facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasilbinkie Rodizio Rotterdam

Brasilbinkie Rodizio Rotterdam

Info

Vers vlees van het spit, cocktails & live entertainment | Onbeperkt genieten vanaf €17,50 p.p |

Geschiedenis

Brasilbinkie is na groot succes verhuisd naar de Westblaak in Rotterdam. Vanaf heden weer geopend!!!

Adres: Westblaak 86, 3012 KM Rotterdam
Telefoonnummer: 0108200303
Stad: Rotterdam
Route: Westblaak 86
Postcode: 3012 KM



op zoek naar gerelateerd: rodizio rotterdam kruiskade, rodizio rotterdam korting, rodizio brazilian grill rotterdam, rodizio scheveningen, rodizio kruiskade, westblaak 86, brasilbinkie social deal, wat is rodizio
Recensies
Met 6 personen wezen eten en naast vriendelijke bediening - vleesspiezen ook een saladebar met enorm veel keuze, dus voor de mensen zoals ik die graag wat minder vlees eten kun je hier terrecht!
Wat een fantastisch formule, heerlijk gegeten. En in de weekenden zelfs dans aan tafel. Oh ja je mag zelf ook meedansen
Een echte aanrader als je graag vlees eet! Salade bar en bijgerecht buffet is heerlijk en veel keuzes. Vriendelijke personeel.
Rodizio brasil binkie. We waren geweigerd bij shabu shabu. Maar gelukkig want hier werden we wel verwelkomt. Nooit eerder van dit concept gehoord. Je gaat zitten, je kan wat op scheppen bij het buffet. Maar het draait allemaal om het Braziliaanse vlees van de houtskool grill. Om de 10 min. Loopt de man met een spies vlees door de zaak, als je je vlees bordje op groen heb staan dan snijd hij aan je tafel een paar plakken vlees op je bord. Net zo lang tot je je bordje omdraait naar rood ik zit vol We hadden lage verwachting. Want all you can eat meat. Zal wel niet de van het zijn. Maar boven verwachting super lekker mals top spulletje. Toen ik en mijn maat hier zijn wezen eten was het doordeweeks en laat en dus rustig. Er is niks fout gegaan. We komen nog we. Keer terug. Kleine glazen frisdrank veel ijs zonder flesje op tafel, dat was 't enigste nadeel. Maar goed winst moet gemaakt worden. Verder zal ik vaker komen.
Lekker eten, knusse zaak. Met de Rotterdampas met 50% korting is natuurlijk nog beter. Ik vind het een aanrader
Vanavond er met vrienden gegeten. Heel vriendelijke en nette bediening. Met als kers op de taart nog een leuke dansvoorstelling. Zeker aan te bevelen om er met een groepje te gaan eten.
Fantastische sfeer,Heerlijk eten,alleen het wachten op een drankje duurdde erg lang.
Het was de eerste keer en wij vonden het ook heel erg gezellig en lekker eten en goede service en lekker cocktail. Wij gaan zeker een volgende keer
Heerlijk gegeten lekker relaxed sfeertje hier kom je niet voor een snelle hap dus neem de tijd Vriendelijk personeel
Vriendelijk personeel, leuke ambiance, en heerlijk eten. Echt een aanrader
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Brasilbinkie Rodizio Rotterdam. Westblaak 86 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Brasilbinkie Rodizio Rotterdam adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Brasilbinkie Rodizio Rotterdam. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Brasilbinkie Rodizio Rotterdam delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid