facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BrandLux

BrandLux

Info

Unieke handmade producten voor baby's en kinderen.

Adres: Oliemolenstraat 60, 6416CB Heerlen
Stad: Heerlen
Route: Oliemolenstraat 60
Postcode: 6416CB


Recensies
Afgelopen zaterdag een bestelling gedaan voor een naambord bij Brandlux. Omdat ik geen bestelbevestiging kreeg, contact opgenomen met het opgegeven e-mailadres. Al snel een vriendelijke reactie terug met dat alles goed ontvangen was. Ik moet eerlijk bekennen dat ik bij het googlen naar de contactgegevens wel erover nagedacht heb om de bestelling te annuleren vanwege de slechte recensies. Echter kreeg ik na twee dagen een verzendbevestiging en heb ik inmiddels het naambordje in goede orde ontvangen, keurig binnen de leverdagen die op de website worden vermeld. Ontzettend blij mee! Ik zou hier zeker nog een keer bestellen.
Ik had hier iets besteld, en keurig een bestelbevestiging gekregen. Na 3 dagen was er nog geen verzendbevestiging. Op de website staat wel dat verzenden 6 dagen kon duren, maar ik zocht voor de zekerheid op hoe betrouwbaar de website was. Na een aantal slechte reviews heb ik via het contactformulier gevraagd of ik m'n order nog kon annuleren. Niks meer over gehoord, tot ik een week later een track and trace code kreeg! Uiteindelijk duurde het 3 weken voordat m'n product bezorgd was en is er nooit gereageerd op m'n verzoek tot annuleren, maar het gewenste product is wel geleverd.
VRESELIJK! Stond bij levering 3-5 dagen.... ik was netjes op tijd voor de verjaardag van de persoon waarvoor ik een cadeautje had besteld. Blijkt dat de persoon zijn cadeautje nooit heeft ontvangen. Ik heb NOOIT bevestiging van de verzending gekregen en we zijn al bijna een maand verder. Geen reactie op mijn contactformulier. Denk dat het pakketje nooit verzonden is, bang dat dit ook niet zal gebeuren en mijn geld ook niet terug krijg. Kortom; TELEURSTELLEND!
Bestelling op 19 november geplaatst en pas op 5 december in de brievenbus. Toen was het product niet meer van toepassing Sinterklaas. Ik heb op tijd besteld, maar het pakket kwam te laat binnen en daar werd ik slecht over geinformeerd. Er werd geen tegemoetkoming bedacht voor de retourkosten. Terwijl ik tijdig, via mail, heb aangegeven het pakket vooral NIET te verzenden als ze niet konden garanderen dat het op tijd bezorgd zou worden. Nu betaal ik de retourkosten voor een pakket dat ik niet eens heb geopend. Bij de klantenservice geven ze geen hemelsbreed toe. Het aankoopbedrag heb ik tot op heden niet retour ontvangen en de klantenservice reageert niet op berichten.
Bestelling 1,5 week geleden geplaatst, blijft op 'wacht op verzending' staan. Chat bericht tot op heden geen reactie. Jammer, want als ik helaas nu pas de recensies lees hebben ze weinig geleerd van eerdere bestellingen. Bestelling inmiddels kunnen annuleren.
Tsja, wat nog toe te voegen aan zoveel negatieve reviews? De boodschap voor een ieder die hier overweegt te bestellen lijkt me helder - zoek door naar een ander bedrijf dat wel klantgericht is en nee, dat is ook niet UMustHave dat van dezelfde eigenaresse is. Onze ervaring; op 2 november een gepersonaliseerd pietenmutsje besteld, alle weken erna niets gehoord. Op 27 nov kregen we een track en trace code, maar pas op 3 december is het pakketje door PostNL ontvangen kennelijk worden de pakketten slechts eenmaal per week opgehaald en, door alle drukte, pas op 8 december geleverd, ruim te laat voor het Sinterklaas feest met als gevolg een hevig teleurgesteld kind. Zoals andere reviewers reeds aangeven - dit bedrijf is niet klantgericht; de levertijd is onacceptabel lang, er wordt niet gecommuniceerd als zaken tegenzitten en er wordt geen oplossing of alternatief geboden. Dus bespaar jezelf een hoop ellende en bestel elders.
Mijn vriendin heeft een bestelling geplaatst met het verzoek deze voor een zaterdag geleverd te krijgen. Op de site staat dat alles uit voorraad geleverd kan worden en daardoor snel in huis kon zijn maar tot op heden hebben we het nog steeds niet. Al berichtjes gestuurd via mijn account maar geen reactie. Ook op het verzoek de bestelling te annuleren omdat we het anders hebben opgelost geen reactie. Kortom een zeer slechte service en absoluut geen aanrader.
Meer dan 2 weken geleden bestelling geplaatst en onmiddellijk betaald. Al 2x dezelfde standaard email met "welgemeende excuses" en iets in de trant van corona overlast... ik voelde me opgelicht... een dikke 3 weken na de bestelling dan toch het naambordje ontvangen. Mooi en met zorg verpakt. Het product zelf is mooi en ben er heel blij mee.
Beste aanstaande kopers, OPLICHTING OPLICHTING OPLICHTING. NIKS HIER KOPEN!!! Bespaar je geld want je krijgt geen product geleverd! Besteld hier absoluut geen producten. Op 28 augustus heb ik een naamarbandje aangeschaft en tot op heden heb ik NIKS ontvangen. Door de corona zou je kunnen denken dat de levering enige vertraging oploopt, maar ik heb driemaal de webwinkel geschreven en krijg GEEN reactie. Ik vind het schandalig dat men niet reageert en sterker nog dat de webwinkel consumenten oplicht. Helaas kan ik geen negatief cijfer geven anders had ik dat zeer zeker gedaan. Nogmaals koop hier niks!!
Zwaar teleurgesteld !correct betaald zoals het hoord. Na enkele mails sturen en enkele weken verder een ontwerp gekregen met als excuus dat de corona tijden alles moeilijk maken waarvoor op dat moment begrip!, enkele dagen later een mail dat het pakketje verzonden was met een track and tracé code die niet werkt!! Op alle mogelijke manieren proberen contact opnemen met deze firma maar geen gehoor wel lezen ze op Facebook Messenger de berichten vind dit alles behzlve service! Hopelijk komt mijn pakketje toch nog aan . Dit is de eerste en laatste keer voor mij !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid