facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brantjes Makelaars

Brantjes Makelaars
"Brantjes Makelaars is al 55 jaar dé makelaar in Zaanstad en omstreken en daarom een begrip in de omgeving. Deze jarenlange ervaring en kennis gebruiken wij graag om jou te helpen met het vinden van de ideale koopwoning. Mocht je juist op zoek zijn naar een partner die jou kan ondersteunen bij het verkopen van je woning? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Ons team bestaat uit 13 professionals die veel kennis hebben over de omgeving Zaanstad, en door hun grote netwerk goed op de hoogte zijn van de lokale ontwikkelingen. Verder weten zij als geen ander hoe ze jou kunnen ondersteunen in het aankopen of verkopen van een woning."
Adres: Kaaikhof 3, 1566 ZG Assendelft
Telefoonnummer: 0756401888
Stad: Assendelft
Route: Kaaikhof 3
Postcode: 1566 ZG


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Brantjes binnenkort in de verkoop, Brantjes Makelaars Heemskerk, Brantjes Makelaars Verhuur, Brantjes Makelaars aanbod, Brantjes Wormer, Brantjes Makelaars Beverwijk, Brantjes Bedrijfsmakelaars, Brantjes Heemskerk Nieuwbouw
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Hotelmakelaar De Hotelmakelaar 571 meter De aan- en verkoopspecialist voor uw hotels. Wij adviseren u al meer dan 20 jaar op ...
Recensies
Over het algemeen tevreden over de service. Eerst gesprek gehad met Jan. Daarna tijdens de bezichtigingen met Saskia. En later weer met Jan. Eerst waren we beetje ontevreden over geschreven tekst van ons huis en de gemaakte foto’s neppe kleuren/overbelicht. We hebben dit uiteindelijk geheel kunnen veranderen met overleg. Belangrijk om goed je wensen aan te geven, wij hadden namelijk het idee dat de Makelaar snel wilde verkopen en adviseerde ons akkoord te gaan met minste en geringste bod. Terwijl we zelf nog rust en vertrouwen hadden. Uiteindelijk bij onduidelijkheid van de kopers zijn ze wel voor ons als verkopers opgekomen wat we als prettig en ook vanzelfsprekend hebben ervaren. Verder blij dat we ons huis hebben kunnen verkopen en andere mensen er blij mee kunnen maken. We blijven het wel veel geld vinden voor wat een makelaar uiteindelijk doet, maar dat is nou eenmaal wat het is. Ze hebben uiteindelijk ook dingen van ons kunnen overnemen en dat is fijn.
Een zeer goede ervaring met zowel verkoop als aankoop van onze woning. Bij ons kwam het echt aan op kennis en ervaring en daar waren we echt heel erg blij mee. Corno Pronk zat er bovenop en was altijd bereid om net een stapje extra te doen. Bedankt team Brantjes!
Mijn partner en ik hebben 35 minuten voor een dichte deur gestaan om vervolgens tehoren te krijgen dat de makelaar ons niet gezien heeft en dus maar naar huisgegaan is. Ik heb er geen goed woord voor over. We hebben vrij moeten nemen van school en werk om dus vervolgens genegeerd te worden door de makelaar.
Wij zijn ontzettend tevreden met de dienstverlening van Brantjes. Het was de eerste keer dat wij een huis verkochten en we werden van A tot Z goed begeleid en geadviseerd. Ze zijn erg professioneel, vriendelijk en nemen de tijd voor je. Wij mochten altijd bellen bij vragen en werden snel en goed geholpen. Mocht je van plan zijn je huis te verkopen, dan zou ik Brantjes zeker adviseren!
Ons prachtige huis is verkocht via Brantjes door Corno Pronk. Ik ben zeer tevreden en de service is top. We zijn zeer snel en fijn geholpen. De communicatie verliep meer dan goed. Ik zou Brantjes zeker aanraden. Ze hebben veel verstand van de buurt en zijn er om jou te helpen en al het werk uit handen te nemen.
Al enkele malen eerder fijn samengewerkt met Saskia Branjes, naast vakbekwaam vind ik Sakia soepel in de omgang en neemt ze alle tijd om voor en tijdens het verkoopproces alles door te spreken. Vanzelfsprekend dus wederom gekozen om met Sakia in zee te gaan. Ongetwijfeld dankzij de zeer mooie fotoreportage en bijbehorende tekst is mijn woning snel verkocht.
Na meerdere makelaars benaderd te hebben zijn wij in contact gekomen via een vriend met Jan. Tijdens intake een positief gevoel gekregen wat wij eerder bij anderen niet hadden. Binnen korte tijd alles super snel en duidelijk en stond ons huis te koop en hadden meerdere bezichtingen. Zelf helemaal geen om kijke. Gehad om dingen te regelen alles werd door Brandjes geregeld en kregen na elke bezichting een terugkoppeling. In korte tijd was ons huis verkocht. Het was fijn dat wij bij elke stap begeleid en geinformeerd werden geen ingewikkelde procedures of handelingen. Wij zijn super blij dat wij voor Brandjes hebben gekozen!!! Super team bedankt !!!
Een hele goede makelaar die onze zorgen volledig heeft weggenomen en de afspraken zijn nagekomen . Het was zeer prettig gevoel om binnen 3 maanden alles geregeld te hebben dankzij de brandjes makelaar, bedankt daarvoor. Super tevreden echt een aanrader Speciale dank aan Corno
Fantastisch kantoor, super hulpvaardige mensen, veel kennis van de markt maar ook veel beschikbare data en enorm goed geholpen bij de voorbereiding, verkoop en bij de onderhandelingen. Een zeer professioneel kantoor met een supergoed verkoopresultaat!
Prima begeleiding bij de aan - en verkoop van onze woning. Korte lijnen, goede communicatie. Corno, Roeland, Saskia en Amy, jullie zijn Toppers.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid