facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie De 3 Heeren

Brasserie De 3 Heeren

Info

Brasserie De 3 Heeren is een gezellig restaurant in het centrum van het dorp Rolde.

Eet smakelijk!



"Nicolet en Arnold zijn al ruim 23 jaar ondernemer van ons eetcafé in Rolde. In 2017 hebben wij de naam verandert in Brasserie de 3 Heeren. natuurlijk ingegeven door de geboorte van onze 3 zonen !Nou? 3 Heeren! Onze jongens zijn de heren waar we nu natuurlijk al trots op zijn. Opvoeden doe je niet zo maar even, dit kost natuurlijk tijd, liefde en aandacht. Diezelfde tijd en liefde proberen wij ook aan ons eten en drinken te schenken. Door te werken met verse producten en liefde voor het vak, willen wij het lekkerste eten serveren tegen een betaalbare prijs. Belangrijk is lekker eten, genieten en gezelligheid. Daarom is ons motto "Lekker & Gezellig.""
Adres: Hoofdstraat 36, 9451 BB Rolde
Telefoonnummer: 0592241515
Stad: Rolde
Route: Hoofdstraat 36
Postcode: 9451 BB


Recensies
Kwamen hier rond etenstijd met 6 personen aanwaaien. Ondanks dat het druk was en wij niet hadden gereserveerd kregen we snel een tafel toegewezen. Heerlijk gegeten en super attente bediening. Wij voelden ons meer dan welkom en komen zeker nog eens terug als we in de buurt zijn. Parkeren: Ruime parkeerplaats in de buurt.
De brasserie biedt heel lekker eten en een fijne gastvrije bediening. Met voldoende parkeergelegenheid in de buurt incl. een oplaadpunt voor elektrische auto’s op 2 minuten lopen is het restaurant ook goed aan te rijden. Met de verschillende kindermenu’s op de kaart is het restaurant ook voor kinderen een hele prettige plek.
Een echte aanrader. Alles was heerlijk en de porties waren perfect. Al onze hoofdgerechten waren om ter best. Onze desserten waar ook allemaal zeer lekker. Vooral de cheesecake is een echte aanrader. Vriendelijk personeel en een gezellige sfeer binnen. Zeker eens de moeite als je in de buurt bent.
Fijne ontvangst, leuke bediening die alles onder controle heeft. Heerlijk gegeten: De soepen vooraf, goed. Salade met erg veel waar het om gaat ipv heel veel sla met iets erbij. De mixed grill was erg goed. Als nagerecht een crème brulee, zoals hij hoort. Echt een aanrader dus!
Wij hebben vanavond bij jullie gegeten tafel 8. Ik moet zeggen dat het zeer goed was. jullie hebben een goede service en zeer klant vriendelijk. Het is dat we uit Dordrecht komen, maar zeker voor herhaling vatbaar en aan te bevelen.Eten: 5/5
Leuk restaurant met uitgebreide kaart. Heerlijke saté gehad. Personeel vriendelijk met leuke praat! Erg gezellig!
Vandaag heerlijk gegeten met mijn gezin, kinderen werd goed rekening mee gehouden en direct voorzien van kleur plaatjes, alles was lekker gaar patat lekker knapperig, spareribs perfect, mosselen goed van smaak en super klantvriendelijk werd goed rekening gehouden met een lang of kort bezoek qua serveren, drinken netjes tussentijds aangevuld. Ook de kinderen kregen nadien nog een leuk presentje die ze zelf mochten uitzoeken, kortom een aanrader om hier uit eten te gaan.
Wat een heerlijk restaurant. Niet gereserveerd maar we konden zo naar binnen. Hebben heerlijk gegeten met z'n 4en 2 volwassenen en 2 kinderen. Voldoende keuze uit het menu ook voor de kinderen. Aan het einde mochten de kinderen nog een leuk speeltje grabbelen uit de grote kist. Ik wou dat we dit restaurant eerder hadden ontdekt want morgen gaan we weer naar huis en komen we hier niet snel meer. Maar voor de andere mensen die hier komen eet smakelijk en natuurlijk een hele fijne avond gewenst Groetjes korstiaan
Lekker op ons gemak gezeten met ons hondje Mila, wat gedronken met een heerlijke borrelsnack uit de frituur en toen ook maar besloten om er een dineetje achteraan te doen. En wat een lieve, attente en spontane meiden in de bediening zeg. Het was lekker en gezellig!
Leuke zaak vriendelijk personeel. Duurde wel lang voor we ons eten kregen terwijl het niet super druk was. De vegetarische Spinazie strudel met tomatensaus was erg lekker.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid