facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brandweer Zuilen

Brandweer Zuilen

Geschiedenis

Disclaimer
Dit is de pagina van Brandweer Zuilen, onderdeel van Veiligheidsregio Utrecht. De informatie op deze website wordt beschikbaar gesteld door Post Zuilen. De standpunten, meningen en informatie op deze website staan los van eventuele officiële standpunten van Veiligheidsregio Utrecht. Voor officiële berichtgeving, volg www.vru.nl.

Post Zuilen wordt gerund door vrijwilligers uit de wijk Zuilen. Deze wijkbewoners staan op werkdagen tussen 18:00 en 06:00 en gedurende het hele weekend paraat om de veiligheid van Zuilen omstreken te garanderen.

Post Zuilen is continu op zoek naar wijkbewoners die brandweerman- of vrouw willen worden. Heb je interesse? Kom dan een keer langs op onze wekelijkse oefenavond op maandag (we starten om 19:30) of tijdens het wekelijkse onderhoud op zaterdag (tussen 14:00 en 14:00). Van tijd tot tijd organiseren we ook informatieavonden.

Adres: Burgemeester Norbruislaan 45, 3555ED Utrecht (stad)
Telefoonnummer: 0888782650
Stad: Utrecht
Route: Burgemeester Norbruislaan 45
Postcode: 3555ED


Recensies
Rijden altijd met sirenes aan langs burgemeester norbruislaan , ook al is er geen hond op de weg.
Tof dat er nog steeds mensen zijn die dit vrijwillig doen! Enthousiaste mensen voor wie niets te moeilijk is. Bedankt toppers!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid