facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brandweer Blaricum

Brandweer Blaricum

Info

Brandweer Blaricum is onderdeel van de Brandweer Gooi en Vechtstreek. Met 30 vrijwilligers staan wij 24/7 voor u klaar.

Geschiedenis

Brandweer Blaricum is een post voor vrijwillige brandweermannen en vrouwen. Op dit moment bestaan de brandweer Blaricum uit 27 enthousiaste vrijwilligers. Samen dragen wij bij aan de veiligheid binnen ons dorp, maar ook daar buiten. Naast onze TS (tank autospuit) verzorgen wij binnen de regio twee specialismen, met de HV (hulpverlenings voertuig) ondersteunen wij collega's in de gehele regio.
Daarnaast hebben wij samen met onze collega's van @brandweerlaren het specialisme voor brandbestrijding in een rietenkap. Dit specialisme voeren wij ook uit in een stuk van Eemland.

Adres: singel 15a, 1261XP Blaricum
Stad: Blaricum
Route: singel 15a
Postcode: 1261XP



op zoek naar gerelateerd: Open dag brandweer Bussum, Brandweer Gooi en Vechtstreek, Open dag Brandweer Hilversum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wijkbrandweer Blaricum Wijkbrandweer Blaricum 0 meter Joost Schaapherder - Wijkbrandweerman Blaricum. Samen met inwoners en organisaties op...
Gemeente Blaricum Gemeente Blaricum 603 meter Prachtig pand. Bode en griffier zijn ontzettend vriendelijk en behulpzaam.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid