facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brans Autoservice

Brans Autoservice

Info

Wij zijn een universeel garagebedrijf voor onderhoud en reparatie van auto's, campers en bedrijfswagens. Je kunt bij ons tevens scooters huren.

Geschiedenis

Wij zijn een universeel garagebedrijf waar u voor alle werkzaamheden en onderhoud van uw auto /bedrijfswagen en of camper terecht kunt. Onze werkplaats is uitgerust met alle moderne benodigde apparatuur wat nodig is voor uw voertuig.U heeft altijd 1 jaar bovag garantie op de reparaties die u bij ons volgens voorgeschreven specificaties laat uitvoeren. Ook kunt u bij ons terecht voor het te naam stellen van een kenteken ( kentekenloket.nl) .



"Brans Auto’s is een universeel garagebedrijf waar u terecht kunt met alle merken en type auto’s. Opgericht in het jaar 2000 door Rob Brans en inmiddels een echt familiebedrijf waar ook de vrouw van Rob, Diënne, en zoon Bryan werkzaam zijn. Gevestigd in Oudenbosch aan de Industrieweg hebben en doen wij alles voor uw auto. Wij verzorgen uw auto onderhoud van A t/m Z. Ook verkopen wij goede en betrouwbare occasions die allemaal met een NAP-certificaat en BOVAG-garantie worden afgeleverd. BOVAG Wij zijn aangesloten bij de BOVAG, waardoor u zeker bent van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn."
Adres: Industrieweg 4, 4731 SC Oudenbosch
Telefoonnummer: 0165 318 033
Stad: Oudenbosch
Route: Industrieweg 4
Postcode: 4731 SC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 08:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Vakgarage Oudenbosch occasions, Van Beek Oudenbosch, Kessel auto's, Occasion Kessel, Autobedrijf De Kesselman
Recensies
Kwam binnen met lekke band. Hielpen direct goed en zonder afspraak. Erg fijnService: Banden
Ik ken de vrouw van de eigenaar, kwam elke donderdag bij me langs. Gezelligheid en eerlijkheid staan hoog!
Zeer eerlijke eigenaar. Je kunt je auto met een gerust hart achterlaten en perfect gerepareerd terug krijgen voor een normale prijs.
Een eerlijk en betrouwbaar bedrijf.Service: Algemene reparaties en onderhoud
Bij deze willen wij laten weten dat wij een auto gekocht hebben bij Brands Autoservice In Empel. DE SERVICE WAS FANTASIE, NA EEN WEEK WAS ER EEN STORING DEZE IS Door de heer Brand sAutoservice prima opgelost wij zijn hem hier erg dankbaar voor een echte aanrader. GROETJES Rob en Maria Simons.
Goede Service , Nette prijzen , klantvriendelijk
Aardige en vriendelijke mensen apk keuren met bakkie koffie top
De auto en grote onderhoudsbeurt laten geven en de distributieriem laten vervangen. Aansluitend naar Lourdes gereden en terug zonder enige vorm van welk probleem dan ook. Alles prima verlopen dankzij de goede services van Brans autoservice. Bedankt en tot de volgende o.h. beurt.
Leuke mensen leuke Garage, afspraak gemaakt voor banden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid