facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie de Boerderij

Info

Brasserie De Boerderij is gevestigd in een monumentaal pand en heeft een eigentijdse uitstraling. De ligging is uniek: in het Sonsbeek- park.



"Al jarenlang is Brasserie De Boerderij favoriet onder veel Arnhemmers als het gaat om lekker eten in een ontspannen, sfeervolle ambiance. Ons restaurant is gelegen in het Sonsbeekpark, op steenworp afstand van het Arnhemse stadscentrum. Of het nu gaat om een lunch, brunch of diner: op alle momenten van de dag proeft u bij ons de kwaliteit van lekker eten en de smaak van de beste wijnen. Ook aan de kleintjes is gedacht, zodat uw kinderen zich ook geen moment zullen vervelen in ons restaurant."
Adres: Parkweg 2 , Arnhem 6815 DJ, NL
Telefoonnummer: 026 442 4396
ln.jiredreobedeiressarb@ofni
Stad: Arnhem
Route: Parkweg 2
Postcode: 6815 DJ


Openingstijden

Maandag: 11:00-22:00
Dinsdag: 11:00-22:00
Woensdag: 11:00-22:00
Donderdag: 11:00-22:00
Vrijdag: 11:00-22:00
Zaterdag: 17:00-22:00
Zondag: 12:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: brasserie de boerderij menukaart, brasserie de boerderij balkbrug, brasserie de boerderij openingstijden, brasserie de boerderij social deal, parkeren brasserie de boerderij arnhem, brasserie de boerderij 6815 dj arnhem, brasserie de boerderij parkeren, brasserie zypendaal
Recensies
Vandaag weer eens een lunchafspraak gehad bij de brasserie en vooraf een korte zwerftocht gemaakt door de parken Sonsbeek en Zypendaal. Wonder boven wonder een zonnige dag en dus heerlijk buiten gezeten want daar mogen wel honden vertoeven. Gekozen voor een varkenshaas salade en die was goed gevuld. Het vlees had iets meer gekruid kunnen worden en smaakte een beetje flauw maar in combinatie met de salade toch wel lekker. Op het podium in de vijver, waar je vanaf het terras overheen kijkt, werden voorbereidingen getroffen voor een party met een huwelijksaanzoek en langs en op het water veel verschillende soorten eenden waaronder mandarijneenden, nijlganzen, de 'gewone huistuinenkeuken' eenden en ganzen maar ook zwanen. De parken zoals gewoonlijk druk bezocht en zo ook de brasserie. Grote zonneschermen verhinderen een plekje in de zon maar ook zonder was de temperatuur heel aangenaam. Binnen is het een beetje krap met elkaar passeren en spijtig genoeg voor rolstoelers zeer moeilijk bereikbaar. Zo ook het toilet. De ruimte zag er netjes uit behalve dan dat zitten op het toilet geen goed idee is. Daar mag vaker even gecontroleerd worden want ook dames blijken veel moeite te hebben alles in de pot te krijgen. Er is een parkeergelegenheid maar niet al te groot en verder in de omgeving hoofdzakelijk betaald parkeren. Roken is op het terras niet toegestaan maar vlak voor het terras stond een tafel met twee stoelen en asbakken. De prijzen, beetje pittig, € 22 voor de salade, maar ach, moet af en toe kunnen en eerlijk gezegd was het een uitnodiging dus geen lasten op mijn buidel. Wil je verzekerd zijn van een plekje is een reservering zeker aan te raden.
De omgeving is prachtig en het personeel is vriendelijk. Het eten was goed. De sandwich met humus was minder lekker dan ‘t eruit zag, een dun laagje humus op een boterham en de gegrilde groentes waren zeer karig.
Er waren erg veel grote groepen waardoor het wat rumoerig was. Het meubilair is gedateerd waardoor de tafels wiebelen en de stoelen erg hard zaten. Daarin tegen was het personeel erg vriendelijk en het eten heerlijk. En ruim voldoende voor mijn grote eetlust.
Fijne locatie maar de service vandaag was drama. Tafeltje buiten duurde 10 minuten voordat de serveerster ons kwam helpen, 4 tafels na ons waren nog eerder aan de beurt.. koffie was lauw en zat vol met koffie prut, de gember thee kwam met 3 mini stukjes gember op een saté prikker. Beschamend om zo een gember thee te serveren. Naar binnen verplaatst om te eten en de serveerster lekte sap van het bord met kabeljauw in mijn tas. Mijn hele tas, laptop hoes + boek ruikt naar vis…
We hebben een gezelligheid High Tea gehad met allemaal lekkernijen. Vooraf eerst een aspergesoep, vervolgens een leuke toren met verschillende bordjes met sandwiches, scones, saucijzenbroodjes en zoetigheden. De smaak was niet heel bijzonder maar wel prima. De bediening was erg druk, dus begrijpelijk dat er wat minder aandacht uitgaat maar een grotere groep.
Nu heb ik ter plaatse geen diner genuttigd maar slechts een grote variëteit aan hapjes en broodjes. Die ervaring was naar mijn inzicht echter voldoende vertrouwenwekkend om het ´eten´ in De Boerderij in deze review met 4 sterren te beoordelen. Er was namelijk zeer creatief omgesprongen met bv het beleg dat vaak uit meerdere lagen bestond en dat zelfs qua kleur uitnodigend werkte. Honger had ik niet, ook nog nooit gehad trouwens...dit laatste kijkend met afschuw naar de hongerwinter. Een andere reden was de volgende: ik had mezelf namelijk al volgepropt tijdens een ontbijt in een Fletcher-hotel waar het ontbijt een wezenlijk onderdeel uitmaakt van de recente glorie van deze hotelketen. En wanneer je geen honger hebt en dan tóch nog aan wat hapjes begint, gewoon omdat het er ligt, en het smáákt je dan óók nog dan mag je wel zeggen dat de kwaliteit ter plaatse als bovengemiddeld beoordeeld mag worden. Ik ben overigens benieuwd wie ooit deze boerderij bewoont heeft want die persoon heeft een héél ander leven gehad dan ikzelf, degelijke porties radion inadement tussen de betonnen appartementsmuren in een overbevolkte, verstedelijkte regio... Tja, verschil moet er zijn, altijd, maar is niet leuk om in de werkelijkheid te constateren. Niet dat ik me zoiets samen met een bank... niet permitteren zou kunnen maar het lijkt me zoveel gedoe. En aan schulden begin ik liever ook niet. De goedlachse heren en dames van de verzorging ter plaatse maakten het feest echt compleet voor mij die dag. Werkelijk niets was teveel; ´Wilt u nog dit of dat? Even wachten hoor! Ik ga het meteen even voor u halen!´ Dat soort types dus, heerlijk om weer eens te zien en mee te maken hoe het ook kan! De uitbouw aan de kant van de vijver vind ik trouwens dramatisch mislukt. Wat een knaller van een misser is dát gedeelte van de boerderij zeg... Iemand heeft op enig moment waarschijnlijk bedacht dat hij ´oud en modern´ op die plek wel kon laten samensmelten doch had die persoon last van zelfoverschatting óf hij of zij heeft niet goed opgelet op school. Alles in de originele staat terugbrengen en het terras dan eventueel overdekken lijkt me de enige oplossing om deze plek nog terug te geven waar hij recht op heeft. 1 ster ´verbouwingsaftrek´ dus, en dan ben ik nog mild. ;
Hele leuke locatie met de familie, waren met 10 personen en hadden een aparte ruimte. Prima staf, prima eten en snelle services. Value for Money:Eten: 5/5
Goede locatie, hoewel ik verder niet kan oordelen over het eten. Viel mij de maaltijd tegen. Was een aanbieding voor een vijf gangen verrassingsmenu, gezien de prijs en wat we kregen, was het tegenvallend. Erna nog even de mac gepakt voor wat maagvulling. Verder prima personeel, leuke bediening en vrolijk zeker een aanrader op dat vlak.
Het eten is voortreffelijk maar het uitserveren is slordig: niet alle gerechten voor 4 personen tegelijk zat echt veel tijd tussen, dus dan eten mensen of niet gelijk of koud, extra betalen voor portie patat. 2e bestelling liet zo lang op zich wachten dat keus was: eten koud laten worden of patat achteraf opeten. Meisjes in bediening erg vriendelijk. Dit in tegenstelling tot hun mannelijke collega manager? Voelden ons niet echt welkom.
Wij hebben een onwijs geweldig feest kunnen geven bij De Boerderij. De Winter BBQ was echt TOP! Iedereen heeft heerlijk gegeten en ook met speciale wensen werd rekening gehouden. Het personeel was super, dat zie je niet meer vaak in de horeca!! Snelle service, behulpzaam, vriendelijk en niks is te gek. We hadden 's middags een lekker muziekje binnen zie foto en daarna ging het feest verder in de serre. Wij eten regelmatig bij De Boerderij en ervaren altijd goede kwaliteit eten met een fijne service. Nu weten we ook dat het echt een aanrader is om een geweldig feest te geven!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Brasserie de Boerderij.

Arnhem brasserieën

openingstijden, locatie, vervoer. Parkweg 2 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Brasserie de Boerderij adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Brasserie de Boerderij. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Brasserie de Boerderij delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Caspar Caspar 2 km Kan niet anders zeggen dan dat dit een hele goede zaak is! Begint met de gastvrijheid...
Thialf Thialf 2 km Facebook pagina van brasserie Thialf. Geopend van din t/m zon van 12u tot sluit. Ke...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid