facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brandglass

Brandglass

Info

hét adres voor glas in lood rondom Zwolle



"Brandglass is gespecialiseerd in het maken en het restaureren van glas in lood. Van klassiek tot modern. Van herstel van een eerder werk tot de realisatie van een nieuw kunst werk: Bij Brandglass bent u aan het juiste adres.Naast de gangbare glas in loop opdrachten vinden we nieuwe manieren om het prachtige ambact van glas in lood in de 21e eeuw opnieuw relevant te maken"
Adres: Esdoornstraat 3, 8021WB Zwolle
Telefoonnummer: +316 42413383
Stad: Zwolle
Route: Esdoornstraat 3
Postcode: 8021WB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Tiffany Zwolle, Glaskunst Zwolle, Glas in lood maken cursus
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Glasatelier Oud Ittersum Glasatelier Oud Ittersum 3 km Erg blij met het advies en super tevreden over het resultaat. Theo is een echte vakma...
GBZ-Schilderwerken GBZ-Schilderwerken 4 km Gefeliciteerd met jullie Fall Guys win
Recensies
Na een prettige communicatie via de mail ben ik hartelijk ontvangen in het werk atelier. In een x aantal middagen heb ik onder professionele begeleiding een prachtig glas in lood raam ontworpen en mogen maken. Ik heb de cursus gevolgd maar wekelijks zijn er workshops te volgen die goed bezocht worden en mooie eindresultaten behalen. De sfeer is altijd fijn, ik heb er enorm van genoten en ga na vandaag denken over een nieuw ontwerp om te maken.
Bij Brandglass een cursus glas in lood gedaan. Marien en Simon zijn fantastische leermeesters, vakmensen op en top!
Fijne samenwerking, goede communicatie. Na bezoek komt men met een ontwerp wat bij de bouwstijl en karakter en ook interieur! van ons huis past. Twee panelen ontwerpen voor een groot raam die zorgen voor een prachtige lichtval. Zowel ontwerp als eindresultaat sloten erg goed aan bij onze wensen/verwachtingen. Al met al een erg mooi eindresultaat en tot stand gekomen via een erg prettige samenwerking. Men denkt erg mee en voelt goed aan wat je graag wil en zorgt ervoor dat het bij de bouwstijl van de woning past.
Goed en netjes werk. We hebben een oud glas in lood raam in dubbelglas laten verwerken. En dat is nu het middelpunt van de keuken geworden. Alles kan in goed overleg. En geven goed advies.
Brandglass heeft het glas in lood in de gevel van onze jaren 30 woning vervangen. Zie de foto's voor het resultaat. Wat is het fijn dat er nog bedrijven zijn die dit ambacht beoefenen en wat is het fijn dat er wordt meegedacht. Niet een quick fix. Maar een vervanging die past bij de stijl en sfeer van de woning. Maar ook suggesties voor kleine aanpassingen om het nog mooier te maken. Mocht je een kwestie hebben met glas in lood. Aarzel niet om Brandglass te benaderen.
Samen met mijn man de workshop gevolgd. Marien en Simon hebben een ontspannen manier van werken en er is ook ruimte om lekker een beetje uit te proberen. Aan het eind naar huis met een mooi raampje waar Marien haakjes aan heeft gemaakt zodat we ze thuis voor ons raam kunnen hangen. Een aanrader dus als je wat nieuws wilt leren of wilt kijken of glas in lood maken iets voor je is.
Glas in lood voor ons jaren dertig huis prachtig gemaakt! Anouk Bolt
Marien heeft ons jaren 30 huis prachtig voorzien van nieuwe glas in lood ramen. Wat kenmerkt hem? Afspraken nakomen, goed en creatief meedenken , tijdig leveren en gewoon heel prettig in de omgang. Dit is een topbedrijf om zaken mee te doen. Marien, alle dank hoe je ons geholpen hebt.
Geweldig stuk vakmanschap geleverd en super vriendelijk echt super van mij een dikke 10
Super tevreden met het geleverde werk! Snel geplaatst en zeer goede communicatie met Marien. De passie voor t vak is echt te merken! Aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid