facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brandweer Zierikzee

Brandweer Zierikzee

Info

Welkom op de pagina van post Zierikzee. Brandweer Zierikzee staat 24/7 voor u paraat om brandweerzorg te verlenen in en rond de monumentenstad Zierikzee.

Geschiedenis

Blusgroep Zierikzee (opgericht in 1931) is één van de 9 posten op Schouwen-Duiveland (Zeeland) die onderdeel zijn van de VRZ. (Veiligheidsregio Zeeland).

Post Zierikzee is een ploeg van 25 enthousiaste en gedreven personen die brandweerzorg verlenen in Zierikzee en zo nodig in de kernen daarbuiten. Het monumentenstadje telt ongeveer 12000 inwoners met zowel een nieuwbouw als een oud historisch stadsdeel.

Ons verzorgingsgebied bestrijkt geheel Zierikzee inclusief buitengebieden en een aantal stukken drukke verkeersweg. (N59 en N256) De Zeelandbrug behoord ook tot ons gebied. Bij calamiteiten óp de brug, rijden wij 2-zijdig aan samen met post Colijnsplaat (Gem Noord-Beveland).

Onze post heeft de beschikking over de volgende voertuigen: 1e uitruk Tankautospuit 48-49, 2e uitruk tankautospuit 48-39, hulpverleningsvoertuig HV-4879 en een personeelsbus 48-09.

Neem ook eens een kijkje op de website van brandweer Zierikzee: www.brandweerzierikzee.nl

Post Zierikzee heeft ook 2 enthousiaste ploegen jeugdbrandweer. Bestaande uit een ploeg junioren en een ploeg aspiranten. De aanstormende talenten oefenen 2-wekelijks en doen regelmatig mee met wedstrijden. Kijk ook eens op hun Facebooksite en zoek onder jeugdbrandweer Zierikzee.

Op deze pagina zullen we vanaf begin 2015 meldingen van calamiteiten en informatie over evenementen, oefeningen en activiteiten van de post Zierikzee met u delen.

Wij wensen u veel kijkplezier en (positieve) reacties zijn altijd welkom.

(Ongewenste en confronterende reactie/opmerkingen zullen direct van de pagina verwijderd worden).

Mvg,
Brandweer post Zierikzee


Adres: Regenboogstraat 17, 4301 BS Zierikzee
Stad: Zierikzee
Route: Regenboogstraat 17
Postcode: 4301 BS


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gemeenteraad Schouwen-Duiveland Gemeenteraad Schouwen-Duiveland 631 meter Heel leuk! Zelf een speurtocht gemaakt. Lekker een dagje weg! Zeker de moeite om deze...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid