facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brands Factory

Brands Factory

Info

Brands factory de plaats om uw merk beter in de markt te zetten

Geschiedenis


Brands Factory laat schillende systemen/scripts integreren en samenvoegen zodat klanten 1 aanspreek punt hebben voor hun marketing en branding etc. Dus de hoogst mogelijke kwaliteit en toch met 1 partij zaken kunnen doen en ondersteuning krijgen.



"Voor een Wordpress website, WooCommerce webshop, magento webshop of betere online vindbaarheid bent u bij Brandsfactory aan het juiste adres. Ook voor wordpress cursussen, Wordpress onderhoud en hosting."
Adres: Siebengewaldseweg 42, 5854PC Nieuw-Bergen
Telefoonnummer: 0478745028
Stad: Nieuw-Bergen
Route: Siebengewaldseweg 42
Postcode: 5854PC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Chris Smits Media & More Chris Smits Media & More 597 meter Chris Smits Media & More: -Reclame en marketing partner voor het lokalen & regionale...
Recensies
Onlangs heeft brandsfactory een mooie wordpress website gemaakt voor onze spirituele praktijk en de cursussen die we aanbieden. Nu zijn ze bezig met onze webshop zodat we ook onze producten dadelijk eenvoudig kunnen verkopen online. Ze denken erg mee. zowel Ralph als Kevin hartstikke bedankt voor jullie adviezen en mindset.
Kevin heeft me op een goede en fijne manier geholpen wanneer dit nodig was tijdens het bouwen van mijn webshop en daarna. Hij is erg vakkundig en je wordt altijd goed geholpen. Hij geeft advies waar je wat mee kunt en denkt met je mee.
Mijn site recentelijk over laten zetten op de hosting van Brand Factory. Op dit moment zeer tevreden over de service die ik krijg. Websites is niet mijn sterkste kant en Brands Factory heeft zeker de tijd genomen om mij wegwijs te maken.
Brandsfactory verzorgd en beheert al enkele jaren onze website en IT naar tevredenheid. Ben je opzoek naar een Wordpress website in Venray dan ben je bij Brandsfactory zeker aan het juiste adres!
Kevin is een topper! Reageert direct op mail en telefoon. Lost ook alles zeer snel op. Mijn laptop was meerdere keren gecrasht. Steeds weer keurig gemaakt. Aanrader!
Ik zocht een expert in website-optimalisatie. Brands Factory heeft dit voor ons in orde gebracht en gezorgd dat onze WordPress website hoog in de zoekmachineresultaten is komen te staan.
Een professionele wordpress website laten maken... daar ging het mij om. Mijn zoektocht bracht me bij Brands Factory en zij wisten mijn wensen perfect in daden om te zetten. Een echte aanrader!
Kevin heeft 1 jaar geleden onze website gemaakt, en ik moet zeggen op zeer professionele wijze. Ik ben er dan ook erg blij mee Als ik maar enig probleem heb met de site, dan wordt het ook altijd zsm opgelost, en dat vind ik erg belangrijk.
Kevin heeft in het verleden onze reclame en website vol tevredenheid gedaan. Altijd goed betrokken geweest en veel tips en advies bij ons bedrijf en de automatisering er van. Zeker een aanrader.
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Kopieert thema's van andere websites en gebruikt deze voor eigen doeleinden. Daarnaast gedraagt deze jongeman zich als een kleuter en komt zijn afspraken niet na. Meermaals getracht telefonisch contact op te nemen, maar tevergeefs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid