facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brandweer Baarlo

Brandweer Baarlo

Info

Post Baarlo is een van de brandweerkazernes binnen de Veiligheidsregio Limburg-Noord.

Geschiedenis

Post Baarlo is een van de zeven brandweerkazernes binnen het cluster Venlo en is onderdeel van de Veiligheidsregio Limburg-Noord.

Het korps bestaat uit een kleine 20-tal vrijwilligers die 24 uur per dag 7 dagen in de week klaar staan om mens of dier in nood te helpen. De post beschikt over een Tankautospuit (TS) (23-2831) en één Personeel en materiaalvoertuig (PM) (23-2881)

Dinsdagavond is de vaste wekelijkse oefenavond van Brandweer Baarlo.

Voor meer informatie neem contact op met: [email protected]

Adres:
Zuivelstraat 1
5991AN Baarlo lb



"Brandweer Baarlo - Fire Department Baarlo since 1779De exacte oprichtingsdatum van een eerste brandweerkorps in Baarlo is niet bekend. Wel staat vast dat er in 1779 een brandspuit voor Baarlo werd aangeschaft en het kerkdorp over een eigen ‘brandweerkorps’ beschikte.In 1795 is er een besluit gevallen door het districtsbestuur Van Gelder over een onderzoek naar de brandveiligheid van de huizen in de gemeente Maasbree waarin het Brandweerkorps Baarlo vermeld wordt.De College- en Raadsstukken van 1825 uit de gemeente Maasbree beschrijven het Brandspuitenhuis in Baarlo dat in verval is geraakt en opgeknapt dient te worden.In 1852 is de eerste Brandspuitmeester aangesteld voor het brandweerkorps Baarlo."
Adres: zuivelstraat 1, 5991AN Baarlo
Stad: Baarlo
Route: zuivelstraat 1
Postcode: 5991AN



op zoek naar gerelateerd: Politie Baarlo, Galeiweg Baarlo, Aanrijding Baarlo
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid