Conversatie Uden high tea, Lunchen Uden, Pure Uden, Zuiders Uden, Restaurant Uden, Smaekmakers Uden, De Baron Uden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lunchroom Mickers Lunchroom Mickers 181 meter Misleidend Groot bord staat buiten met de tekst: Koffie of thee met appelgebak 5 eur...
Recensies
Kom al jaren voor een winkeldagje in Uden, maar heb nooit geweten, dat dit restaurant hier zat! En we gaan altijd door de winkel, waar dit restaurant boven zit!? De Conversatie zit op de bovenste verdieping van modehuis Berden. Er is veel zitruimte en met mooi weer kan je zelfs buiten zitten. Ik was zwaar verrast en kom zeker terug! Het was best druk en ik had al spijt, dat we waren gaan zitten. Ze zouden ons toch niet zien. Hoe mis had ik het? Er loopt een dame rond, die álles scherp in de gaten houdt en haar personeel keurig netjes aanstuurt. Het personeel is vriendelijk en snel. En ik denk niet dat we ons eten ooit zo snel hebben gekregen! Net als de drankjes. Er waren een aantal dingen buiten de menukaart en we hadden een salade met biefstukpuntjes en dat was iedere euro waard! Ik zag dat er tonijnsalade op de kaart stond, maar met een bagel en niet bij de broodjes. Als ik die combi wilde? Geen énkel probleem! En lekker! Beide gerechten waren écht verrukkelijk. Dit is hoe je een salade moet serveren: smaakvol, goede nette prijs en goed gevuld met veel vlees en extraatjes. Het werd geserveerd met brood en heerlijke kruidenboter. Mijn tonijnsalade op het broodje? Daar zaten gewoon grote stukken tonijn los bij! Complimenten, nooit eerder gehad. Een colaatje is een nette prijs en ónder de 3 euro. Glaasje wijn 5,50 is netjes voor de hoeveelheid die je krijgt. Als ik dan toch iets moet bedenken, wat ik persoonlijk minder vond? De tropical yellow smoothie? Die smaakte echt te veel naar banaan en was niet koud. Een volgende keer zal ik voor een andere gaan. Maar ik kom zeer zeker terug! Smakelijk, prima prijzen, leuke sfeer, vriendelijk personeel en een complete verrassing na al die jaren. Tot een volgende keer!
Heerlijk genoten van de 2-gangen verassings lunch. Geen standaard gerechten, maar veel nieuwe smaken. Top!Eten: 5/5
Mooie locatie in centrum van Uden. Zeer sfeervol, op de bovenste verdieping van een winkel. Lift aanwezig. Fijne bediening, lekker eten. Goed verzorgde High Tea gehad, ze houden goed rekening met wensen.Eten: 5/5
Heerlijk geluncht vanmiddag, super verse producten met heel veel smaak. De Conversatie is echt altijd super goed!!
Heerlijke lunch met mn collega's gehad. Sfeervol ingericht. Een aanraderEten: 5/5
Het was even zoeken, want het bevindt zich blijkbaar op de 3e etage van Berden Mode. Het is mooi binnen. Toiletten zijn schoon! Het eten ziet er goed uit en smaakte goed. Ook was de service erg vriendelijk. Tip: Het enige wat ik wil meegeven, is iets snellere service bij o.a. de bediening. Kindvriendelijkheid: Er is een kinderspeelhoek. Rolstoeltoegankelijkheid: Er is voldoende afstand tussen de andere tafels.
Mooie sfeervolle zaak op de bovenverdieping van Berden modezaak. Goed voor een hapje, drankje, koffie en gebak. Alleen de cappuccino/koffie uit een glas soort whiskyglas is niet ideaal. Vriendelijk personeel.
Voor het geld wat je betaalt voor een half glaasje?? Cappuccino...jammer. De lunch is heerlijk.
Een high tea gereserveerd voor moederdag. We zijn echt in de watten gelegd. Heerlijk gegeten en super aardig personeel. We hebben echt genoten!
Oprecht een hele fijne sfeer en lekker eten. Ik kom er regelmatig en de mensen zijn altijd gastvrij en servicegericht. Ook bij drukte is de service gewoon goed. Zo fijn dat het nog bestaat. Kom er met de kinderen ook graag. Het terras buiten is ook echt een aanrader. Zeker met de eerste zonnestralen deze dagen. Gewoon genieten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid