facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie De Brede Hoek

Brasserie De Brede Hoek

Info

Door het grote aantal aanvragen voor groepstrainingen en vergaderingen, gaan wij ons specialiseren als trainings- en vergaderlocatie.

Geschiedenis

Brasserie De Brede Hoek is een gezellige locatie in de polder, slechts 7 minuten van de A12. Er is ruime parkeergelegenheid voor de deur. Door de huiselijke inrichting wordt een informele sfeer gecreëerd wat ten goede komt bij groepsprocessen. De lunch wordt bereid met zoveel mogelijk verse producten.


Adres: Nieuwkoopseweg 59, 2631 PP Nootdorp
Telefoonnummer: 0153610051
Stad: Nootdorp
Route: Nieuwkoopseweg 59
Postcode: 2631 PP



op zoek naar gerelateerd: De Balije Tuin
Recensies
Zou er graag wat gaan eten of drinken, maar is altijd dicht. Was vroeger een leuke stopplaats. Helaas al lang niet meer. Ik hoop dat hij nog eens open gaat.
Beetje overrompeld door kom in de kas, maar wel een mooi plekje
Heerlijk eten leuke locatie voor een feestje
Mooie gelegenheid en goed gesorteerd
De keren dat het open is was het prima, maar vaak zijn ze inderdaad gewoon dicht. Daar is ook niets over terug te vinden op de website.
Bij mooi weer een zonnig terras voor een Leffe en een broodje geitenkaas. Binnen gezellig oudbollig. Menukaart niet bijzonder maar voldoende. Geen slechte ervaring met bediening.
Hier ooit op het terras gezeten na een lange fietstocht. We werden totaal genegeerd. Na een 20 minuten maar weer vertrokken, zonder bestelling!! Uiteindelijk bij het witte huis in Pijnacker op de lounchebank gezeten. aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid